Hrana, Food
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Hrana, Food
Devojka sa mesecom u očima |
Jan 2 2008, 03:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Jaooooo, pa i ja volim ribu i takodje ne volim voce i povrce (mada je voce donekle prihvatljivo ). Ali ljudi, iznad svega je pizza u Grandu (na KOPu ) i topla chokolada bilo gde na Kopaoniku. Prosto ogladnish chim dodjesh tamo
E da, ja definitivno naaaaaajvishe volim guylian chokoladice, ali ih jedem samo kad dodjem u BG (ovde ih nema ) -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
The snorks |
Jan 2 2008, 03:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
volim ja i voce i povrce ali jako sam izbirljiva
obozavam smokve i mandarine (pogotovo kad ih sama uberem),volim i jagode,kajsije i breskve |
Hannibal Lecter |
Jan 2 2008, 04:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Ja imam lose iskustvo sa branjem smokava
Vise volim da ih samo jedem... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
The snorks |
Jan 2 2008, 07:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Sto lose iskustvo?Pao sa smokve?Nesto te ujelo?
Doduse i meni je lakse kad neko ubere umesto mene pa ih donese... Evo da se preciznije izrazim...obozavam smokve i mandarine pogotovo ako su sveze ubrane This post has been edited by The snorks: Jan 2 2008, 07:04 PM |
pyost |
Jan 2 2008, 07:03 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Najobicniju ribu ne volim preterano, ali egzoticne plodove mora Tu je ukljuceno i nesto najegzoticnije sto sam jeo (jadno, znam), a to je dimljena hobotnica Jako ukusno...
Fast food jedem previse, and I like it, a pritom mi je holesterol ispod normale. Sta cu sad - ne zna! Naravno, meso u ogromnim kolicinama, non-kiselo povrce (tursija - bljak). Volim da probam nove stvari, ali je veca sansa da cu to uraditi ako su sarene. To je jedan od faktora zbog kojih bi da probam raznu kinesku hranu, ali nikako da dodjem do toga... -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Hannibal Lecter |
Jan 2 2008, 07:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(The snorks @ Jan 2 2008, 07:02 PM) Sto lose iskustvo?Pao sa smokve?Nesto te ujelo? Doduse i meni je lakse kad neko ubere umesto mene pa ih donese... Evo da se preciznije izrazim...obozavam smokve i mandarine pogotovo ako su sveze ubrane hint: pukla je grana -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
The snorks |
Jan 2 2008, 07:12 PM
|
|
Hannibal Lecter |
Jan 2 2008, 07:14 PM
|
Ma grana je bila niska i docekao sam se na noge
-------------------- And as we wind on down the road
Iva |
Jan 2 2008, 07:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Upravo jedem pizzu.. dada.. vrlo masnu.. Eh.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
The snorks |
Jan 2 2008, 07:16 PM
|
|
c1k4_ml3kc3 |
Jan 2 2008, 08:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Slazem se sa Nostradamusom - Karajordjeva je nenadmashna.
Enivej - samo jedna je salata od paradajza, krastavaca i sitno seckanog crnog luka (poneka uz papriku, ali bez sira). S druge strane, osecao sam se kao u raju kada sam shetao jednom grckom pijacom maslina - ono je STRAVA -------------------- |
maxydelanoche |
Jan 2 2008, 11:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Noddy @ Jan 2 2008, 03:45 AM) Ta stvar od 1000 je tvoja mama... QUOTE(Slovenatz @ Jan 2 2008, 12:54 PM) Hvala na komplimentu ^^ Mmm... Rostilj... Minut pire... Ruska salata... Babina domaca supa... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Šaban cepa matiš |
Jan 2 2008, 11:21 PM
|
Group: Blokirani Joined: 30-December 07 Member No.: 828 Status: Učenik MGa |
Ako neko želi dobru djetu preporučujem odlazak u Kinu ili samo da jedete njihovu hran u
-------------------- Ključ je u umerenosti...
Da imam 2 života oba bih dao tebi... Svima je život keva,a nekome je keva kurva... Ubi,zakolji da šiptar ne postoji!! |
Hannibal Lecter |
Jan 3 2008, 01:06 AM
|
Sabane kineska hrana je extra
I zasto imam osecaj da je u zivotu nisi probao This post has been edited by Noddy: Jan 3 2008, 01:07 AM -------------------- And as we wind on down the road
Nostradamus |
Jan 3 2008, 01:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
Jeste kineska hrana OK, ali nikad je ne bi menjao za nasu. Nekako su im jela drugacija. Takve stvari mogu da jedem jednom u mesec dana, i ne vise
-------------------- |
Devojka sa mesecom u očima |
Jan 3 2008, 08:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
LJudi, pasulj je zakon
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Hannibal Lecter |
Jan 24 2008, 12:55 PM
|
Pasulj sa kobasicama :drool:
Inace ne volim prebranac This post has been edited by Noddy: Jan 24 2008, 12:56 PM -------------------- And as we wind on down the road
maxydelanoche |
Jan 24 2008, 03:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Istina istina, za pasulj.
Ljudi, znate li kakav je osecaj biti gladan po defaultu? ali stvarno, stvarno gladan? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Stefan_chemist |
Jan 24 2008, 07:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
Yeah, Svake subote dozivljavam to - izmedju hemije i fizike (rct) uglavnom nemam vremena da skoknem da kupim nesto za jelo A uvek zaboravim da kupim nesto pred casove, pored toga sto mi mama non-stop zvoca o tome...
QUOTE(Noddy) Inace ne volim prebranac Prebranac je odlican Inace, fast food rulez Kao i sve vrste slatkisa, pogotovo Finetti krem... -------------------- |
Pilulica |
Jan 24 2008, 08:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-January 08 Member No.: 841 Status: Van MGa Ime i prezime: tara radovic Škola/Razred: peta gimnazija treci razred |
hah..hraaaana..mmm..
volim da jedem,al ne jedem puno..ne volim meso,ono,tipa jagnjetina,prasence,pilence i ostalo..suhomesnato recimo da moze..slaninu obozavam,al ne jedem je puno..ne valja.. jaja ne volim nikako, povrce moze sve i svakako,samo ne kuvano..sarme slabo,prebranac,musake i tako to.. slatikisi,cokolada samo ne obicna,moze dark... voce skoro sve volim al me smara da jedem...recimo,breskve kaplju pa se sva ulepim,dinje ne volim,dunje su tvrde, grozdje ima kostice, lubenica isto+curi,moze sljive i kajsije kada su onako ciste bez rupica i toga...jabuke samo zelene,pomorandze i mandarine obozavam..nar dok oljusim prodje me volja.. ribu obozavam i sve iz mora,zao mi je sto hobotnicu nisam jela..i onaj dimljeni losos sa zimovanja je bio..mmmm... spagete koje ja napravim volim..visnje volim,gibanicu...i coko bananice..=)) -------------------- hodaj po sumi..
hodaj po stazi... ali na svoje dupence pazi dupence strada dok covek migne jer danas jebe ko koga stigne.. http://www.myspace.com/pilulica |