Rihanna U Beogradu, 24. novembar
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Rihanna U Beogradu, 24. novembar
c1k4_ml3kc3 |
Nov 25 2007, 06:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE Koncert je bio extra! Na boljem u zivotu nisam bio! Ah, da, josh si klinac. -------------------- |
Gaara |
Nov 25 2007, 07:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
|
Hannibal Lecter |
Nov 25 2007, 07:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Nov 25 2007, 06:59 PM) Kako ti, prepotentni astrologu ne shvatas da se ukusi razlikuju... Prestani da podcenjujes Rihannu i da procenjujes ljude na osnovu dela muzickog ukusa, pogotovu ako te ljude nisi video ni jednom u zivotu... Ne znas ni ko je Rihanna zato cuti!!! Mislio si da je Rihanna osvojila Evroviziju Rasprava sa tobom me podseca na dresiranje kisne gliste, tako da nemam nameru da nastavim... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 25 2007, 07:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(Yu-gi @ Nov 25 2007, 09:35 PM) Dokazi i dam ti tri bambija. QUOTE Kako ti, prepotentni astrologu ne shvatas da se ukusi razlikuju... dry.gif QUOTE Prestani da podcenjujes Rihannu i da procenjujes ljude na osnovu dela muzickog ukusa, pogotovu ako te ljude nisi video ni jednom u zivotu... QUOTE Ne znas ni ko je Rihanna zato cuti!!! Nisam ni zucnuo, samo sam napisao A i drago mi je da ne znam ko je Rihanna QUOTE Mislio si da je Rihanna osvojila Evroviziju lol.gif Pa shodno tvojoj predpostavci u kojoj ja ne znam ko je Rihanna, u kojoj ne gresis, sasvim sam lepo objasnio da sam je pomeshao sa Ruslanom , a koliko znam Ruslana jeste osvojila prvo mesto na takmichenju Evrovizije QUOTE Rasprava sa tobom me podseca na dresiranje kisne gliste, tako da nemam nameru da nastavim Dresirao si kishnu glistu? This post has been edited by pyost: Nov 25 2007, 08:22 PM -------------------- |
Nostradamus |
Nov 25 2007, 08:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Noddy @ Nov 25 2007, 07:26 PM) Kako ti, prepotentni astrologu ne shvatas da se ukusi razlikuju... Prestani da podcenjujes Rihannu i da procenjujes ljude na osnovu dela muzickog ukusa, pogotovu ako te ljude nisi video ni jednom u zivotu... Ne znas ni ko je Rihanna zato cuti!!! Mislio si da je Rihanna osvojila Evroviziju Rasprava sa tobom me podseca na dresiranje kisne gliste, tako da nemam nameru da nastavim... Kad budes upisao 3 godinu, socko ce ti lepo reci da je pitanje ukusa da li slusas Betovena Mocarta ili Bramsa, a pitanje da li slusas Rihannu, britney ili tako te je u stvari pitanje da li si normalan ili ne -------------------- |
username |
Nov 25 2007, 08:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
ko je socko?
|
Hannibal Lecter |
Nov 25 2007, 08:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Opet kazem, stvar ukusa. Slusam ja i druge stvari, ne samo Rihannu (mada u poslednje vreme )
Ja realno ne znam reci od pesme SOS koja je jedna od njenih najpoznatijih, ako ne i najpoznatija pesma. @c1k4 ml3kc3: nauci koristiti quote: 1)kliknes +quote na postovima koje hoces da navedes 2)kliknes add reply 3)nakenjas nesto (po obicaju) -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Nov 25 2007, 08:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Yu-gi @ Nov 25 2007, 07:05 PM) I konacno warn za yu-gija. Ako za ovo ne dobije warn znaci da je radio sa adminima ono sto radi za 5 iz istorije. -------------------- |
Hannibal Lecter |
Nov 25 2007, 08:36 PM
|
QUOTE(Slovenatz @ Nov 25 2007, 08:33 PM) I konacno warn za yu-gija. Ako za ovo ne dobije warn znaci da je radio sa adminima ono sto radi za 5 iz istorije. Inace, on ima .0% warna =>... -------------------- And as we wind on down the road
Pera Detlic |
Nov 25 2007, 09:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Nostradamus |
Nov 25 2007, 09:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
Pre bih rekao teska dileja
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 25 2007, 09:52 PM
|
