Sta Mislite O Osobi Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Mislite O Osobi Iznad
maca |
Nov 14 2008, 06:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
zaboravila sam da joj dam mars... sledeci put se lepo najavi da dolazis... |
RZA |
Nov 14 2008, 06:18 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ja te ozbiljno pitam, oces da budes moja najbolja drugarica?
-------------------- cold
|
maxydelanoche |
Nov 14 2008, 06:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
i ona je provalila s kim se valja druziti (s onima koji dele cokladice )
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maca |
Nov 14 2008, 06:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
@ kika: ocu... a meni trebaju neke informacije koje ti znas... tako da dogovoreno... ja tebi cokoladice...
|
maxydelanoche |
Nov 14 2008, 06:44 PM
|
aaa... imam i ja neke informacije koje ti trebaju ^^
/me is hungry -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Nov 14 2008, 06:52 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(maca @ Nov 14 2008, 06:23 PM) @ kika: ocu... a meni trebaju neke informacije koje ti znas... tako da dogovoreno... ja tebi cokoladice... Dogovoreno, reci sta ti treba i donesi par snikersa.. a mogo bi i kinder bueno -------------------- cold
|
maca |
Nov 14 2008, 07:43 PM
|
|
maxydelanoche |
Nov 14 2008, 08:19 PM
|
za mene pripremi mars ^^ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
maca |
Nov 14 2008, 08:21 PM
|
a ti za mene neke korisne savete
|
maxydelanoche |
Nov 14 2008, 08:23 PM
|
vaziii... hmmm, dakle, korisni saveti... redovno cisti kuler! i nikad ne dozvoli da prasina propadne ^^
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
RZA |
Nov 14 2008, 08:24 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Nov 14 2008, 08:19 PM) Al ti ne ides u skolu sa kul ljudima.. neces ga skoro dobiti -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Nov 14 2008, 08:27 PM
|
errr, mooolim te, kao da ste puno daleko... samo 15 minuta hoda!
edit: ide neki bus do vas? This post has been edited by maxydelanoche: Nov 14 2008, 08:28 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
maca |
Nov 14 2008, 08:29 PM
|
a za neobavestene gde je racunarska uopste ?
|
RZA |
Nov 14 2008, 08:34 PM
|
u KNEZ MIHAJLOVOJ
-------------------- cold
|
maxydelanoche |
Nov 14 2008, 08:36 PM
|
HAHAHHAHA
a dobro jbt, otkud bi ona znala? :S anyway, za neupucene, Racunarska se nalazi u zgradi (VI sprat) na pocetku Knez Mihailove. Ona zgrada gde ima ogromna reklama za RAF; ista zgrada u kojoj se nalazi pekara "Kod Tome". -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
maca |
Nov 14 2008, 08:38 PM
|
aaaa
ocu ja da mi je skola u Knezu a stvarno je daleko...mislim |
maxydelanoche |
Nov 14 2008, 08:41 PM
|
nemoj sad da se vadis REKLA SI!!!
Evo aeee moze i ovaj svislionov nesto kvatro ('de bacih omot, samo sto sam pojela )... gazi svoju rec ostace bez korisnih saveta -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
maca |
Nov 14 2008, 08:44 PM
|
pa nisam rekla da ti necu dati... dacu ti... samo meni trebaju neki korisniji saveti i to u cetri oka tj jednog chata ...
|
maxydelanoche |
Nov 14 2008, 08:55 PM
|
ne misli da je usmrkavanje prasine sa kulera korisno e ZATO ti nisi u skoli u Knez Mihailovoj
LoshMeeBre |
Nov 14 2008, 09:00 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
shmrche belo
-------------------- |