Slike Forumaša!, Kako izgledaju korisnici ovog foruma
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Slike Forumaša!, Kako izgledaju korisnici ovog foruma
c1k4_ml3kc3 |
Feb 18 2008, 02:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Magnetofon? Strava! Ja imam gramafon i neke stare ploche (slikacu jednom prilikom pa cu postaviti). Telefon nemam, osim smartphona koji se puni, a shto se tice gajtana ja sam sve uradio wireless (stara je vikendica, skupljaju prashinu k'o moj sestric keks).
BTW - super su ti pramenovi This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Feb 18 2008, 02:35 AM -------------------- |
Slovenatz |
Feb 18 2008, 11:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Neonkitze mislim da ti neko salje izvesne signale
-------------------- |
maxydelanoche |
Feb 18 2008, 04:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
@Neonkica: o.O sta bi sa TV karticom i DVD rezacom. Misliiim, zasto bi neka osoba (osim ako je burzuj i zeli to da pokaze ) imala sva ta cuda u sobi, kad sve to moze da stane u jedno kuciste
a to sto kazes, kablovi koji su mi bili visak nakon montiranja kompa USB kablici za ovo i ono, punjaci za sve moguce uredjaje, flash, razbucani flash, par starih razbucanih mobilnih To da je tacno da takve stvari zrace, ja bih odavno svetlela u mraku E sada ono zbog cega pisem ovaj post : Slovenac, lako je smejati se drugima, a sto ti ne okacis neku svoju slikicu? ^^ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
paydoman |
Feb 18 2008, 04:44 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Feb 18 2008, 01:11 AM) Neonkitze? Imamo skoro isti raspored u sobi - ista boja zidova, isti venecijaneri, isti okvir(beli) prozora, iste jastuchnice ?! Istu i stolicu???!!! (dodushe, ja nemam tol'ko gajtana u sobi ) Kad si ti to meni provalila u sobu, huh ? ako nemash warlocka 60lvl i fightera 150lvl dzzabe pokushavash @lepa si ko slika, a na slici ahahahahhaha: stavicu slike -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
pyost |
Feb 18 2008, 05:12 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 18 2008, 04:34 PM) E sada ono zbog cega pisem ovaj post : Slovenac, lako je smejati se drugima, a sto ti ne okacis neku svoju slikicu? ^^ Neko je vec okacio njegovu sliku na forumu, samo ne znam gde... -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
paydoman |
Feb 18 2008, 05:58 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ohrabren neonkinim slikama resio sam onima, koji nemaju moj poster, da pruzim priliku da me drze na desktopu
kontuzovani majmun spava u vozu u povratku sa mora DROGS ARE BAD! bio sam zamoljen da napravim najretardiraniju facu jos jedna veoma zrela faca moja prva ljubav, moj prvi predjen most... -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
pyost |
Feb 18 2008, 06:00 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Genijalno
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
paydoman |
Feb 18 2008, 06:16 PM
|
znam
aj sad svi balavite na moje slike, gledajte samo da ne bude vishe od 20 str -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
maxydelanoche |
Feb 18 2008, 07:10 PM
|
Ovo je vise za awwwwwwww nego za :drool:
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Feb 18 2008, 07:39 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Necemo, jer nije lepo ismevati specijalnu decu..
-------------------- cold
|
paydoman |
Feb 18 2008, 08:10 PM
|
ti kad mi to kazzesh stvarno se osecam retardirano
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Neonkitza |
Feb 18 2008, 09:04 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
awwww luka zaboravila sam koliko si samo sexy ;P
@mlekce:imam i ja gramofon i gomilu plocha isto jako staro...tnx za pramenove @maxy:pa nije dvd rezach nego divx player(jako mi je tesko od ovog mesta gde mi je komp da gledam sa kreveta ;P ...a to inace nije meni ni bilo kupljeno,ali posto su oni sebi kupili dvd rezach,jelte...onda.. ;P) a tv kartica me smara(isti razlog kao i za divx player) + nisam uspela da namestim jer bi morala da stavljam produzni za antenu jer ne moze da dodje do kompa... ^^ |
Kurjak |
Feb 22 2008, 04:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
QUOTE(paydoman @ Feb 18 2008, 05:58 PM) ohrabren neonkinim slikama resio sam onima, koji nemaju moj poster, da pruzim priliku da me drze na desktopu kontuzovani majmun spava u vozu u povratku sa mora DROGS ARE BAD! bio sam zamoljen da napravim najretardiraniju facu jos jedna veoma zrela faca moja prva ljubav, moj prvi predjen most... Благи боже,свјати оци... -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
VIP <3 |
Feb 22 2008, 06:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Luka, reci cu samo awwwwwwwwwwwwwwww
P.S. Zasto je na zadnjoj slici tako svetla kosa!?! This post has been edited by Miss Tattianna: Feb 22 2008, 06:02 PM -------------------- Opsti kriminal. |
paydoman |
Feb 22 2008, 08:08 PM
|
bio sam na moru... leti sam skoro plav zimi skoro crn...
@kurjak: shta fali? -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
VIP <3 |
Feb 22 2008, 09:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(paydoman @ Feb 22 2008, 08:08 PM) KAMELEON (jel se tako zove ono gushterche sto menja boje ) P.S. Ako je tako.... svidjas mi se leti... cak i vise nego zimi This post has been edited by VIP (ex Miss): Feb 22 2008, 09:10 PM -------------------- Opsti kriminal. |
Wolfbrother |
Feb 22 2008, 09:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Kurjak @ Feb 22 2008, 04:39 PM) HAHAHA skoro se nisam ovako nasmejao omg lol lol lol -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Neonkitza |
Feb 23 2008, 10:47 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ali najlepsa lukina slika je izgubljena :smrc:
|
c1k4_ml3kc3 |
Feb 23 2008, 09:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
-------------------- |
maxydelanoche |
Feb 23 2008, 09:57 PM
|
E, to ti slika sa MySpace-a mnogo je kool. Belo >> crno bwe...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.