Hrana, Food
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Hrana, Food
maxydelanoche |
Feb 24 2008, 03:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
nisam, niti cu!
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Feb 24 2008, 03:12 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ne znam zasto odbijas, to je blazenstvo...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
VIP <3 |
Feb 24 2008, 03:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Damn idite u Ruski dom za npr Maslenicu (kao Marushkica i ja) i usudite se da probate onu zivahnu - poludimljenu ribu
Ili palacinke P.S. ne znam otkud mi ovi izlivi neznosti...Marushkica -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Feb 24 2008, 03:24 PM
|
QUOTE P.S. ne znam otkud mi ovi izlivi neznosti...Marushkica blush.gif Sta li pokvareno smisljas ovog puta E daaa, covece, Maslenica. Ja sam to skroz zaboravila odes i ne jedes nista tri dana -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Feb 24 2008, 03:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 24 2008, 03:24 PM) Zato sto: 1) si se prejeo palacinki 2) ti se zivot zgadio od zive ribe Trece nema -------------------- Opsti kriminal. |
Ana |
Feb 24 2008, 04:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 72 Status: Van MGa |
Dajte ljudi sta vam je...
palacinka ftw amigo ftw -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 24 2008, 06:26 PM
|
Ja ne volim palacinke iz Amiga nisu ukusne. Samo sto stave puuuno krema i onda te boli uvo u sta je upakovan sav taj evrokrem
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Feb 24 2008, 06:29 PM
|
Malo su .. polupecene palacinke u amigu.. i ima vise vode nego mleka.... Njam Has (tako se bese sad zove Keops? ) rules
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Feb 24 2008, 06:35 PM
|
Alooo bwe, Kaktus rules! Prave najbolje palacinke u gradu!!! I da, Borca jeste deo grada
Al' stvarno bwe, palacinke su def najbolje i najvece, cak ni ja ne mogu celu da prozderem iz tri zalogaja, onda ti stave gooomilu evrokrema i plazme, ne stede :love: -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Hannibal Lecter |
Feb 24 2008, 06:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(Ana @ Feb 24 2008, 04:07 PM) QUOTE(maxydelanoche @ Feb 24 2008, 06:26 PM) Ja ne volim palacinke iz Amiga nisu ukusne. Samo sto stave puuuno krema i onda te boli uvo u sta je upakovan sav taj evrokrem QUOTE(VIP (ex Miss) @ Feb 24 2008, 06:29 PM) Malo su .. polupecene palacinke u amigu.. i ima vise vode nego mleka.... Njam Has (tako se bese sad zove Keops? ) rules Vas 2 ne zasluzujete da zivite A Maro, ti ces dobiti palacinku iz Amiga, cisto da znas -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
VIP <3 |
Feb 24 2008, 06:36 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 24 2008, 06:35 PM) Alooo bwe, Kaktus rules! Prave najbolje palacinke u gradu!!! I da, Borca jeste deo grada Al' stvarno bwe, palacinke su def najbolje i najvece, cak ni ja ne mogu celu da prozderem iz tri zalogaja, onda ti stave gooomilu evrokrema i plazme, ne stede :love: Palacinke u Kaktusu su male. Ne mnogo male, ali manje nego u Keopsu. Bile su bolje kad su poceli s radom (2005) sad su manje... @ Noddy: a meni chapalinka??? This post has been edited by VIP (ex Miss): Feb 24 2008, 06:37 PM -------------------- Opsti kriminal. |
Hannibal Lecter |
Feb 24 2008, 06:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
ne?
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
RZA |
Feb 24 2008, 06:40 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
VIP breeee, nemoj mari da otimas deckaaaa
-------------------- cold
|
maxydelanoche |
Feb 24 2008, 06:41 PM
|
@Tanja: jel' tebi pricao Pedja kako su se u Keopsu pravile palacinke? Ne?
@Noddy: dobices i ti palacinku iz Kaktusa pa da vidis sta je praaava palacinka. Ana, Ana! Jel' se secas kad smo pravile palacinke? Tj. vas dve ste pravile, ja sam posle prala sudove ali bilo je zanimljivo ^^ @Kika: lol This post has been edited by maxydelanoche: Feb 24 2008, 06:41 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Feb 24 2008, 06:42 PM
|
QUOTE(kika™ @ Feb 24 2008, 06:40 PM) A to joj je deckooooooooooo. Ah ok. Sad cu da ga muvam -------------------- Opsti kriminal. |
Nameless_one |
Feb 24 2008, 06:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
Smorili ste,odo' ja da gricnem nesto slatko.
-------------------- |
maxydelanoche |
Feb 24 2008, 06:43 PM
|
Hahahhahaha, Tanja dobro dobro, znamo da muvas sve redom, a narocito zauzete ali za Noddyja ne moras toliko da se trudis, on je odan svojim palacinkama
@Nameless: daj maaalo! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
RZA |
Feb 24 2008, 06:44 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Feb 24 2008, 06:42 PM) e stvarno. ilinka nam ima 2 ribe. jao koji smeker. ^^ ne verujem da idem u isto odeljenje sa nekim ko je tako kul.. @ tema: ne mogu da disem od palacinki.. krem i kokos.. ^^^ This post has been edited by kika™: Feb 24 2008, 06:45 PM -------------------- cold
|
Nameless_one |
Feb 24 2008, 06:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
@Maxy:
Nedam!!!!!!!!!!! Za tvoje dobro,sve to goji! This post has been edited by Nameless_one: Feb 24 2008, 06:45 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 24 2008, 06:48 PM
|
@Nameless: jedes nesto sto goji? Samo maaaaaaaaaalo ovo me podseti da treba da rucam omg. Kako naprasno ogladnim kad god vidim ovu temu
@kika: ma Ilija je prava harpija -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.