Sta Mislite O Osobi Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Mislite O Osobi Iznad
The snorks |
May 1 2008, 01:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
kakve korisne informacije
hmm,koju kosicu Prosvetli me molim te 3 ujutru je i ne funkcionisem bas najbolje @topic: svidjaju mi se neki njegovi stavovi i to jakoooo,(pogotovo onaj u temi crnogorci ) |
c1k4_ml3kc3 |
May 1 2008, 02:09 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Pa...ehehe valjda si ti bila ta koja je postavila dve fotografije na forum, tj. temu foruma. Hmmm, koliko se secam ti si fotografisana u crvenim starkama i sedela si u turskom sedu na nekom kamenu koji se nalazi na kalishu, ispravi me ukoliko gresim?
Eh, da. I meni se svidjaju gotovo svi njezini stavovi, osim kada je rec o ukusima, koliko sam primetio. doduse, nemam nista, ali bas nista protiv nje sto mi jako imponuje (makar neki neutralan odnos na forumu iliti s forumskim clanovima lol). -------------------- |
The snorks |
May 1 2008, 02:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
pogresno je zapamtio...to nisam bila ja,vec jeele
i ja imam neke 2 slike...ali negde na pocetku onog topica @c1k4_ml3kc3: o ukusima,sad sam skroz zbunjena Mislim da mi je definitivno vreme za spavanje This post has been edited by The snorks: May 1 2008, 02:18 AM |
maxydelanoche |
May 1 2008, 02:18 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
ima slike koje gotivi jedan pedofil
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
The snorks |
May 1 2008, 02:21 AM
|
ne zna da ja ne mogu biti zrtva pedofilije...punoletna sam (vezano za neki od tvojih prethodnih postova )
This post has been edited by The snorks: May 1 2008, 02:21 AM |
c1k4_ml3kc3 |
May 1 2008, 02:22 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ May 1 2008, 04:48 AM) :/ The Snorks - Upravu si ahahaha shto ce reci, i meni je vreme za spavanje. a ti DeLaNoche, poljubish me u vocni jogurt!!! -------------------- |
The snorks |
May 1 2008, 02:23 AM
|
zeli da ga DeLaNoche ljubi u vocni jogurt
This post has been edited by The snorks: May 1 2008, 02:24 AM |
maxydelanoche |
May 1 2008, 02:25 AM
|
ERRR.
Upadam u iskusenje da procitam mlekcetov post i nadam se da... ZOMFG. JOVANA JEL' TI SHVATAS NA KOLIKO TI JE PERVERZAN TAJ POST o.O o.O o.O -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
c1k4_ml3kc3 |
May 1 2008, 02:26 AM
|
Ahahahahaha!!! Ovo je bilo full. LN
-------------------- |
The snorks |
May 1 2008, 02:26 AM
|
meni? Nije valjda
Pa nisam ja napisala da zelim da te lizem u vocni jogurt This post has been edited by The snorks: May 1 2008, 02:26 AM |
maxydelanoche |
May 1 2008, 02:36 AM
|
Procitala sam poslednja dva mlekcetova posta
ja kad sam rekla da je on pogani pedofil niko mi nije verovao mozda sam samo pod Ilijinim uticajem pa mi sve deluje full perv, aaali... retardirano. This post has been edited by maxydelanoche: May 1 2008, 02:41 AM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Hannibal Lecter |
May 1 2008, 02:47 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
sto se tice vocniog jogurta to jeste perverzno
(barem moze da se protumaci :$) @t: otisla da spava -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
RZA |
May 1 2008, 09:24 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
err..
sta? jel samo ja ne vidim sta je tu perverzno il? al ne, ozbiljno.. O.O -------------------- cold
|
The snorks |
May 1 2008, 09:54 AM
|
postala je fina...ili je samo mngooooo umorna pa ne trenutno nije u elementu
|
RZA |
May 1 2008, 10:15 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ma, otkud znam..
samo znam da nisam skapirala ovo kao vi.. i ja i dalje ne vidim sta.. al posto niko nece da mi kaze.. jbg -------------------- cold
|
The snorks |
May 1 2008, 11:00 AM
|
stvarno je postala fina
|
maxydelanoche |
May 1 2008, 11:30 AM
|
Kika je (trenutno) finija od nje. A i od mene o.O ubijmo se na vreme...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
c1k4_ml3kc3 |
May 1 2008, 01:10 PM
|
Prvenstveno aludira na to da sam pedofil pa posle ocenjuje moju blago cenzurisanu recenicu u kojoj sam je opsovao
Inace, kada sam pisao Vocni Jogurt nisam mislio nishta perverzno. U vreme frojda nije bash posojao isti, zar ne? Ehehe -------------------- |
^_NiN0_^ |
May 1 2008, 01:33 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
ok lik:D
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Pera Detlic |
May 1 2008, 01:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Moderator
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|