Rihanna U Beogradu, 24. novembar
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Rihanna U Beogradu, 24. novembar
Hannibal Lecter |
Nov 24 2007, 12:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Isto koliko sam menjao svaki dan poruku JOS n DANA (znaci, necu )
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Nov 24 2007, 02:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
jos 10 sati... i noddy ce prestati da smara sa tim glupim koncertom.
-------------------- |
maxydelanoche |
Nov 24 2007, 02:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
LOL. Naravno da nece.
Tek ce onda da nam prepricava utiske sa koncerta Elem, slusala sam lujkine zahteve na radiu... Curica je, osim probisvetskih zahteva oko hrane, trazila ogromnu prostoriju sa velikim ogledalom i garderoberom, limuzinu dostupnu 24h dnevno, kao i 100kg sest razlicitih vrsta kokica Ona izgleda nije, kao sto niko od slicnih i nije , u fazonu "Don't be fooled by the rocks that I got I'm still, I'm still..." -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Nov 24 2007, 02:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ma ajde, ako ćemo iskreno, i ja da sam u poziciji da biram, ne bih odabrala neki motelčić na periferiji sa WCom koji se može koristiti samo parnim satima ..
Ali moram priznati, ovo za kokice... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Hannibal Lecter |
Nov 24 2007, 04:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Da i ja sam procitao u novinama slicno.
Sve je manje vise okay, osim za kokice (osim ako nece da ih baca u publiku ) -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Nov 24 2007, 05:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Te kokice su tu kao suludi zahtev, gde zvezda trazi nesto totalno retardirano da bi pokazala da sta god trazi moze da dobije. Ko ide sem noddy-a?
-------------------- |
pyost |
Nov 24 2007, 05:37 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ljuba
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
RZA |
Nov 24 2007, 05:50 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ide i yu-gi
-------------------- cold
|
maxydelanoche |
Nov 24 2007, 07:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Iva @ Nov 24 2007, 03:45 PM) Ma ajde, ako ćemo iskreno, i ja da sam u poziciji da biram, ne bih odabrala neki motelčić na periferiji sa WCom koji se može koristiti samo parnim satima .. Ali moram priznati, ovo za kokice... Egzekli... I sto kazes ... Razmazena Nisam ni sumnjala da YuGi ide -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Puzzler |
Nov 25 2007, 08:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Eh, ovako...
Kao prvo, koncert je bio sjajan! Kao drugo, osecam da ne bi bilo u redu, a da ne napisem celu pricu. Ljuba, njegova drugarica Iva i ja smo cekali u redu od sest sati, i to je OK... Samo da nije bilo toliko ljudi koji su pokusali istovremeno da udju Negde oko pola osam, kad su prosle tonske probe, pocela je guzva, a mi smo se, uz malo srece i pameti, nekako provukli medju prvima (a prethodno smo bili na samom kraju ), i kada smo usli, bili smo negde u prvim redovima!!! Sve u svemu, to je bilo cool, na manje od pet metara od bine... Stajali smo na onom uzvisenju kod sedista, dok se Arena polako punila. Negde oko pola devet, kad je koncert trebao da pocne, nastupio je DJ Kaya (ko god..), a onda je pocelo... Problemi naravno... Naime, Arena je bukvalno bila prepunjena, pa su, u slicnom maniru kao na 50 Centu, poceli da pomeraju publiku nazad. Mi koji smo stajali na tim uzvisenjima do sedista bili smo ti koji su prvi pomereni, i to na tribine!!! Kao da smo platili duplo skuplju kartu od parterske! Ali problem je bio sto su te tribine bile sa LEVE STRANE BINE, pa smo bukvalno sve videli onako iskosa, a i nismo bas najbolje culi... Da je tu bio kraj mukama, sve bi bilo u redu.. Ali onda su opet procenili da nije bezbedno, sto je dovelo do izjave "Treba da ispraznimo trecinu partera". Sta mislite, kako je publika reagovala? Sve u svemu, posle mnogo galame, mucenja publike, i tako toga, koncert je konacno mogao pocne. Bilo je pola jedanaest, tj. dva sata kasnjenja! Ali vredelo je. Rihanna je izasla na binu, i vreme je stalo... Lepsa nego u bilo kom spotu ili na bilo kojoj slici, pocela je da peva, i to je zvucalo mnogo bolje nego sto sam ocekivao, scenografija je bila sjajna, ali ipak je ona bila zvezda veceri. Setlista je bila nesto kraca nego u drugim gradovima (pogodite zasto), i izgledala je otprilike ovako: 01. Pon De Replay 02. Break it Off 03. Let Me 04. Rehab (moj favorit veceri) 05. Breaking Dishes * Costume Change 06. SOS 07. Good Girl Gone Bad 08.Hate that I love You 09. Unfaithful 10. Sell Me Candy * Costume Change 11. Don't Stop the Music 12. Shut Up and Drive * Costume Change * Speech 13. Umbrella Svaki nastup je bio energican, senzualan, i sto je najvaznije, moglo se u njemu sasvim lako uzivati. Rihanna je pokazala da je na visini zadatka... Steta sto je pevala SAMO SAT VREMENA! Ipak, to je do glupih organizatora, koji su u potrazi za lakom lovom prodali previse karata, pa je doslo do one guzve koju ranije opisah... Ali meni je bilo cool, i opet sam, uprkos uzasnoj glavobolji, uzivao, zezao se, pevao, vikao, i uzivao u trenu koji nestaje u vecnost. Hvala, Rihanna!!! -------------------- |
VEX |
Nov 25 2007, 10:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
Veze nema (i monogo je ruzna).Toliko o tome kolko svetske zvezde mare za Srbiju(ISPALO JE GORE NEGO S PEPERSIMA).Ja i onako ne slusam tu mouziku.
