Uspeh Iliti Neuspeh U Još Jednoh Epohi, Prosek, za one koji nisu ukapirali
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Uspeh Iliti Neuspeh U Još Jednoh Epohi, Prosek, za one koji nisu ukapirali
Iva |
Jan 27 2008, 02:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Rekla je da ako želim 5 na kraju, do 15. drugog moram odgovarati celo prvo polugodište
Ma sutra ću ja njoj j... sve po spisku, treba mi 5 na polugodištu -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Iva |
Feb 27 2008, 09:22 PM
|
Doprineo je moj glas ovom "vrlo dobri"
Inače, u ovom polugodištu su mi sve ocene PETICEEEEEEEEEE (ne računajući 1 iz biologije)!!! Osećam se tako.. geekish.. nerdy.. i... COOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
The snorks |
Feb 27 2008, 09:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
maxydelanoche |
Feb 27 2008, 09:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Iva? Imala si sve petice i keca iz biosa? Samo da proverim da sam dobro shvatila.
Ta biologicarka nekaaa ogranicena? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Feb 27 2008, 09:41 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ama od januara do sad je dobijala sve petice..ne na polugodistu valjda
|
paydoman |
Feb 28 2008, 08:59 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ne nego od septembra do sada nije dobila nijednu 3,4,2 samo jednog keca iz biologije... sve ostalo su petice... tako i ja otprilike.. samo sam ja malo bolji ja sam dobio samo 4 i srpskog...
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Iva |
Feb 28 2008, 08:22 PM
|
Ma ne na polugodištu, na polugodištu nisam imala negativnih . Bila sam 4,47 ili tako nešto.
Već dobih 1 na nekom kontrolnom.. dunno.. ja otišla i pogađala sve (bilo na foru tačno-netačno), nije me htela "sreća" i nisam pogodila dovoljno ni za dva . -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
paydoman |
Feb 28 2008, 09:06 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
kako si to mogla sebi da dozvolis?
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
ShadyLady |
Feb 29 2008, 12:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Odlicna. Na krjau godine sma uvek bila 5.00 osim u drugoj godini kad mi ona kucka od Pigaste (matu predaje) nije dala da odgovaram za 5 (ocene mi ejsu bile izmedju, ali imala sam 5 na polugodistu!), a razredna, kao i svi u budjavoj Filoloskoj, za popravljanje na vecu predlaze samo cepulje i ostale dupelisce, tako da cu izvisiti za Vukovu u srednjoj....
|
Iva |
Feb 29 2008, 03:20 PM
|
Ma ne volim biologiju, nije mi bilo važno . Osim toga, prijatelj mi je rekao da će me častiti sa orahovcem u neograničenim količinama ako dobijem 1.. pa.. why not?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
Feb 29 2008, 08:30 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Sta je orahovac?? Orahovaca?? Rakija od oraha?? ocu ja...
-------------------- |
Iva |
Mar 1 2008, 02:14 PM
|
Hihi, da, da.
E pa, moraš dobiti keca u mojoj školi.. Ali pre toga moraš imati neverovatnu sreću da nikada ne dobiješ keca (ovo je meni stvarno prvi kec u ovoj školi, ako se dobro sećam ), ali isto tako i da ne učiš previše. Mislim, komplikovano je . Al' ja evo dolazim sebi od svoje nagrade -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
Mar 1 2008, 05:29 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Iva @ Mar 1 2008, 02:14 PM) Evo u to ime idem i ja na jednu.. Imam i ja gajbi domacu -------------------- |
Iva |
Mar 1 2008, 08:24 PM
|
Ditto.. I vina.. domaćeg.. zatim... Domaće vino iz Dalmacije.. Trogir.. ..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
Mar 1 2008, 11:10 PM
|
Eeee, to vec nemam.. siroce..
-------------------- |
Kajl is a Jew |
Mar 1 2008, 11:53 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
QUOTE(Iva @ Mar 1 2008, 08:24 PM) Biće jednog Damlacija SRCE Srbije Ja sam savim zadovoljan sa svojim uspehom samo 1 2 -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
Eagle1914 |
Mar 2 2008, 08:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(BBECT KOACT Doctor mother****er @ Mar 1 2008, 11:53 PM) И као што се неки од нас зај*бавају песмицом/скандирањем: "Биће (КК) Задар, првак Србије" This post has been edited by Eagle1914: Mar 2 2008, 08:42 AM -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Iva |
Mar 2 2008, 12:12 PM
|
I Bog je Srbin -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|