Top 10 Igara, Vaše omiljene igrice (i zbog čega)? :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Top 10 Igara, Vaše omiljene igrice (i zbog čega)? :)
maxydelanoche |
Nov 27 2007, 08:24 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Igrate OGame aaaaaaa
Mada sam ja prestala. I morala sam da deinstaliram SIMS2 i jos gomilu programa. Da bih imala vise od 50MB slobodno na C-u lalala -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Nov 27 2007, 01:17 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Nov 27 2007, 01:07 AM) Ma neshto, bilo shta - organizujemo se i odemo u igraonicu (samo ne forum) i cepamo malo u ime svih onih koji su poginuli pre nas i koji su ostali verni svim onim igricama koje su ugledale dan i korisnike interneta (moram da zakenjam, ne znam shta i bi da ovo napishem) Moze neko sa dobrim uploadom da digne server -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 27 2007, 03:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Hehehe - ja imam 64kpbs tako da ne dolazi u obzir a i nemam igrice u kompjuteru :| osim Crysis-a i Assassins Creed-a (Krajzis moram da stavim sve na LOW u opcijama - bem ti igru)
A da napravimo neke univerzalne ad hoc adaptere koji rade na 40km? -------------------- |
pyost |
Nov 27 2007, 04:12 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Mozemo probati Valjda nije problem da se nabavi CS? Eli0t moze da hostuje, on ima 192
-------------------- Baby, it's a violent world.
c1k4_ml3kc3 |
Nov 27 2007, 04:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Eh, meji bash jeste bio problem da nabavim CS - mrzelo me je da skidam s neta i posle sam jedva nashao - fora je shto je ptrethodno potreban i HL, a zatim i CS (obzirom da je CS mod HL-a).
Shtetica shto nemam 512 ali nije mi potrebno ad hoc mreza, koju imam u kuci, radi na 108Mpbs i ima 811.12 b/g weeeee podatke sa jednog na drugi komp shaljem poput...poput... ma neopisivo je This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Nov 27 2007, 04:30 PM -------------------- |
pyost |
Nov 27 2007, 04:31 PM
|
Nemoj da skines, kupi steam
-------------------- Baby, it's a violent world.
NeverMore21 |
Nov 27 2007, 09:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(pyost @ Nov 27 2007, 05:12 PM) K'o da nema :S! Nije mogao da hostuje dotu 2vs2 sa tih 192kbps (a ja mogu sa 64 ). edit: O CS-u onda ne vredi raspravljati ! This post has been edited by NeverMore21: Nov 27 2007, 09:12 PM -------------------- |
Pera Detlic |
Nov 27 2007, 10:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Koja vam je omiljeno odelo u CS?
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
NeverMore21 |
Nov 27 2007, 10:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
Odelo ?
-------------------- |
Pera Detlic |
Nov 27 2007, 11:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Pa kad ulazis u partiju biras ct ili ter. a onda biras i odelo
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
c1k4_ml3kc3 |
Nov 28 2007, 01:44 AM
|
Hahahahaha
Pa dobro, nije bash odelo ali je zato skin Od onih regularnih, kada sam CS biram na kombinaciju m,2,2. A ukoliko sam terror onda m,1,1 http://tbn0.google.com/images?q=tbn:NF1ydX...ie/guerilla.gif Guerilla Warfare http://static.4players.de/premium/ContentI.../16782-bild.gif Phoenix Connection http://www.cubeupload.com/files/d9c08leet.jpg Elite Crew - Ume da ide na zivce u de_inferno... http://www.cs.mocny.com/postacie/arctic.gif Arctic Avenger ^,.,^ - mnogo dobar skin http://www.wiaderko.com/img/postacie/gign.gif GIGN http://www.wiaderko.com/img/postacie/urban.gif Seal Team 6 (DEVGRU) http://www.wiaderko.com/img/postacie/gsg9.gif GSG 9 http://www.wiaderko.com/img/postacie/sas.gif SAS This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Nov 28 2007, 01:45 AM -------------------- |
Slovenatz |
Nov 28 2007, 08:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ne treba ti HL da bi igrao CS, ja sam skinuo u ~300MB CS (piratski) i igram ga preko neta. Jedini problem mi je lag, ali sta je tu je.
-------------------- |
NeverMore21 |
Nov 28 2007, 11:43 AM
|
Ma bre, SAS je najbolji !
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 29 2007, 01:27 PM
|
Meni je nebitno osim kada igram na nekoj svetlijoj mapici...
E, a koje su vam pushke najomiljenije>? Ima li ovde nekoga ko misli da moze da me dobije u snip-u? ????????? -------------------- |
Slovenatz |
Nov 29 2007, 08:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
ne znam ime, b 4 1 za terore.
-------------------- |
username |
Dec 8 2007, 11:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
evo da obnovim listu
1 World of Warcraft jeste to sto jeste ali je igrica velika 2 Warcraft 3 zanimljiva strategija 5 KotOR II prvi nisam igrao, dobra prica. jel zna neko da li uopste izlazi 3. deo 4 Sims neko voli neko ne voli, evo sad ni ne igram 5 Age of Mythology (zajedno sa expansionom) volim strategije 6 Myst III the Exile dobra grafika, zanimljivo ali nisam stigo nesto puno daleko 7 Sheep, dog `n` wolf bebeca mozda ali... 8 Neighbours from Hell (oba dela) humor 9 SimCity 4 volim i ovakve igre 10 Abstractica 3 igra sa i bez logike |
Wolfbrother |
Dec 29 2007, 05:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Elder Scrolls IV: Oblivion
Guild Wars -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
c1k4_ml3kc3 |
Dec 30 2007, 04:01 AM
|
Ima fora u Oblivionu Naime u Imperial city-ju (imam ga na desktopu trenutno onako iz daljine pogled) imas jednog coveka u...koliko se secam...trade distriktu. Kod njega postoji bag u igrici koji omogucava beskonacno para. Ne znam za PC verzije, igrao sam na Xbox-u
e, da - nikad nisam uhvatio lika kog svi jure i ciji su plakati po citavom gradu, ali sam zato ubio lika koji mi dodje u snu njegov armor mi je pomogao i to dosta. A, da, dobio sam onaj ultimativni golden armor i svidja mi se shto se protivnici leveluju bash kao i lik kojeg vodimo kroz igricu. Mana mi je jedino to shto ne moze da se roka s konja, al jbg. -------------------- |
Wolfbrother |
Dec 30 2007, 08:51 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
bah ja sam presao sve kampanje osim glavne(nisam hteo da dam azura star zato sto je suvise dobro) i onda sam se smorio
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
maxydelanoche |
Jan 1 2008, 07:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Igrice iz vremena Windowsa 95 FTW.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |