Sta Mislite O Osobi Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Mislite O Osobi Iznad
maxydelanoche |
Nov 16 2008, 12:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
'oce da me ugoji shoo, SHOO ZLOTVORE!
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Nov 16 2008, 12:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
hahahahahahaha
anoreksicna ;P -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Nov 16 2008, 12:53 AM
|
ti ti ti... STVORENJE jedno!!! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maca |
Nov 16 2008, 10:31 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
Slovenatz |
Nov 16 2008, 11:16 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
goji ljude
This post has been edited by Slovenatz: Nov 16 2008, 03:16 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Nov 16 2008, 02:48 PM
|
Polako, ali sigurno pocinje da shvata macinu zivotnu misiju na ovom svetu.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
maca |
Nov 16 2008, 05:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
jao boze tek sam sad shvatila... ja sam debela Profesor geometrije ( Pantic) mi je dao cokoladicu jer sam najbolje uradila kont .... I nije mi trebao broj M f... mada sad kad pogledam ovu drugu oblast pitam se da li ce mi i M. broj pomoci... M i P
a ja cu se namuciti dok nabavim broj This post has been edited by maca: Nov 17 2008, 12:01 AM |
Slovenatz |
Nov 16 2008, 06:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
P p p p pufna
-------------------- |
maca |
Nov 16 2008, 09:34 PM
|
pomaze to u nekim stvarima
zakljucak iz onog sto sam ranije napisala je da ne radite geometriju jer ce te se ugojiti ( dobicete cokoladicu)... ( zato cu ja nabaviti broj) a sloventz je zloca This post has been edited by maca: Nov 16 2008, 11:28 PM |
username |
Nov 16 2008, 09:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela, debela..... :PPPPPPPPPPPPP
eto ti, sto cinis drugom to ti se vraca :PPPPPPPPPPP sad si i ti debela :PPPPPP |
maca |
Nov 16 2008, 09:58 PM
|
ali... ali.. ali...
ali... a lepo sam znala da ne treba da ucim geometriju... sama sam kriva ... ko me terao.... .... shmc... bas je kvaran, profesor deli cokoladice.... strasno... shmc ali ja cu njega vise da unesrecim... dacu mu broj od M f... pa ce da nadrlja... This post has been edited by maca: Nov 16 2008, 11:27 PM |
username |
Nov 16 2008, 10:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
ko je maja fizicarka?
|
maca |
Nov 16 2008, 10:06 PM
|
eeeeeeeee......
to je jedna sto predaje fiziku trecacima...( i svi je mnogo vole ) i ako dam profeseru njen broj imacu zagarantovanu peticu dozivotno... jer... vec si video... This post has been edited by maca: Nov 16 2008, 11:26 PM |
Hannibal Lecter |
Nov 16 2008, 11:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
ne zna da pantic cita mgf -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maca |
Nov 16 2008, 11:26 PM
|
au zaboravila sam... e sad cu malo da izmenim...
|
Hannibal Lecter |
Nov 16 2008, 11:26 PM
|
QUOTE(maca @ Nov 16 2008, 11:06 PM) eeeeeeeee...... to je jedna sto predaje fiziku trecacima...( i svi je mnogo vole ) i ako dam profeseru geometrije njen broj imacu zagarantovanu peticu dozivotno... jer... vec si video... maja i pantic cisto da ostane quote -------------------- And as we wind on down the road
maca |
Nov 16 2008, 11:46 PM
|
poookvaren
|
username |
Nov 17 2008, 02:31 PM
|
deeebela
|
maxydelanoche |
Nov 17 2008, 02:40 PM
|
jedna od dve osobe koje su spale na to da od mene kradu fore
aaali toliiiko da ste nisko pali -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
maca |
Nov 17 2008, 09:01 PM
|
strasno... sad cu morati da podignem nivo
osoba od koje su dve osobe uzimale foru |