Hrana, Food
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Hrana, Food
Stefan_chemist |
Jan 31 2008, 01:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
QUOTE(Iva) Stefan je hteo reći da nakon onog tvog nesvakidašnjeg niza, hrana izlazi iz tebe u smeru suprotnom od onog kojim je ušlo, dok kod tvog primera (sa lubenicama), ona samo nastavlja svoj put u istom smeru.. Mislim da je uglavnom to bila poenta This post has been edited by Stefan_chemist: Jan 31 2008, 01:10 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Jan 31 2008, 02:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
LOL. Sada kapiram
U svakom slucaju... Ipak je to nesto najlepse BTW, zbog jednog komentara koji sam skoro cula od ne znam koga, sta mislite o nekome ko jede na ulici? U busu? i meni samoj zvuce glupavo pitanja, ali da li naprimer smatrate nepristojnim ako neko sedi u busu i jede? Ne mislim peceno prase nego nesto iz pekare tako, na tu foru... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Nostradamus |
Jan 31 2008, 03:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
Pa ne znam, po meni u busu jeste glupo, na ulici tu i tamo, mislim neke stvari tipa sladoled nije, ali vec pljeskavicu jeste, mada nije da to ne radim, ali pravi uzitak je kad lepo sednes, i najedes se ko covek. Sve ovo usput je samo zadovoljenje potreba, nema tu pravog zadovoljstva
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Jan 31 2008, 04:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Ja jedem gde stignem
Cak sam par puta u busu jeo Big Mek obrok -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
LoshMeeBre |
Jan 31 2008, 09:00 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Jaoj, kad vidim nekog u busu da jede burek i sve mu mast onako curi niz vilicu prevrne mi se stomak (a vidjam to cesto)... Jos kad se od ranog jutra rasiri miris masnog bureka sa mesom
A sto se tice jela na ulici - pa sta.. Mislim jeste prijatnije da sednes negde, ali mi nije gadno da jedem na ulici.... -------------------- |
Iva |
Jan 31 2008, 09:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Pa šta ako jede na ulici.. Ja jedem na ulici.. Jedem i u krevetu, i ispred kompjutera, i.. Ok, u WCu ne jedem.. ali, ono, gotovo svugde.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
Jan 31 2008, 10:40 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Iva @ Jan 31 2008, 09:56 PM) Pa šta ako jede na ulici.. Ja jedem na ulici.. Jedem i u krevetu, i ispred kompjutera, i.. Ok, u WCu ne jedem.. ali, ono, gotovo svugde. Ja jedem i u WC-u Doduse ne bas na wc-solji ali... ali ne jedem u krevetu.. Kako jedes u horizontali -------------------- |
Gaara |
Jan 31 2008, 10:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Ja ne volim ni cips ni smoki,a od kokica mi se povraca...Ne volim slatko jer mi je muka,od palacinki se gadim kao i od sladoleda...
Uglavnom jedem voce i povrce...Omiljena su mi jabuka i sargarepa... This post has been edited by Yu-gi: Jan 31 2008, 10:51 PM |
RZA |
Jan 31 2008, 10:49 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
I nisi u stanju da pojedes palacinku iz amiga u jednom zalogaju.
Inace.. pa kako bozee.. najjace je jesti u krevetu.. onako se zavalis.. pustis film.. i zdereees.. i zdeeeereeees This post has been edited by kiKa™: Jan 31 2008, 10:50 PM -------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Jan 31 2008, 10:52 PM
|
QUOTE(kiKa™ @ Jan 31 2008, 10:49 PM) Inace.. pa kako bozee.. najjace je jesti u krevetu.. onako se zavalis.. pustis film.. i zdereees.. i zdeeeereeees Mozes da jedes cips u krevetu, ali kako mislis da pojedes omlet u krevetu.. Bez polulezece poze i bez prosipanja ulja po krevetu -------------------- |
Iva |
Jan 31 2008, 10:54 PM
|
Ej, jedem i u busu.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Jan 31 2008, 10:59 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
@loshmeekakogod:
paa batee.. ja sam suljpa jela lezeci @iva: pa u principu mogu jedem svuda.. al mi glupo da jedem u busu.. jedem sto neko vec rece. sladoled or sth.. i kad umirem od gladi.. al sta ti ja znam.. ja se busom obicno vozim max 5-10 minuta.. izdrzim -------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Jan 31 2008, 11:12 PM
|
-------------------- |
maxydelanoche |
Jan 31 2008, 11:58 PM
|
QUOTE(kiKa™ @ Jan 31 2008, 11:59 PM) @iva: pa u principu mogu jedem svuda.. al mi glupo da jedem u busu.. jedem sto neko vec rece. sladoled or sth.. i kad umirem od gladi.. al sta ti ja znam.. ja se busom obicno vozim max 5-10 minuta.. izdrzim E... A kada ne jedes nista ceo dan, a putujes 45 minuta do kuce... Onda je druga prica meni se relativno cesto dogadja da sam ceo dan u gradu zbog obaveza, pa jedem gde stignem i sta stignem... A u busu mi je u sustini najlepse, bar sedim... jedino mi zao ako nekom pravim zazubice, ali kad sam bas gledna... znaju se prioriteti. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Feb 1 2008, 10:15 AM
|
Ovo "ne jedeš ništa ceo dan" mi je tako poznato.. Ja ponekad zaboravim/ne stignem jesti i onda u 2 ure iza ponoći odem i najedem se masne hrane . They say it isn't really healthy.. ..
|
Stefan_chemist |
Feb 1 2008, 11:04 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
QUOTE(Yu-gi) Ja ne volim ni cips ni smoki,a od kokica mi se povraca...Ne volim slatko jer mi je muka,od palacinki se gadim kao i od sladoleda... Uglavnom jedem voce i povrce...Omiljena su mi jabuka i sargarepa... Oh my... Ja obozavam slane palacinke... Slaaadoleed This post has been edited by Stefan_chemist: Feb 1 2008, 11:04 AM -------------------- |
Iva |
Feb 1 2008, 11:19 AM
|
Yea well.. Ja ne volim slatko, ali od generalnog pravila izuzetak je sladoled.. i kesten pire..
|
Stefan_chemist |
Feb 1 2008, 11:21 AM
|
Uffff... Kesten pire rulez Ali kako ne volite slatko ljuuudii??
Kako neko može da ne voli Finetti... -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 1 2008, 04:03 PM
|
QUOTE(Yu-gi @ Jan 31 2008, 11:47 PM) Ja ne volim ni cips ni smoki,a od kokica mi se povraca...Ne volim slatko jer mi je muka,od palacinki se gadim kao i od sladoleda... Uglavnom jedem voce i povrce...Omiljena su mi jabuka i sargarepa... AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA aahahahhahahahahahahhahhaaa Ali zato svi znamo sta ti volis hihihihihihi doduse ne bas da jedes, ali da mesis ^^ QUOTE(Stefan_chemist @ Feb 1 2008, 12:21 PM) Uffff... Kesten pire rulez Ali kako ne volite slatko ljuuudii?? Kako neko može da ne voli Finetti... Pa kad je Evrokrem kraaalj -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Hannibal Lecter |
Feb 1 2008, 04:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
HAHA nije valjda da verujete yu-gi-ju
Najzdravije sto pojede je palacinka sa nutelom i bananom -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |