Sta Mislite O Osobi Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
![]() ![]() ![]() |
Sta Mislite O Osobi Iznad
maxydelanoche |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa ![]() |
E to obavezno... toliko se lozi na mene da me je uspesno iskulirao cak i kad sam skakala oko njega pre par dana u Petnici pokusavajuci da mu se izvinim
![]() maco, c c c... ide Slovenchevim stopama izmisljanja traceva ![]() -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maca |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B ![]() |
skakala je oko Badze
![]() ![]() |
username |
![]()
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa ![]() |
duguje mi dve cokolade
![]() |
maca |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B ![]() |
jao danas sam u skoli imala problema sa cokoladom
![]() ![]() ![]() ![]() @t: kupicu mu cokolade( ali iz iskustva nemoj je otvarati u skoli) ![]() |
username |
![]()
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa ![]() |
mogu da zamislim kako je to bilo.
salio sam se, ne moras da mi ih kupujes This post has been edited by username: Oct 28 2008, 10:13 PM |
maca |
![]()
|
kad sam rekla onda hocu... u petak cu doneti... imam 7 casova...
![]() |
maxydelanoche |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa ![]() |
ispunjava obecano, to se ceni
![]() -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maca |
![]()
|
i njoj cu da kupim cokoladu
![]() ![]() |
Kipar |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a ![]() |
kada stavis ruzicaste naocare , svet izgleda veselo , kao polularizacija fizike ali kada ih skinesh svatish da je fizika jedno *****. A ***** nije popularno. a ***** je zato sto nema perspektive inace kao nauka je ok
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maca |
![]()
|
ovo se verovatno odnosilo na Maru sto je napisao...
@t: ne poznajem ga... |
username |
![]()
|
ja nju prakticki poznajem, ali se nismo upoznali u rl-u
![]() mislim da sam prosao pored nje u petak ![]() |
maca |
![]()
|
jesi... i ja sam prepoznala tebe...
od cega volis cokoladu? ( i jos jednom ti toplo savetujem ne otvaraj je u skoli... ovo moje iskustvo je strasno... ![]() |
username |
![]()
|
i nisi htela da mi se javis
![]() ma, svejedno mi je (mislim na vrstu cokolade) |
maca |
![]()
|
pa nisam bila sigurna da si to bas ti... sad znam...
![]() |
username |
![]()
|
dobro, onda u petak
![]() |
maca |
![]()
|
ima ja i sutra 7 casova... Pantic ce da nas drzi 3 casa... jadna ja
![]() ali nemam cokoladu za sutra... cokolada u petak ![]() |
username |
![]()
|
3 casa??? geometrije!?!?!?
no comment |
maca |
![]()
|
aha... jos kontrolni iz informatike i 2 casa analize... ne znam da li cu preziveti...
![]() ![]() ![]() |
username |
![]()
|
imate kontrolni iz informatike? blago se vama... (ja srce informatika
![]() |
maca |
![]()
|
aha i to oni binarni, oktalni i drugi sistemi...
ali stvarno ne znam kako cu sutra da prezivim.... ![]() moracu da nadjem neku osobu koja ce me razveseliti sutra... ![]() This post has been edited by maca: Oct 28 2008, 11:28 PM |
![]() ![]() ![]() |