Zar Nemate Sta Da Porucite Mladim Nadama Srbije?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Zar Nemate Sta Da Porucite Mladim Nadama Srbije?
Miny |
Jun 1 2006, 08:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Pa dobro ,to je tvoj izbor, mi smo se potrudili da te ubedimo da gresis ali... Uskoro ces to i sama shvatiti...
A ko je od osmaka iz MG upisao RG (izdajaaaaaaaa)? -------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
maxydelanoche |
Jun 2 2006, 03:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE Nymphomaniac moze biti eliminisan, jer je to elementarno tvrdjenje Ja ne bih trpela da mi neko kaze tako nesto // Pokusava da zavadi administratore. QUOTE Uskoro ces to i sama shvatiti... Pa... Recimo da sam vec shvatila da mi je ovo jedna od boljih stvari koje sam uradila u zivotu! Upisala se jedna od moje 3 naj drugarice i jos dva jako dobra druga sa takmicenja, tako da cu imati extra odeljenje. Naravno, sigurna sam da bih i u MG imala sjajno odeljenje... QUOTE A ko je od osmaka iz MG upisao RG Pa Ugljesa valjda, Stojanovic. I Nobilo Petar je dobio stipendiju. Sd, verovatno ce se i upisati, mada ne znam... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Jun 2 2006, 08:36 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(maxydelanoche @ Jun 2 2006, 04:41 AM) Upisala se jedna od moje 3 naj drugarice i jos dva jako dobra druga sa takmicenja, tako da cu imati extra odeljenje. Naravno, sigurna sam da bih i u MG imala sjajno odeljenje... Tacno tako. Ne bi trebala skolu da upises samo zbog nekolicine koju poznajes. Kod mene u odeljenje idu trojica koje sam dobro znao pre srednje skole, pa mi je opet celo odeljenje super. Sumnjam da bi mi bilo bolje da sam se npr. sa tom trojicom upisao u petu ili sl. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Jun 2 2006, 06:13 PM
|
Da da...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Ana |
Jul 1 2006, 12:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 72 Status: Van MGa |
Pa mnogo vise njih je pricalo da ce upisati Rg, pa nije. Ja sam isto bila u jako velikoj dilemi (Rg/Mg).
Od septembra verujem da cu ici u Mg, a sada upisem Rg, a bas ima sugavo ime! Kao neki extremno stari racunar. Jel istina da radite zadatke sa okruznog za domci? -------------------- |
^_NiN0_^ |
Jul 1 2006, 09:46 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Pa ko radi domaci....pa istina je , jednom smo raidli i zadatak koji je bio na republickom prosle godine(mislim kada smo mi bili) .
psttt...nikom ni reci -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Jul 1 2006, 11:07 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Anna @ Jul 1 2006, 01:40 AM) Apsolutno se slazem Bolje bi bilo da se zove.. Paaa.. Ovaj... Znaci..... U svakom slucaju, mi iz D ponekad radimo tako teze zadatke (mada ih samo Jelena uradi, prim. ur.), ali to nije toliko cesto. S druge strane, ostala odeljenja tako nesto dobiju za peticu (pa onda pitaju nas da ima oradimo ) -------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
Jul 1 2006, 01:53 PM
|
E, Anna, upisala si RG i gotovo! Jeste da su na tebe uticali neki ljudi, da si ti planirala MG, da ti je tvoja drugarica samo pomogla da se odlucis, ali je gotovo.
Mislim, vidi s kime bi isla u skolu, sa ovima sto imaju Zavod Za Zastitu Strebera... He he... Salim se... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
^_NiN0_^ |
Jul 2 2006, 01:13 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
ovaj to ZZZS nas cini stvarno posebnima , zar ne?
This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Jul 2 2006, 01:14 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kurjak |
Jul 2 2006, 02:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
ZZZS
Kada se utvrdi i kvalitetno organizuje svoj rad u MG (rezervatu za strebere) Ima tendenciju da se prosiri i na druge skole u cilju stvaranja objedinjenog sistema zastite strebera na prostoru Beograda a mozda i Srbije -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
^_NiN0_^ |
Jul 2 2006, 02:54 PM
|
Vazi, javi kada bude uspelo!!!
-------------------- Yo!hambin,
Kurjak |
Jul 2 2006, 03:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
USPESNOST U MG NAM JE ZADOVOLJAVAJUCA
S TIM STO NISMO U MOGUCNOSTI DA POKRIJAMO SVE GODINE I ZASTITIMO SVE STREBERE KOJI VAPE ZA ZASTITOM ZBOG NJIHOVOG BROJA , I Nedovoljnog broja SLUZBENIKA ZAVODA -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
^_NiN0_^ |
Jul 2 2006, 03:27 PM
|
Koliko ja vidim "malo" smo zalutali sa teme...
Valkyrie |
Aug 1 2006, 12:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Па будући ученици морају да знају да уписпом у МГ постају потпуно слободни да и даље зраче штреберски, а они који то нису радили до сад схватиће смисао ове суптилне вештине и прихватити нови начин живота...
МГ Нинџас јунајтед -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
^_NiN0_^ |
Aug 1 2006, 01:10 AM
|
QUOTE(Valkyrie @ Aug 1 2006, 12:59 AM) Па будући ученици морају да знају да уписпом у МГ постају потпуно слободни да и даље зраче штреберски, а они који то нису радили до сад схватиће смисао ове суптилне вештине и прихватити нови начин живота... МГ Нинџас јунајтед Prvi post gde se pojavljuje nindza smajli a sto se tice komentara true, true -------------------- Yo!hambin,
Kurjak |
Aug 1 2006, 03:51 PM
|
Младе наде Србије,ако НЕ упишете Математичку-онда за вас још има НАДЕ !!!
А ако ипак упишете МГ-нек вам је Бог у помоћ,мада ни Бог ту не помаже-осуђени сте на ПАКАО !!! Ста мислите зашто је Милица у МГ ... -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
pyost |
Aug 1 2006, 04:01 PM
|
Kurjace, da te pitam nesto. Ako vec imas tako lost misljenje o MGu, zasto se ne prebacis u neku drugu gimnaziju?
-------------------- Baby, it's a violent world.
^_NiN0_^ |
Aug 1 2006, 04:47 PM
|
Zeli da se hvali cova da ide u elitnu gimnaziju ... a mozda cak i voli Mg samo se sada pravi faca
Valkyrie |
Aug 1 2006, 04:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Милица је у МГ зато што је то школа са највише слободе у Београду... осим можда браварске и кожарске.
Napomena od: Ljuba U pravu si ... ja sam hteo da upisem nanosioca zastitinih prevlaka ali nisam imao dovoljno bodova...smrc A skola mi ni malo nedostaje Обожавам ову школу. Маме ми. И баш ми недостаје за време распуста. А што се пакла тиче, ко је заинтересован за краљевски апартман и ВИП третман - цимнућу Азазела да среди - само реците. Прошлог лета је било прелепо, а сада су насули и нове пешчане плаже... излежавање на обали Стикса и грицкање карамелизованих грешника... милина... This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Aug 1 2006, 04:56 PM -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
^_NiN0_^ |
Aug 1 2006, 04:54 PM
|
Ja znam Azazela iz vidjenja, tako da uz tvoju pomoc mozda i mogu nesto da sredim