Hrana, Food
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Hrana, Food
Neonkitza |
May 18 2008, 02:20 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
znate gde je najodvratnija hrana?na tari boze kako sam smrsala tamo prve godine...a posle sam shvatila da postoje 2 kafane ^^ a pire jedes tako sto ga seckas nozem i viljuskom...meso su same zile ...ali ja volim taru ^^
|
The snorks |
May 18 2008, 11:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Neonkitza @ May 18 2008, 03:20 AM) znate gde je najodvratnija hrana?na tari boze kako sam smrsala tamo prve godine...a posle sam shvatila da postoje 2 kafane ^^ a pire jedes tako sto ga seckas nozem i viljuskom...meso su same zile ...ali ja volim taru ^^ Zavisi gde... U omorici tj. belom boru i javoru je hrana super I u jeremicku su pravili super pizze |
Neonkitza |
May 18 2008, 11:49 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
decije odmaraliste
|
The snorks |
May 18 2008, 12:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
maxydelanoche |
May 18 2008, 01:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Neonkitza @ May 18 2008, 12:49 PM) Pa ffs, to kao da si rekla na Zlataru je losa hrana, a pritom nisi bila u Panorami nego u RH centru decja odmaralista su raspad po defaultu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
smorko_gusic |
May 18 2008, 05:21 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
E a nesto me bas zanima?
Jel volite da jedete one hotelske corbe? Znate one kao jeagnjece ili telece ili sta vec, sa velikim krugovima masti i nekim naznakama mesa i povrca. -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
maxydelanoche |
May 18 2008, 05:27 PM
|
fuj fuj fuj bljak. Uvek im kazem da mi ne sipaju. Sad na Republickom iz fizike me drugarica presla... fazon, dodje onaj konobar i krene da nam sipa i ja kazem "ne, hvala, zaista ne mogu" i on krene da me nagovara, kao uzmi zdravo je to, ja ne ne, a drugarica "hajde Maro, uzmi, sto da ne! sipajte joj, sipajte joj!"...
kad je tad nisam ubila... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
May 18 2008, 09:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(smorko_gusic @ May 18 2008, 06:21 PM) E a nesto me bas zanima? Jel volite da jedete one hotelske corbe? Znate one kao jeagnjece ili telece ili sta vec, sa velikim krugovima masti i nekim naznakama mesa i povrca. Neeeeeeeee Ogavno QUOTE(maxydelanoche @ May 18 2008, 06:27 PM) fuj fuj fuj bljak. Uvek im kazem da mi ne sipaju. Sad na Republickom iz fizike me drugarica presla... fazon, dodje onaj konobar i krene da nam sipa i ja kazem "ne, hvala, zaista ne mogu" i on krene da me nagovara, kao uzmi zdravo je to, ja ne ne, a drugarica "hajde Maro, uzmi, sto da ne! sipajte joj, sipajte joj!"... kad je tad nisam ubila... hahahaha koja ispala -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Anonymuus |
May 18 2008, 09:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-March 08 Member No.: 939 Status: Van MGa |
Joj kako je hrana strasna u domu ZTS u BG-u. Imali smo pre neku republicku smotru i tu nas smestili. Obroci su bili ... Secam se jednom je za rucak bio PASULJ sa KOBASICOM!!!!!!!!!!!!!!!! Buahahahahahahahahaha Katastrofa... Svako jutro smo isli u pekaru i doruckovali. Ne cudi me onda zasto su one devojke onako mrsave u domu. Sreca pa smo bili samo tri dana.
-------------------- "Udji strance, ali imaj na umu sta donosi greh pohlepe, jer oni koji uzimaju, a ne zaradjuju, zauzvrat placaju onim sto im je najdraze. Pa ako trazis ispod nasih spratova blago koje nikada nije bilo tvoje, lopove, upozoren si, cuvaj se, da ne dobijes i vise od blaga dole!" J.K.Rowling
|
maxydelanoche |
May 18 2008, 10:37 PM
|
To dom Zeleznicke skole? Hahahaha, meni drugarica koja je inace u tom domu rekla da gostima koji dodju daju sto puta bolju hranu. Sta li tek oni jedu inace
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
May 19 2008, 07:42 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Bila je Iva tamo prosle godine, verovatno je u pitanju ista smotra, tako da moze da podeli sa nama svoje misljenje A i Dex je tamo bio smesten prva dva razreda, samo sto njemu ne radi forum
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Anonymuus |
May 19 2008, 08:51 AM
|
To je bila republicka smotra centra za talente. Iskreno, dom je fantastican. Ima tus-kabinu!!! Mislim i nije los, ALI HRANA!!!!!!!!!!!!!! Stvarno, mislim zamislite pasulj i iz njega viri kobasica. Ja ne volim kobasicu, ali ima onih 'respektabilnih' Ali ova je bila puna masti, a tek pasulj..... Ne bih zelela da se secam.
Jos samo da vam docaram atmosferu. Kod recepcije, bio je kao neki dnevni boravak, tu je bio televizor i neke kruzne fotelje, i SVAKO VECE, SVAAAAKOOOO VECE(odnosno dve veceri koliko sam ja bila) oni momci i devojke gledali su GRAND SHOW!!!!!!!! Strasno!!! This post has been edited by Anonymuus: May 19 2008, 08:56 AM -------------------- "Udji strance, ali imaj na umu sta donosi greh pohlepe, jer oni koji uzimaju, a ne zaradjuju, zauzvrat placaju onim sto im je najdraze. Pa ako trazis ispod nasih spratova blago koje nikada nije bilo tvoje, lopove, upozoren si, cuvaj se, da ne dobijes i vise od blaga dole!" J.K.Rowling
|
Anonymuus |
May 19 2008, 08:55 AM
|
A da i prekoputa moje sobe, bile su devojke koje su uvece(malo pre Grand Show-a) oblacile pidzame i pustale Cecu & co. i igrale i pevale, morala sam celo vece da drzim slusalice u usima.
-------------------- "Udji strance, ali imaj na umu sta donosi greh pohlepe, jer oni koji uzimaju, a ne zaradjuju, zauzvrat placaju onim sto im je najdraze. Pa ako trazis ispod nasih spratova blago koje nikada nije bilo tvoje, lopove, upozoren si, cuvaj se, da ne dobijes i vise od blaga dole!" J.K.Rowling
|
estranged |
May 19 2008, 11:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 21-February 08 Member No.: 904 Status: Učenik MGa |
Jaaadna....
Ja ne znam kakva je bila hrana sad na republicnom, ja i dalje imam bonove za rucak i veceru.....mi smo hasali u meku Mmmm.....meeek -------------------- Born to be wild
|
maxydelanoche |
May 19 2008, 01:42 PM
|
QUOTE(estranged @ May 19 2008, 12:07 PM) Ja ne znam kakva je bila hrana sad na republicnom, ja i dalje imam bonove za rucak i veceru.....mi smo hasali u meku Mmmm.....meeek AHAHAHAHHAHA Kralj. (Mek u Subotici ftw ne bih prezivela ekskurziju u prvom bez njega ) -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nameless_one |
May 22 2008, 04:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
QUOTE(maxydelanoche @ May 19 2008, 02:42 PM) Beshe onaj u prizemlju neke robne kuce,bash na velikoj povrshini.Ostao mi je u lepom secanju... -------------------- |
maxydelanoche |
May 22 2008, 04:48 PM
|
Errr. ma vazi da sam primetila robnu kucu (odeca i obuca) pored sv. Meka (HRANA)
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.