Sta Mislite O Osobi Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Mislite O Osobi Iznad
maxydelanoche |
May 16 2008, 04:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Iz Opova je.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
ShadyLady |
May 16 2008, 04:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
I ja o tebi, actually
ps, saljem ti PM da ti objansim avatar |
maxydelanoche |
May 16 2008, 04:40 PM
|
ocigledno jako sporo kuca...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
May 16 2008, 06:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
debela
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
May 16 2008, 06:44 PM
|
Uuuuu... teska kategorija...
c1k4_ml3kc3 |
May 16 2008, 08:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Misli da zna da je pametna, a ustvari je samo bucko.
-------------------- |
VIP <3 |
May 16 2008, 10:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Oke je
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
May 16 2008, 11:03 PM
|
Djebela je.
c1k4_ml3kc3 |
May 16 2008, 11:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Nije upravu, VIP je lepa
-------------------- |
maxydelanoche |
May 16 2008, 11:18 PM
|
Sere o meni po raznim temama... nece lepo da ispostuje sto ja ne pisem o njemu nigde sem na ovoj temi...
c1k4_ml3kc3 |
May 16 2008, 11:35 PM
|
Izmishlja gluposti. Niko ne $ere o tebi. Prestani da na bilo koji nacin komuniciras sa mnom, necu ni ja s tobom i mirna Bosna i koga je briga shto Madjarska nema more
Inace, nemoj smatrati da cu mirno sedeti i posmatrati kako vredjash druge ljude, tj. omalozavash ih svojim tonom u kom se pravish vazna kao sto si to nekad pokusala sa mnom u temi oko astrologije. Realno gledano, ne mozes sa mnom da izadjesh na kraj zato sto nisi upravu i to dobro znash. Inace, ne bi me ignorisala... -------------------- |
Neonkitza |
May 16 2008, 11:38 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
misli da mara ignorishe zato sto je on niza klasa...ali ne!mara ignorise da se ne bi nervirala..mukica ^^
|
maxydelanoche |
May 16 2008, 11:39 PM
|
QUOTE Realno gledano, ne mozes sa mnom da izadjesh na kraj zato sto nisi upravu i to dobro znash. Gde je onaj Kikin smajli DEDER kad je najpotrebniji... ignore si mi ne zato sto ne mogu da izadjem s tobom na kraj, vec zato sto si patetican. Nemam dovoljno vremena da placem od smeha bas svaki put kad ti nesto napises na forumu... @neonkica: zna da sam ja najpametnija This post has been edited by maxydelanoche: May 16 2008, 11:40 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
c1k4_ml3kc3 |
May 16 2008, 11:45 PM
|
Hajde, necu vise. Ipak si klinka
No, Neonkitze, vidis li da smatra kako sam patetican. To se mora proslaviti shampanjcem! Od bakterija napredujem k metiljima...nadajmo se daljoj evoluciji! P.S. Maro, odrasti. -------------------- |
maxydelanoche |
May 16 2008, 11:51 PM
|
Brate... ja bar dolazim na forum gde su i moji vrsnjaci, sto ce reci, ocigledno sam na nivou svoje generacije, pa i visem... dok su neki malo zaostali... malo vise zaostali po tom pitanju. Ako bas moram da te svrstam negde, ti si bicar. I to oni, peta sesta strana knjige iz biologije za peti razred, oni sto cine kugle... velika zelenkasta slika na levoj strani...
c1k4_ml3kc3 |
May 16 2008, 11:58 PM
|
I to mi je dovoljno Vazno je da ti omalozavas svoje vrshnjakeee i da si pameeetnaaa BTW - svako mora neshto da radi, zar ne? Fora je u tome shto ja ne patim od komplekscica te mi ne smeta to ukoliko je neko mladji ili stariji od mene dokle god je u stanju da shiri pozitivnost i ne smara svojim omalozavanjem... Nemoj mene da prucavash, prevazishla si to gradivo, nadam se...ili si pisala o nekoj slikovnici? -------------------- |
maxydelanoche |
May 17 2008, 12:00 AM
|
******, PISE SE OMALOVAZAVATI o.O o.O o.O L2SPEAK
c1k4_ml3kc3 |
May 17 2008, 12:03 AM
|
Valjda nisam zao, zar ne? :/ -------------------- |
maxydelanoche |
May 17 2008, 12:06 AM
|
:S ma ja ne kontam, jel' ti imas pored kompa na zidu napisano deset fensi reci koje volis da koristis... medju njima je ocigledno "omalozavati" ^^ namerno se pravis nepismeni ili si i po tome na nizem nivou?
c1k4_ml3kc3 |
May 17 2008, 12:09 AM
|
MA za tebe imam i priloge. Mozes da biras pored kupusa i kelja i urnebes kao i sitno seckan crni luk, da bolje *****sh.
-------------------- |