Zimovanje, Yay, raspust!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Zimovanje, Yay, raspust!
Slovenatz |
Jan 13 2008, 11:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
-------------------- |
maxydelanoche |
Jan 15 2008, 06:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Hey, 'ocu ja te kompromitujuce slike
Ja se vrnula pre oko sat, sat i po, sa Rudnika nije bilo ni grama snega but still, it wasn't bad at all -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Jan 15 2008, 07:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Welcome back
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
^_NiN0_^ |
Jan 15 2008, 08:38 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Dobro nam se vratila
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Gaara |
Jan 15 2008, 09:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Slovenatz @ Jan 13 2008, 10:46 AM) po koji put te upozoravam ja nisam Nenad vec Yu-gi... Slike necete dobiti... osim mozda srecnici koji imaju msn od navedenih osoba...Jasno? This post has been edited by Yu-gi: Jan 15 2008, 09:12 PM |
Hannibal Lecter |
Jan 15 2008, 09:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Slovenatz je dobio video koji je trazio
Nikome vise ne dajemo nista -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Jan 15 2008, 10:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Video i nije nesto , vidjam vise zlostavljanja nenada u skoli.. Jel tako nenade?
-------------------- |
maxydelanoche |
Jan 16 2008, 12:24 AM
|
Sto ste sebicni tako... Zlostavljanje Nenada da krijete od ociju javnosti
Ali dobro, kontam ja da je on vama drug i da necete da ga blamirate... khmyoutubekhm -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Jan 16 2008, 10:57 AM
|
Ne treba da se mucis, nije nesto snimak, vise ga zlostavljamo u skoli.
-------------------- |
Devojka sa mesecom u očima |
Jan 21 2008, 11:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(Iva @ Jan 13 2008, 09:35 AM) Eeee.. sb, pa budi onda u crnom hihihi.. imam ja crne rukavice, a ne nosi mih baš.. ali mislim da smo se prekasno setili Ma gledaj, ja to kupim neke samo da budu crvene (uz skafander). Ionako se pocepaju za tih nedelju dana (kad nosim skije i to). Sad sam nashla na kopu iste kao proshlogodishnje sa razlikom od nekih 100-200 donara (i naravno, pocepale su se ). Btw imam i ja i crne i bele i drap (koje propushtaju vodu) i plave (koje ne propushtaju ). I, pyoste vredelo je shto sam se sredila. Instruktor je ostao hot PS Malo kasnim, al' opravdano -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maxydelanoche |
Jan 22 2008, 01:23 AM
|
QUOTE I, pyoste vredelo je shto sam se sredila. Instruktor je ostao hot rofl rofl rofl meni je najlepse bilo skijanje kad sam bila na zimovanju na Gocu bilo je dosta skijasa iz okolnih gradova a bio je doduse i kao neki kafic u kome sam se redovno prejedala super palacinki, tako da nisam marila za skijase (znaju se prioriteti ) -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
Jan 22 2008, 10:56 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Huahahaha.. I, jesi li se spetljala s njim (instruktorom)?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Jan 24 2008, 12:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Cccc. Za koga ti mene smatrash? Pa ja sam fino dete, a on chovek moze biti ozenjen. A i mnoooooogo je stariji. Ja sam bepche za njega. Definitivno mi se mnoooogo svidja njegova plava kosa i plava brada i plave obrve i plave ochi .
E a najbolje mi je bilo kad dodjemo na neki strmiji deo i kazem: "Gile, ja ne smem ovuda". "Dodji do mene. Tvoje vrhove u moje repove i uhvati me oko struka" -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Iva |
Jan 24 2008, 11:29 AM
|
Huahahaa.. pa čemu onda sređivanje i sve to?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Jan 24 2008, 11:34 PM
|
Ovaj huahahahaaa deo mi nije bash sasvim jasan
Sredjivanje... pa nem pojma. Ionako do sledece godine nece znati ko sam , ali retko se srece tako plav instruktor -------------------- Good
Iva |
Jan 26 2008, 01:12 PM
|
Dunno.. smejanje.. smejanje u čudu.. ma ne znam.. Joj, treba mi odmora.. jedno zimovanje npr ..
|
pyost |
Feb 13 2008, 08:01 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Feb 13 2008, 08:10 PM
|
Ahahahhahaha, pyoste
koje raspad slike najjaci je Dino na onoj jednoj slici Noliferi, bili ste na zimovanju cak ni ja nisam... ok igraonica se ne racuna... cak ni ja nisam visila nad igricama na zimovanju (ni na forumima, ni na forumima ) QUOTE http://s15.photobucket.com/albums/a371/pyost/Zlatibor%202007-2008/?action=view¤t=PIC_0112.jpg Hocu jaaaaaaaaaaaaaaaa QUOTE http://s15.photobucket.com/albums/a371/pyost/Zlatibor%202007-2008/?action=view¤t=PIC_0130.jpg Ko je ovo -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Feb 13 2008, 08:20 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pilulica, ortakinja iz osnovne
-------------------- Baby, it's a violent world.
pyost |
Feb 14 2008, 11:17 PM
|
Eli0t kako lomi led:
http://www.youtube.com/watch?v=OMbm_H9V8Xw "Replay" Eli0ta kako lomi led, Omni se divi http://www.youtube.com/watch?v=nwlThUiM-58 -------------------- Baby, it's a violent world.