QUOTE Opet kazem, stvar ukusa. Niko ovde ne pise o ukusima, niti je tema vezana za ukuse. Ako mi se Rihanna ne dopada, to cu zadrzati za sebe, a opet ako mi se i dopada. Nije tema o njoj vec o koncertu u Areni, koji je proshao srednje zalosno. (nije da me cudi) QUOTE @c1k4 ml3kc3: nauci koristiti quote: 1)kliknes +quote na postovima koje hoces da navedes 2)kliknes add reply 3)nakenjas nesto (po obicaju) Znas, bio sam offline dok sam pravio prozorcic za citat. Toliko o tvom znanju I BTW - ako je tebi njen koncert bio najbolji u zivotu, to je propast! Dobro je da sa njom nije igrao i Branko Kockica. Druga stvar - ja sam se salio na tvoj racun, a ti si toliko sujetan da to ne mozes ni shvatiti. Treca stvar - njen koncert je fascinantan po cemu? Po tome shto su na njemu prisustvovali ljudi koji su joj dali pare zbog cega? Da bi ljude uklanjali preko pet metara unazad, da bi ih pomerali sa sedishta i nije li zalosno to shto se oko nje digla frka i shto je napunila arenu vishe nego bilo ko pre nje (uzmite u obzir i sportske godadjaje). Josh ni svetla nisu gasili kako bi kontrolisali masu ljudi koji su se iscimali dok su ushli, dok su seli - stajali (shtagod) da bi na kraju ona toboze pevala nekih sat i petnaest minuta?! Drago mi je da nisam ishao na njen koncert - pre bih ishao i na Robbie Williamsa u Kinu. @-Yu-gi: Mnogo si dosadan covek, neko bi ti i zavideo na tome... -------------------- |
Hannibal Lecter |
Nov 25 2007, 09:56 PM
|
Koncert nije prosao srednje zalosno.
Mozda za tebe koji nisi ni bio i koji si i sam srednje zalosan. -------------------- And as we wind on down the road
c1k4_ml3kc3 |
Nov 25 2007, 10:01 PM
|
Pazi, ja tebe ne vredjam niti vredjam bilo koga ovde. To samo pokazuje koji je tvoj nivo i to da nisi dorastao jednoj konstruktivnoj "raspravi" koju si i sam zapoceo.
Predlazem ti da razmislish shta slushash, zato shto to mnogo toga pokazuje o tome kakva si osoba. BTW - od desetoro osoba, koje su bile na koncertu, a koje znam - rekle su da im je koncert bio uzas. To mi je i dovoljno da znam da oni, koji su poklonici POP muzike, mogu da kazu tako neshto i njihove stavove cu poshtovati. Mozda je tebi bilo ok, ali preterujesh kada kazesh da je to bio najbolji koncert u tvom zivotu, a samim tim omalozavash i sebe. This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Nov 25 2007, 10:13 PM -------------------- |
Pera Detlic |
Nov 25 2007, 10:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Otkud ti znas na koliko je koncerata on bio do sada?
Mozda je do sad isao samo na Cecu tu je ipak zustra konkurencija -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
c1k4_ml3kc3 |
Nov 25 2007, 10:20 PM
|
Da, srpska Britney Spears po artiklu jednog chasopisa u Kanadi...
"Canada has refused entry to Serbian folk singer Svetlana Raznatovic, the widow of notorious warlord Arkan, Canadian media reported. Raznatovic, better known as Ceca, was denied entry because of her alleged association with members of the Belgrade underworld, her Toronto-based lawyer, Mendel Green, told the National Post . Green said the Canadian embassy in Belgrade, in denying her visa request, said in a letter that "information available indicates that you appear to have a lengthy history with a number of criminal elements." Citing privacy, Canadian immigration authorities declined to comment on the report. The 31-year-old Ceca had planned to give a concert in Toronto in May and meet with music producers." -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 25 2007, 10:23 PM
|
ali realno gledano - I ti Cecini koncerti su bili bolji, sa vecom atmosferom i sa vishe ljudi... Ja jednostavno ne kontam zashto je on to rekao za ovaj koncert. Neka je L337, ali OMG !
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Nov 25 2007, 10:37 PM
|
Nisam isao na Cecu niti cu
Ne slusam narodnjake... A inace, Rihanna ne peva pop nego r'n'b... -------------------- And as we wind on down the road
RZA |
Nov 25 2007, 10:39 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
a na kojim si to jos koncertima bio, pa da je ovaj najbolji? ^^
-------------------- cold
|
c1k4_ml3kc3 |
Nov 25 2007, 10:49 PM
|
Pa stoga sam i rekao da je klinac, i nije to nishta uvredljivo
Rihanna vredja R'n'B . period. -------------------- |