Sta Mislite O Osobi Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Mislite O Osobi Iznad
Devojka sa mesecom u očima |
Apr 13 2008, 11:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Црногорка која каже да Црногорци нису народ :Р. 'Зем ти таквог патриоту
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Neonkitza |
Apr 13 2008, 11:06 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
nije znala ko je ilija...duuuugo
|
Devojka sa mesecom u očima |
Apr 13 2008, 11:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
A ko je Ilija? Mislim... valjda je to Noddy, ali normalno da ne znam ko je on...
Spamuje svaki topic -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Neonkitza |
Apr 13 2008, 11:17 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ilija=noddy
ej!ne spamujem samo ja svaki topic zla je..kaze mi da spamujem topice :cry: |
Pera Detlic |
Apr 13 2008, 11:17 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
spamuje topic
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
The snorks |
Apr 13 2008, 12:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
LoshMeeBre |
Apr 13 2008, 12:22 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Aaaargh, imigrant, strani agent...
She's a witch burn the witch -------------------- |
The snorks |
Apr 13 2008, 12:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Ne nisam imigrant,rodjena sam ovde ali mi je mama iz cg
@topic: pobegao iz srednjeg veka...na lomachuuuuuu |
VIP <3 |
Apr 13 2008, 01:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
She's a witch burn the witch
-------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Apr 13 2008, 01:28 PM
|
sve nas voli
|
Wolfbrother |
Apr 13 2008, 01:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Neonkitza @ Apr 13 2008, 11:44 AM) Nije da je pesma losa nego me smaaaaaaraaaaaa. @topic: sad ce da me pljuje zbog dp-a -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
maxydelanoche |
Apr 13 2008, 01:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
mlada nada nase fizike ^^
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Apr 13 2008, 01:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ljubomorna sto je Kika na visem mestu na mom spisku ljudi koje volim od nje
-------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Apr 13 2008, 02:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Uvek ima kilometarski nick i sig na msnu
-------------------- |
SANDRA |
Apr 13 2008, 02:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
ima odlican javni nastup
|
Slovenatz |
Apr 13 2008, 02:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Smetalo joj je sto sam pljuvao sve stranke na psihologiji
-------------------- |
SANDRA |
Apr 13 2008, 02:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Mislio da mi je smetalo zbog stranacke opredeljenosti ali se prevario...
Smetalo mi je jer sam zamislila da je to uradio u nekom drugom okruzenju gde bi ga popljuvali... Meni je predavanje bilo extra i primeri su bili realni |
Slovenatz |
Apr 13 2008, 02:57 PM
|
Nije predavala psihologiju kod nas, valjda je u IIa
-------------------- |
SANDRA |
Apr 13 2008, 02:59 PM
|
Videla sam ga sinoc kako igra u diskoteci
|
Slovenatz |
Apr 13 2008, 03:02 PM
|
Goddamn it, don't remind me. Tad mi je bilo lepo, ali ne morate da me podsecate .
-------------------- |