|
Slovenatz |
Nov 25 2007, 11:27 AM
|
Pazi se, sad ce noddy da te ubije sto mu diras Rihannu
-------------------- |
pyost |
Nov 25 2007, 12:05 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ne vidim cemu tako negativan komentar Koliko sam ja shvatio, ukoliko se zanemari kasnjenje, koncert je bio odlican, o cemu svedoci u puna Arena, sto malo kome moze poci za rukom.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Hannibal Lecter |
Nov 25 2007, 12:18 PM
|
Koncert je bio extra!
Na boljem u zivotu nisam bio! Nije trajao sat nego sat i 15. Barem se meni tako ucinilo Sta da vam kazem. Yu-gi, Pandzic (IIc), Jelena Dinkic (IIa), njena drugarica i ja smo se nasli oko pola osam ispred Arene i usli smo medju prvima i probili se jako blizu. Zbog pomenutih jebendizacija oko pomeranja publike malo smo se pomerili unazad, ali smo ipak ostali na parteru i videli stage. Moram da napomenem da jedina stvar koja me je stvarno iznervirala oko naseg mesta to sto je neka devojcica (7-8 godina) sedela na ramenima svog oca i s vremena na vreme nam zaklanjala pogled Ja bi to retardirano stvorenje koje je sa malim detetom na koncert kod polugole Rihanne doslo u parter ubio uzastopnim udarcima tupim predmetom... Inace, ako je verovati en.wikipedia, najvise karata u Evropi je prodato bas u Beogradu i najveci kapacitet je u Beogradu (u Parizu samo 6.000 ) @Slovenatz: Nemam pametnija posla -------------------- And as we wind on down the road
Slovenatz |
Nov 25 2007, 12:20 PM
|
Sta se desilo sa 100kg kokica?
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Nov 25 2007, 12:20 PM
|
pojela
-------------------- And as we wind on down the road
^_NiN0_^ |
Nov 25 2007, 02:05 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Na koncrtu si uglavnom mogao videti : klinke, klinke i da klinke sa roditeljima ... '92-... 10% ljudi je bilo starije od 17 god ... ja sam tada bio u 90 posto
Manje vise se slazem sa svima. Koncert je mogao biti bolji, naravno. Guzva koja nas je cekala ispred arene je neopisiva. Bukvalno smo se gazili, i padali jedni na druge. Dva sata cekanja sam preziveo ... taman smo dosli u prvi red kada su nas pomerili gore. E velika pohvala za to sto je lepo pevala, ili sta vec ... koliko sam video na YouTube ona nema bas te mogucnosti I da nadam se da si me video Noddy, jer ja tebe jesam -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Hannibal Lecter |
Nov 25 2007, 02:32 PM
|
Epa, nisam te video
Za guzvu ispred si u pravu... Sta da se radi kad su policajci retardirani, no dobro -------------------- And as we wind on down the road
Eli0t |
Nov 25 2007, 05:59 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Na koncrtu si uglavnom mogao videti : klinke, klinke i da klinke sa roditeljima A sta si ocekivao? Prosek godina njenih fanova je oko 15... Napunila je arenu sesnasetogodisnjim devojcicama.. Vaaau |
^_NiN0_^ |
Nov 25 2007, 06:14 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Pa iskreno isto to ...
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |