Sta Mislite O Osobi Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Mislite O Osobi Iznad
Slovenatz |
Apr 10 2008, 07:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
drool
-------------------- |
Nameless_one |
Apr 10 2008, 07:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
Ima cudan ukus... perverznjak
This post has been edited by Nameless_one: Apr 10 2008, 07:08 PM -------------------- |
RZA |
Apr 10 2008, 07:26 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(The snorks @ Apr 10 2008, 07:32 PM) Erm,jesi cula nekad za shalu? I ne kika nije zla...ne znam je bas najbolje,ali deluje mi mnogo gotivnooooo topic:voli istoriju uu, ovo je nesto najlepse to mi je iko ikada rekao na forumu .. @t: aam.. i dalje ne znam ko je.. krije se.. -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Apr 10 2008, 07:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE uu, ovo je nesto najlepse to mi je iko ikada rekao na forumu i sto ce ikada reci -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
username |
Apr 10 2008, 07:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
|
Kajl is a Jew |
Apr 10 2008, 08:13 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
KOOOOOOOOOO si ti!????????????????
-------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
username |
Apr 10 2008, 08:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
reci mi prvo ko si ti?
|
LoshMeeBre |
Apr 10 2008, 11:49 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Preuzeo mi omiljeni avatar
Morao sam da menjam identitet... -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Apr 11 2008, 01:27 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Apr 7 2008, 09:15 PM) m15LI D4 zN4 k0lIK0 zn@m fIz1KU 1 shoDNO +OM3 Z@kLJUCuJ3 d@ J@ Z4Pr4v0 I nE Zn4M D0V0lJNo pHIzIKU sHODNO NJEn0m zN@NJu f1Z1K3 0bz1ROm dA J3 0N4 uPOZN4lA ph1zIku mNo90 PR3 M3N3 u $kOlI 1 z@+0 j3 MN0g0 5HM@r+ 4wwwWw M1c@ m@W4@4 LoshmeeBre - - - Covek koji voli RPG. Sta daje reci? Maximalan respekat! :] -------------------- |
Devojka sa mesecom u očima |
Apr 11 2008, 02:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(maxydelanoche @ Apr 10 2008, 03:15 PM) i da sve osobe sa 40 temperaturom koje ne urade dobro takmicenje nemaju pravo da se izvlace na to da su bile bolesne. what more can I say Meni je npr glupo da se izvlačim da mi je bilo sunce iako je u većini slučajeva ono najveći krivac po mom mišljenju, ali jednostavno ne želim da se pravdam. Tako i to sa temperaturom zvuči kao pravdanje. Na okružnom u šestom sam sedela 2-3 h i kad sam stigla kući imala sam 39.2 (a imala sam 93 poena) pa ti sad vidi QUOTE(Wolfbrother @ Apr 10 2008, 04:24 PM) Slažem se sa dečkom . Ne samo da odlično zna fiziku nego ume da izvede prave zaključke QUOTE(The snorks @ Apr 10 2008, 06:32 PM) Erm,jesi cula nekad za shalu? I ne kika nije zla...ne znam je bas najbolje,ali deluje mi mnogo gotivnooooo topic:voli istoriju Okay. Nisam mislila da je ona zla, nego da ne možeš reći da je cool kad je neko zao. Dečko iza mene ozbiljno ima zle oči. Pročitala sam ja njega odavno . Kika, ništa lično @topic: Mrzi fensere, a baš me zanima kako on izgleda -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Apr 11 2008, 02:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Greškom mi forum izbacio 2 ista posta. Kako da obrišem post? Nekad je postojala opcija delete
This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Apr 11 2008, 02:04 PM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
c1k4_ml3kc3 |
Apr 11 2008, 02:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Ne zna da postoje moje fotografije na forumu i da, mrzim nafurane fensere kao i devojke koje na sebe stave tri tona shminke kao i sve ono sto je nenormalno ukljucujuci i shabanizam koji postoji u kraju u kom zivim
Ne poznajem je ali deluje mi ok. nisam imao prilike da cesto naletim na njene postove...ah well, whataheck. -------------------- |
Neonkitza |
Apr 11 2008, 03:47 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ocigledno je prsao sinoc
|
Apr 11 2008, 04:12 PM
|
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Apr 11 2008, 02:42 PM) Ne zna da postoje moje fotografije na forumu i da, mrzim nafurane fensere kao i devojke koje na sebe stave tri tona shminke kao i sve ono sto je nenormalno ukljucujuci i shabanizam koji postoji u kraju u kom zivim Ne poznajem je ali deluje mi ok. nisam imao prilike da cesto naletim na njene postove...ah well, whataheck. Ijaooooooooooo. Sad mi je jasno zašto mrziš fensere Zaboravila sam da postoji opcija da postaviš sliku. Drukčije sam te zamišljala, ali uglavnom mi se uvek to dešava sa ljudima s net-a QUOTE(Neonkitza @ Apr 11 2008, 03:47 PM) joj. Jedan drug bi rekao ''prsnuo'' et topic: Ne poznajem je. Dobro se slaže s Kikom -------------------- Good
maxydelanoche |
Apr 11 2008, 04:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
ne razumem bas najbolje njenu potrebu da citira i odgovara svaki post koji neko napise nakon nje o njoj?!
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Apr 11 2008, 04:36 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
and darling,
darling, staand by me, ooooooh staand by me -------------------- cold
|
Apr 11 2008, 04:42 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Apr 11 2008, 04:13 PM) ne razumem bas najbolje njenu potrebu da citira i odgovara svaki post koji neko napise nakon nje o njoj?! A ja ne znam kakwe to ima weze s tobom Ako ti se ne swidja evo netjy tebe wishe citirati (iako sam to yprawo yradila ) -------------------- Good
Hannibal Lecter |
Apr 11 2008, 04:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(kika™ @ Apr 11 2008, 04:36 PM) @topic: menjala nick, dva puta -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Apr 11 2008, 04:51 PM
|
Ima li neko da to ne zna?
Po njegowom nicky reklo bi se da ima mladjeg brata -------------------- Good
c1k4_ml3kc3 |
Apr 11 2008, 04:56 PM
|
Interesantno zakljucuje. hi hi hi
Gledala je neke fotografije na kojima sam...jaaaa Ne mrzim fensere. Mrzim kada su alkoholisani i posve glupi. Takodje, kada slusaju turbo folk i nemaju toleranciju prema druggim zivim bicima. opisah 98% fensera, cast izuzecima. This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Apr 11 2008, 05:00 PM -------------------- |