Diskusija O Muzici
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Diskusija O Muzici
RZA |
Sep 10 2006, 10:11 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ma ok. ja mozda nisam cula te dobre.. Za onu znam i mnogo mi se svidja!
-------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Sep 10 2006, 10:12 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Scooter preradio - sa dozvolom naravno
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Neonkitza |
Sep 11 2006, 12:49 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
imam ja sve od njih oba mp3-ja...pa pazi,dosta su bili cudni..svaka pesma im je slicna...skoro ista...smorili me brzo
@mrgood:nisi imao nekih par dana moda na to sam mislila...al ***...jeste osoba sa posebnim potrebama This post has been edited by Neonkitza: Sep 11 2006, 12:49 PM |
ex-paydoman |
Sep 12 2006, 10:06 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
Mene nerwira shto swi kazzu da je Slipknot njihowa kopija!!!
-------------------- ode..
|
Valkyrie |
Sep 13 2006, 07:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Kiss su carevi... rock n roll... a ni ona disko stvar im nije loša - i was made for loving you, mada nema dodira sa ostalim stvarima...
Slipknot nema VEZE sa njima? Ko je to rekao majke ti? Takve gl00posti se pričaju po Trgu... da oni su najtr00 metalhead-i, sigurno da povezuju stvari na pravi način... Pustila sam WASP... nakon meseci i meseci neslušanja hard rocka... Wild Child... sluša neko? -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
ex-paydoman |
Sep 13 2006, 09:25 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
pre mesec, dwa sam na Vh1 gledao Kiss Grates Hits...
imaju dobre stwari, amo ne znam imena tih pesama!!! -------------------- ode..
|
Kurjak |
Sep 20 2006, 03:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
ЈУ микс -закон !!!!
Ђоле Балашевић и Рибља Чорба,е то је музика !!!! -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
maxydelanoche |
Sep 20 2006, 04:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
"Ovo je prica koju vrlo rado pricam, to je prica o Bozi zvanom Pub. Jedni ga hvale, drugi zale, treci kazu e, moj brale, taj je bio kvaran k'o supalj zub. Odavde pa sve do Peste i do Srema, na jug, jos prica bajke o njemu mutni kockarski krug i kazu: taj u zivotu nije igr'o na dug. I svi se slazu kako danas nema takvih kao sto je Boza zvani Pub..." Da, Djole Balasevic je zaista zakon!
"Pogledaj dom svoj andjele, skini paucinu s ociju..." Ta pesma mi tera suze na oci! Zna li ko gde mogu skinuti ceo tekst??? "I was made for lovin' you babye, you were made for lovin' me; I can get enough of you babe, can you get enough of me..." :0) Slusa li ko stvari poput Black Sabath? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Sep 20 2006, 05:36 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(maxydelanoche @ Sep 20 2006, 05:35 PM) "Pogledaj dom svoj andjele, skini paucinu s ociju..." Ta pesma mi tera suze na oci! Zna li ko gde mogu skinuti ceo tekst??? Samo da si to ukucala u Google... http://lyrics.rare-lyrics.com/R/Riblja-Cor...oj-Andjele.html -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eli0t |
Sep 20 2006, 06:34 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Modern talking rulez Sad sam skinuo sve albume Hb
Jel slusa neko? |
Neonkitza |
Sep 20 2006, 08:12 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja slusam stvari poput Deep Purple...led zeppelin...
|
Eli0t |
Sep 20 2006, 08:22 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Faco
|
RZA |
Sep 20 2006, 08:23 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ma HIM rulez.. .. ne.. najbolji je techno..
|
Eli0t |
Sep 20 2006, 08:38 PM
|
QUOTE ne.. najbolji je techno.. Ofc it is |
RZA |
Sep 20 2006, 08:57 PM
|
da.. i pesma Nothing but you.. i .. Stop Go.. .. narkomanski je slusamm.. ceo dan.. obe..
|
Iva |
Sep 21 2006, 05:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Djole je extra a i Riblja Corba (ali me sad Bora Corba nervira).
A Black Sabbath, naravno!! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Laza_91 |
Sep 21 2006, 06:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
ja nesto ne voolim riblju corbu, bolje je DUGME
|
Neonkitza |
Sep 21 2006, 07:25 PM
|
nije bolje lazo
|
RZA |
Sep 21 2006, 10:50 PM
|
TOKIO HOTEL!!!!
|
Laza_91 |
Sep 22 2006, 02:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Šta nije u redu s tobom DALJINAC???
|