Sta Mislite O Osobi Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Mislite O Osobi Iznad
maxydelanoche |
Oct 29 2008, 10:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
i ona dolazi na mg zurku! samo za nju nije toliko cudno sto dolazi, i guess
ovo je bilo za macu... loshmee: i on dolazi na zurku? This post has been edited by maxydelanoche: Oct 29 2008, 10:03 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
LoshMeeBre |
Oct 29 2008, 10:05 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Otkud znas da ja dolazim Ja cu da pokusam da udjem.. Ako potrefim ulaz
-------------------- |
maxydelanoche |
Oct 29 2008, 10:09 PM
|
pijandura...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maca |
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
pomocicemo ti da udjes nekako... kad ga ubacimo unutra nema vise da mrda ( kasnim)
This post has been edited by maca: Oct 29 2008, 10:11 PM |
Slovenatz |
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ne kapiram zasto hoce da se ubije za mg zurku
-------------------- |
maca |
Oct 29 2008, 10:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
ne kapira Miska
|
Slovenatz |
Oct 29 2008, 10:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pijem i ja za mg zurke... ali ne planiram da se ubijem pre nego sto dodjem
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Oct 29 2008, 10:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
pa ako planiras da pijes u hrabrom srcu onda nema neke vajde
mora se izlazit napolje ovog puta -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
LoshMeeBre |
Oct 29 2008, 10:36 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Pa pije i voja.. Moramo skupa :} Ma zaebavam se necu se odvaliti.. nisam ja povracao iiiiiih ima 2 godine...
-------------------- |
maca |
Oct 29 2008, 10:45 PM
|
kralj.... a jos nece da deli autograme
|
Slovenatz |
Oct 29 2008, 10:46 PM
|
QUOTE(Hannibal Lecter @ Oct 29 2008, 11:35 PM) Pa ne bi pio u hrabrom srcu ffs -------------------- |
LoshMeeBre |
Oct 29 2008, 10:51 PM
|
QUOTE(maca @ Oct 29 2008, 11:45 PM) Ocu ja.. Samo zatrazi Nosim marker uza se, posebno za te prilike Ipunjavam i posebne zelje, ako neka obozavateljke hoce potpis na majci i tako to QUOTE(Slovenatz @ Oct 29 2008, 11:46 PM) naravno Ae okupiramo neki park zajednickim snagama klosarimo pre HSa kako bi pokazali tim kapitalistima da je 300din za tekilu preeeevise... -------------------- |
maca |
Oct 29 2008, 10:55 PM
|
|
Hannibal Lecter |
Oct 29 2008, 10:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(LoshMeeBre @ Oct 29 2008, 11:51 PM) Ae okupiramo neki park zajednickim snagama klosarimo pre HSa kako bi pokazali tim kapitalistima da je 300din za tekilu preeeevise... ajdee -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
LoshMeeBre |
Oct 29 2008, 11:15 PM
|
Pijemo skupa za 8 dana
This post has been edited by LoshMeeBre: Oct 29 2008, 11:15 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Oct 29 2008, 11:18 PM
|
vi niste normalni... ali stvaaarno... pa ja nisam mogla da verujem koliko su se ovi ludaci iz moje skole prosli put oleshili pre nego sto smo vam upali... nisu znaaali za sebe... nisu se secali pola zurke... sta ce vam to u zivotu :S
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
maca |
Oct 29 2008, 11:20 PM
|
cek one budale su bile iz tvoje skole ... ja se secam nekih koji su bili mrtvi pijani i jedan samo sto se nije ispovracao...
|
LoshMeeBre |
Oct 29 2008, 11:24 PM
|
To sto pijemo pre zurke ne mora da znaci da cemo da se olesimo Samo pravimo podlogu Ja zvanicno obecavam da se necu napiti pre nego sto udjem
Osim ako neko ne donese konjak ili havana club rum -------------------- |
LoshMeeBre |
Oct 29 2008, 11:25 PM
|
bozo raspada ti se forum.. Opet dupli post, ne mojom krivicom
@t: osoba iznad ide da spava :} This post has been edited by LoshMeeBre: Oct 29 2008, 11:26 PM -------------------- |
maca |
Oct 29 2008, 11:46 PM
|
obecao je nesto... mada tesko da ce ispuniti obecanje
|