Hrana, Food
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Hrana, Food
RZA |
Feb 7 2008, 07:53 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Volem ja.. u poslednje vreme..
Kad mi bio brat ovde, kupili tabasko sos.. ajde sto je to moocno.. -------------------- cold
|
c1k4_ml3kc3 |
Feb 7 2008, 09:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Jel se kaze sosevi ili sosovi? nisam siguran
-------------------- |
LoshMeeBre |
Feb 7 2008, 09:55 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Meni je u glavi da je dublet, ali ja bas i nisam najpismeniji covek
-------------------- |
Maestro |
Feb 7 2008, 10:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
Сосови...
-------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
c1k4_ml3kc3 |
Feb 7 2008, 11:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Tako sam i mislio...
BTW - nista loshe. -------------------- |
Iva |
Feb 8 2008, 02:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ja sam onog dana kad sam došla u Valjevo, šestog drugog godine gospodnje dvehiljadeiosme, kupila kesu Chipsa. Zaboravih koliko to ne volim
Inače, u Petnici je hrana predobra.. !!! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kurjak |
Feb 9 2008, 02:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
Чорба од парадајза,пире кромпир,шницле,СОС ОД БЕЛОГ ЛУКА и на крају ролат од кокоса...
После може да се мре... QUOTE(Maestro @ Feb 7 2008, 10:29 PM) АМИН -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
maxydelanoche |
Feb 9 2008, 09:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Jao, Iva, da znas da jeste...
Najvise volim kad je za veceru ono pecivo!!! I jogurt. Najjace je bilo jednu noc na letnjem, jedan drug ostao budan celu noc jer je mislio da je sutradan pica za dorucak omasio za jedan dan... doduse i nije tako smesno... I ja sam docekala jutro tada iz istih razloga a onda smo dobili salamu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
c1k4_ml3kc3 |
Feb 10 2008, 02:02 AM
|
^ I rather concern that "salama" is better than "Kachamak", although it's just my theory. However I did had some of practice regarding to my theory but it was long time ago. Now, I dare not to come to 'Kachamak" closer than one meter.
-------------------- |
Iva |
Feb 10 2008, 06:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Eee... Ono pecivo za večeru ja nikada ne mogu pojesti :\ (inače gotovo uvek sve pojedem!).
Onda pojedem jedno, a druga dva "spakujem" u salvete i ponesem ih, a pošto sam noću gladna i nemam šta drugo jesti, pojedem to. I eno sad me čeka u učionici preostali treći, nekako mi se ne da premda sam gladna, i ostali me odgovaraju od toga jer je staro 2 dana or so . AAAAAAAAAAAAAAA lik pored mene peva neke nazipesme šta sluša na JuBITu () Btw, jutros prespavah doručak.. ... a rekoše nam da su videli pizzu, ništa od pizze ni tad ni za večeru! P.S. PALENTA FTW!!!!!!!!!!! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Maestro |
Feb 10 2008, 12:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
Doručak :
Burek & jogurt Ručak: Podvarak & pire krompir + (optional - kobaje) Večera: Raviole sa sirom, ili pancerote Između obroka: Plazma torta moje keve ili Medeno srce posle toga bi mogo da umrem i da kažem da sam se naživeo -------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Hannibal Lecter |
Feb 10 2008, 12:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
ja burek mogu da jedem samo u bosni (znam, smaram sa bosanskom kuhinjom ) ali ovde je taaaaako masan i ne mogu da ga svarim do sledeceg dana...
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Maestro |
Feb 10 2008, 12:31 PM
|
Očigledno nisi jeo burek za 150 dinara / kilogram
najači je kod mene u hoodu -------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Hannibal Lecter |
Feb 10 2008, 12:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
nisam
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Maestro |
Feb 10 2008, 12:36 PM
|
volim i kačamak ali samo sa feta sirom narendanim
-------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Kurjak |
Feb 10 2008, 02:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
Само кажем ПОПАРА !!!!
-------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
c1k4_ml3kc3 |
Feb 11 2008, 02:24 PM
|
Ne slazem se s tobom. Popara nije najgora hrana koja postoji. Pihtije Ojsa MILEEEE
-------------------- |
Nostradamus |
Feb 11 2008, 03:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
Koliko ste vi vrsta kacamaka probali pa ga toliko ocrnjujete? Ili ste samo jeli onaj iz kesice?
-------------------- |
maxydelanoche |
Feb 11 2008, 04:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
E, znate sta je dobro griz. Cooovece, nisam to jela otkad sam bila ovolicka /me pokazuje rukama pola metra
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Feb 11 2008, 04:29 PM
|
ja htedoh da da probam neki kacamak u sirogojnu, ali kad sam bio tamo, bilo mi zesce muka