Rihanna U Beogradu, 24. novembar
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Rihanna U Beogradu, 24. novembar
Hannibal Lecter |
Nov 25 2007, 10:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Colic, Bijelo Dugme, Van Gogh na Beer festu...
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 25 2007, 11:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Eto - nisi bio na Eros Ramazzotti-u, nisi bio na Exit-u, nisi bio na Cecinom koncertu (zbog ovog respekt) - ali je svakako lepshe i pametnije reci "najbolji koncert na kojem sam bio do sada", osim ukoliko nameravash da ti ovaj koncert ostane kao "najbolji u zivotu, a tek "si poceo da zivish"
nadam se da uvidjash kako nemam neshto protiv tebe -------------------- |
Hannibal Lecter |
Nov 25 2007, 11:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Na to sam i mislio ffs!
Nemam ni ja nista protiv tebe ZOMG! Mislim da bi najbolji bio Linkin Park... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 25 2007, 11:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Drago mi je. Shodno tome se i potrudi da ne vredjash ljude oko sebe.
-------------------- |
Slovenatz |
Nov 25 2007, 11:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Linkin Park? khmgaykhm
Meni su najbolji bili balasevicevi koncerti, tako treba da izgleda koncert. -------------------- |
Hannibal Lecter |
Nov 25 2007, 11:19 PM
|
Slovenatz, nemoj da spamujes! Otkad to da je jedan rock grupa i gay? Izvinjavam se ako sam ikoga uvredio
-------------------- And as we wind on down the road
^_NiN0_^ |
Nov 25 2007, 11:37 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Evo upravo gledam snimke sa koncerta. Posle malo razmisljanja mogu reci da je bilo fino. Bolje nego posle prvog utiska ... prepunila je Arenu, u bukvalnom smislu. Pevala je mnogo bolje nego na proslim koncertima
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 26 2007, 12:43 AM
|
QUOTE(Noddy @ Nov 26 2007, 01:49 AM) Slovenatz, nemoj da spamujes! Otkad to da je jedan rock grupa i gay? Izvinjavam se ako sam ikoga uvredio nisu oni ROCK Oni spadaju u SHIT metal koji ljudi vole... Ranije sam ih slushao, ali doista khmgaykhm... -------------------- |
Hannibal Lecter |
Nov 26 2007, 01:15 AM
|
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Nov 25 2007, 11:37 PM) Evo upravo gledam snimke sa koncerta. Posle malo razmisljanja mogu reci da je bilo fino. Bolje nego posle prvog utiska ... prepunila je Arenu, u bukvalnom smislu. Pevala je mnogo bolje nego na proslim koncertima Hehe, ja imam snimke snimane sa telefona, a treba da dodje i sa aparata. Jedan problemcic. Telefonom je snimano pod uglom od 90, pa je iskrivljena snimka na media playeru. Je l' zna neko kako moze da se rotira? QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Nov 26 2007, 12:43 AM) nisu oni ROCK Oni spadaju u SHIT metal koji ljudi vole... Ranije sam ih slushao, ali doista khmgaykhm... WIIIIIIIIIIIIIIIIIII SAD SAM METALAC -------------------- And as we wind on down the road
c1k4_ml3kc3 |
Nov 26 2007, 01:29 AM
|
Gornji Milanovac
Rotacija? Pa probaj s nekim programom koji nudi opcije konvertovanja I rotacije slike... Mislim da ima jedan koji sliku okrece za 90 ili 180 stepeni. This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Nov 26 2007, 01:31 AM -------------------- |
RZA |
Nov 26 2007, 01:36 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
okreni monitor ffs.
you people make me laugh. ha, ha, ha. -------------------- cold
|
jeele |
Nov 26 2007, 08:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
odeeee rihanna (na temi...)
-------------------- |
pyost |
Nov 26 2007, 08:39 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |