Uspeh Iliti Neuspeh U Još Jednoh Epohi, Prosek, za one koji nisu ukapirali
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Uspeh Iliti Neuspeh U Još Jednoh Epohi, Prosek, za one koji nisu ukapirali
LoshMeeBre |
Jan 24 2008, 05:53 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
-------------------- |
maxydelanoche |
Jan 24 2008, 05:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Pa pitala sam se odakle ti ono da sto vise ucis vise zaboravljas...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Stefan_chemist |
Jan 24 2008, 07:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
QUOTE(Iva) Joj, ljudi, ova škola me ubija sad već! Mislim da neću više biti kampanjac (ovo sam rekla svaki put otprilike u ovo vreme Biti kampanjac rulez Ja uvek ucim dan pred ispitivanje/kontrolni.. Ma sta se ja pitam, ja sam osmi razred... Razgovaracemo sledece godine u ovo vreme... kada cu i ja biti u... nekoj gimnaziji... -------------------- |
LoshMeeBre |
Jan 24 2008, 07:42 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(maxydelanoche @ Jan 24 2008, 05:56 PM) Errrrrrr, razumes da nisam mislio ozbiljno -------------------- |
maxydelanoche |
Jan 24 2008, 08:07 PM
|
Biti kampanjac
@LoshMeeBre: errr, razumes da nisam dovoljno *odredjeni clan foruma khmbotkhm * pa da ne razumem... Samo sam se salila... I samo je izgledalo ozbiljno jer si me shvatio ozbiljno... I nemoj mi taaaj smajli, kao da sam rekla da u mleku ima kostiju bar nije rolleyes... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
LoshMeeBre |
Jan 24 2008, 08:46 PM
|
Morao sam, pomalo si me zabrinula
-------------------- |
maxydelanoche |
Jan 24 2008, 08:59 PM
|
Don't worry... Be happy...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
Jan 26 2008, 01:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ovakoooo.. ja mislim da ću biti vrlo dobra.. sj-ebala me bolest! U biti.. trebala sam da popravim nekoliko predmeta u ova 3 dana, međutim, imam fibru ~40C i još gomilu gluposti koje me sprečavaju da odm u šškolu. Uf.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
Jan 26 2008, 05:56 PM
|
A zasto te temperatura sprecava da ides u skolu
-------------------- |
maxydelanoche |
Jan 26 2008, 07:22 PM
|
Pa da zaista... Kad imas temperaturu 40, uglavnom se osecas full radno i sposobno, ne boli te glava, a zasigurno upala grla, kasalj i slicno uopste ne idu uz visoku temperaturu...
pa jel' je zezas? Brzo ozdravi, Iva -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
LoshMeeBre |
Jan 26 2008, 07:51 PM
|
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Jan 26 2008, 07:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
vidis ako neko ima temperaturu 40 nije normalno da je sposoban da ide u skolu
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Iva |
Jan 26 2008, 08:05 PM
|
U biti je maxy objasnila.. Elem.. kuja mi je zaključila na 5- i 4 : 4!!!!!! :@ aaaaaaargh
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
Jan 26 2008, 08:31 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Tako je i meni. A to je realno 4
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Hannibal Lecter |
Jan 26 2008, 08:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
ako si zesci skot od profesora jeste
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Legenda |
Jan 26 2008, 10:29 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
A da si otisla u skolu..mislim kakve veze ima to sto ti je temperatura 40
|
Iva |
Jan 27 2008, 10:51 AM
|
Realno, ne, to nije 4 ..ako učenik nije bio na času iz OBJEKTIVNIH razloga, i ima još vremena da odgovara
A bila sam u školi, razrednica me poslala kući.. j.ebote, pa zamalo sam se srušila/izrigala tamo u školi :sad: -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Jan 27 2008, 01:19 PM
|
Ko jos broji 5- kao 5- omgomg nije valjda da tako upisuje u dnevnik? To je radila jedino moja profesorka muzickog u Osnovnoj (ona je bila ok, samo je tako upisivala ocene)... Tooo nije po zaaakonu bwe
Iva |
Jan 27 2008, 02:07 PM
|
Pa je, upisuje! A da rečem još da sam taj minus dobila jer sam napisala da je Stefan Dečanski pobedio u bici kod Velbužda, današnjeg Ćustendila, 1330. godine, a ne 28. juna 1330. godine - matere mi, ispisala sam ostatak (2 stranice A4 formata) baš sve, sve, sve iz knjige, sveske, i svega što je dodavala.. :@ uuuuf... kuja..
|
maxydelanoche |
Jan 27 2008, 02:16 PM
|
OMG. Koja... kuja prava rec...
Stvarno svasta :S -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.