Slike Forumaša!, Kako izgledaju korisnici ovog foruma
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Slike Forumaša!, Kako izgledaju korisnici ovog foruma
VIP <3 |
Mar 3 2008, 10:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 3 2008, 10:19 PM) jel' bese nastavak "daj malo tange, sestro" ili tako nesto? Znam da se lozis na to da ti neko posvecuje paznju i zato cu sada prestati Hahahha mojne vise offtopic ovde, ako ne mozes da obuzdas svoj poriv da pises o meni otvori posebnu temu -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 3 2008, 10:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ali znas da je ta zelja... taj poriv za pisanjem o tebi. jachi... aaaaa.. huuuh... borim se... ali nikako... da ga savladam... Tanja je najbolja... najlepsa... grrr... najbolja...
edit: zaboravila sam da dodam [sarkazam][/sarkazam] tagove This post has been edited by maxydelanoche: Mar 3 2008, 10:39 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Mar 3 2008, 10:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pa realno stalno je pominjes preko msna
-------------------- |
Neonkitza |
Mar 3 2008, 10:41 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
awwww...cute
rekla bih nesto ali ne smem..izgubila bih eurokremic blok ^^ |
maxydelanoche |
Mar 3 2008, 10:45 PM
|
QUOTE(Slovenatz @ Mar 3 2008, 11:39 PM) A osim kada je ti spomenes ^^? Sem toga, sigurno ne cesce nego ti Anchi -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Mar 3 2008, 10:46 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
slovenatz,anchi znaci? ^^ jao fino...dacete mi malo vremena da obradim informaciju...ocekuj za nekih sat-dva reakciju
|
Slovenatz |
Mar 3 2008, 10:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Maro ajde iskreno, koliko smo conv-a poceli sa " A, kako me nervira !!!!!!!!!!11111oneone"? Znas na koga se to odnosi
@nina: mhm, ali ne bi ja dirao djoletu ribu This post has been edited by Slovenatz: Mar 3 2008, 10:48 PM -------------------- |
Neonkitza |
Mar 3 2008, 10:48 PM
|
lazes!!!
ok...mozda ne ribu,ali seku ^^ |
Slovenatz |
Mar 3 2008, 10:50 PM
|
za seku moramo malo da se raspitamo, ne znam sve informacije.
-------------------- |
Neonkitza |
Mar 3 2008, 10:52 PM
|
ja znam da je isla na #klinci ^^ cak me je savatavala par puta
|
Slovenatz |
Mar 3 2008, 10:53 PM
|
Ako se ne varam djole je rekao da je ona mod tu
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 3 2008, 10:53 PM
|
QUOTE(Slovenatz @ Mar 3 2008, 11:47 PM) Maro ajde iskreno, koliko smo conv-a poceli sa " A, kako me nervira !!!!!!!!!!11111oneone"? Znas na koga se to odnosi @nina: mhm, ali ne bi ja dirao djoletu ribu Dvaput i to jedan dan na istu temu cak se ni ne secam sta je bilo u pitanju. Jbg, nisam zlopamtilo Na kraju krajeva, cuti ti, tracaro -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Slovenatz |
Mar 3 2008, 10:54 PM
|
Ne poricem
-------------------- |
Neonkitza |
Mar 3 2008, 10:56 PM
|
ja sam prestala da idem ubrzo posto je ona dosla...
btw,ne zelim da ti kazem kako se postaje mod i admin tamo ^^ (@ i %)... |
VIP <3 |
Mar 3 2008, 10:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Neonkitza @ Mar 3 2008, 10:56 PM) ja sam prestala da idem ubrzo posto je ona dosla... btw,ne zelim da ti kazem kako se postaje mod i admin tamo ^^ (@ i %)... -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 3 2008, 11:01 PM
|
Zar ne bi trebalo da ne smes da napises post u kome se nalazi samo smajli (citat se ne racuna)?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Mar 3 2008, 11:03 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
I spam je gotov.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Mar 5 2008, 11:41 PM
|
To the ones who are interested in it: rasplela sam kikice buhahaha kakva mi je kosa ^^ cudna, jednom recju...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
Mar 6 2008, 12:09 AM
|
awww...slika?
|
maxydelanoche |
Mar 6 2008, 12:16 AM
|
A jeeeste, sad cu da se slikam samo za vas. Mada imam jednu sliku od danas na mobu mi je... maybe later
inace, cisto da ne bih smarala preko MSNa time ljude koje zelim da smaram -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.