Casa Alkoholnog Pica Dnevno, ...zavisnost ili...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Casa Alkoholnog Pica Dnevno, ...zavisnost ili...
Hannibal Lecter |
Dec 27 2007, 10:46 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
rostilj je najjaci u Sarajevu
ocajnicki zelim cevapcice -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
^_NiN0_^ |
Dec 28 2007, 11:10 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Pitam se da li je bolje "olesiti" se od alkohola jednom mesecno, ili tu kolicinu "razbiti" na manje delice, i piti svaki dan. Alkoholu treba >24h da ispari iz tela. Sto znaci da nije bas da nema rizika od pijenja malih kolicina.
E sada, postoje alkoholna pica koja su "zdrava" na neki nacin. Pijemo caj kada smo bolesni, a to se pravi od raznih trava, itd. Ako neko bas voli da pije neka pije. Ali ne neke enormne kolicine. -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
Dec 28 2007, 11:27 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ja pijem čaj i kad sam zdrava .
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Eli0t |
Dec 28 2007, 01:00 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Jbt, caj nije alkoholno pice
|
Hannibal Lecter |
Dec 28 2007, 02:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Mene su ucili da jeste
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
username |
Dec 28 2007, 02:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
i mene su ucili da od kafe raste rep ali nije tacno
|
c1k4_ml3kc3 |
Dec 28 2007, 08:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Mislim da je poenta Ser Fankija bila da se alkoholna pica dobijaju od biljkica bez obzira na CnH2n+1OH hehe.
Trave imaju u sebi kolicine gasova koje mogu da stete organizmu - mada, to je retkost. BTW - Banjalucki Roshtilj nije zakon, Noddy! Nisi ti izgleda klopao u Stepin Vajatu Ili kod "Gvere" -------------------- |
Slovenatz |
Dec 28 2007, 08:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Stepin vajat nije bas toliko dobar, jeo sam tamo redovno nekada. A zar nije on rekao Sarajevski?
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Dec 28 2007, 08:55 PM
|
Ne Banjalucki!
SARAJEVSKI Inace sve sto naprave muslimani je kad odem u Mostar ozderem se ko stoka baklava, urmasica, bureka, cevapa SVEGA -------------------- And as we wind on down the road
c1k4_ml3kc3 |
Dec 28 2007, 08:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
My Bad. Ipak. Srbija in my heart
da dodam - nisam ni ja klopao u Stepinom Vajatu skoro ali cinjenica je da imaju odlicnu tradiciju kao i to da su medju prvima u beogradu poceli s biznisom mesnih prehrambenih odlicno izroshtiljanih proizvoda. Bela veshalica mmm punjena pljeska . Za cevape... pa, samo jednom sam klopao odlicne cevape i to dok sam bio na putu za Jagodinu u nekom restoranu koji se nalazi pored auto-puta. BTW - offtopic This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Dec 28 2007, 09:00 PM -------------------- |
Hannibal Lecter |
Dec 28 2007, 08:59 PM
|
***** zemlje koja Bosne nema
Nista ne mozes da pojedes u Srbiji bolje nego u Bosnii... -------------------- And as we wind on down the road
c1k4_ml3kc3 |
Dec 28 2007, 09:01 PM
|
Ti to vredjash sarmu?
-------------------- |
Slovenatz |
Dec 28 2007, 09:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
De bas sarmu nadje.
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Dec 28 2007, 09:04 PM
|
Japrak (sarma od zelja) zakon!
To bre kad naprave Bosanci to je :drool: Hitno mi treba :drool: emoticon -------------------- And as we wind on down the road
c1k4_ml3kc3 |
Dec 28 2007, 09:05 PM
|
Sarma je poprilicno jak dokaz ako ne i najjaci
Jeli ti, da ti nisi rak u horoskopu kada toliko volis Bosnu ?? This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Dec 28 2007, 09:05 PM -------------------- |
Hannibal Lecter |
Dec 28 2007, 09:06 PM
|
Ajde priznaj da si to video u kalendaru
Jesam rak sam -------------------- And as we wind on down the road
Slovenatz |
Dec 28 2007, 09:10 PM
|
Zaista mislis da ce neko poverovati u astrologiju ako odredis horoskopski znak osobi kojoj pise datum rodjenja u profilu?
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Dec 28 2007, 09:36 PM
|
Jel' ima neka mogucnost provere toga da ja ljudima nisam zalazio u profil? Osim Pyost-u jedanput pre hmmm... ne secam se - jos dok sam igrao onu forumsku igricu>?! Ne, nisam gledao u profil. Samo pitam obzirom na na to da vec pet godina tranzitira negativan "uticaj nekih planeta" sto navodi na to da osobe mladje od 23 godine imaju potrebu za zemljama koje su svojstvene i imaju prinos Skorpije (Muslimani) unutar zemlje. Bosna je savrsen primer
Inace - samo sam pitao i to je bila shala. Ne mogu tek tako reci za nekoga da je nesto u horoskopu samo po toj osnovi koju zemlju voli...blah... OT - Ne pijem alkohol tako da ne znam koliko zapravo moze biti shtetan -------------------- |
Hannibal Lecter |
Dec 28 2007, 09:39 PM
|
Rodjen sam u Mostaru prema tome volim svoju zemlju
edit: Dosta vise o bosanskoj hrani ogladneo sam This post has been edited by Noddy: Dec 28 2007, 09:40 PM -------------------- And as we wind on down the road
c1k4_ml3kc3 |
Dec 28 2007, 09:47 PM
|
To sam zeleo i da vidim
-------------------- |