Exkluzivna Disjunkcija, Ili-ili
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Exkluzivna Disjunkcija, Ili-ili
VIP <3 |
Feb 26 2008, 12:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 26 2008, 12:06 AM) Ovo taaaaaaako zvuci kao kad Tosic ciklicki pomera ulevo i udesno @topic: Hmmm........ kombinovano je the best Mada, vise volim da sam ja nad zbirkom... ako je zbirka nada mnom, obicno mi se prispava -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 12:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
GG GG
nisi postavila iduci zadatak -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Feb 26 2008, 12:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Oh dir lord. Maj brejn iz PASING TRAVU
Dakle.... rofl ili lol???? -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 12:19 AM
|
LOL
princo ili verbatim -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
ShadyLady |
Feb 26 2008, 06:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
verbatim crystal:)
geometrija ili algebra? )) |
paydoman |
Feb 26 2008, 09:55 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
samoubistvo... nek bude geometrija.. imao sam 12 komata
zima/leto -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
pyost |
Feb 26 2008, 10:01 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Leeeto
Prolece / Jesen? -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 01:18 PM
|
prolece
visoka temperatura ili jak kasalj -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Wolfbrother |
Feb 26 2008, 01:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
temperatura
sladoled / topla cokoloda -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 02:48 PM
|
leti sladoled, zimi topla cokolada
Sunce / Mesec -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Dr.Ned |
Feb 26 2008, 08:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-February 08 Member No.: 880 Status: Van MGa |
Danju Sunce,nocu Mesec,...
MG/RG -------------------- You were adopted.
|
pyost |
Feb 26 2008, 08:27 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
MG, naravno
Prva Beogradska / Peta Beogradska? -------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 08:30 PM
|
Prva iz Pete ljudi samo beze...
Mighty Morphin / Turbo / Zeo / Space Power rangers -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Feb 26 2008, 08:33 PM
|
Mighty Morphin
Srednje mlak koncert RHCPa u Indjiji sa puno ljudi / Neverovatno energican koncert Kaiser Chiefsa u Areni pred oko 3000 ljudi? (Guess what I would choose? ) -------------------- Baby, it's a violent world.
ShadyLady |
Feb 26 2008, 10:38 PM
|
ti? ovo drugo (ne uspeva ti da bude nepristrasan)
neopravdani ili kec? |
pyost |
Feb 26 2008, 10:40 PM
|
Nisam ni pokusavao
Neopravdani, lakse se popravlja Tamno plavi zidovi u sobi / Krvavo crveni zidovi? -------------------- Baby, it's a violent world.
ShadyLady |
Feb 26 2008, 10:53 PM
|
roze zidovi:))
ruzan, a dobar decko (devojka) ili lep, a kreten? |
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 10:58 PM
|
paaa. moze RAM? okej okej, ae ne ispadnem ... ovo prvo.
Cari ili Ocajne domacice? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Feb 26 2008, 11:01 PM
|
Ocajne domacice
Koga bi radije za decka: dizelasa ili ... teskog najzaludjenijeg najisfrikovanijeg najisprogramiranijeg strebercinu??? -------------------- Opsti kriminal. |
paydoman |
Feb 27 2008, 01:54 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ovo drugo ofc..
sarma/ podvarak -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|