Zavod Za Zastitu Strebera, PAPAJA
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Zavod Za Zastitu Strebera, PAPAJA
Kurjak |
Sep 29 2006, 09:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
-------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Iva |
Sep 30 2006, 06:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Kurjak) А за кај ти не прићаш матерњи??? Zato kaj vam se ne bu svidel to Zezam se (za ovo sto sam sad rekla) nego hocu da kazem da bi bilo korisno za vas da naucite engleski... veoma korisno... Ali, kao prvo, mogao bi ti malo da poradis na svojoj pismenosti... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 10:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
A zašto ste svi našli da zezate Ivu zato što je druge nacionalnosti?!?
Nije ni čudo zašto postoji takvo mišljenje o nama u svetu -------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 10:19 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
a bre.. sama je pocela..
sve vreme pise normalni srpski, i onda pocne hrvatski.. niko je ne zeza, ego eto tako.. ja bar na to ne gledam kao vredjanje.. -------------------- cold
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 10:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Pa neka... Ona je jedna od retkih koja zna oba "jezika"
BTW Iva, jel' ti imaš neke udžbenike na hrvatskom?!? -------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 10:38 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Hrvatske zbirke?!...
-------------------- cold
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 10:40 AM
|
Pa, što da ne... Ipak je to nezavisan "jezik"... Ja znam samo da je ZUNS štampao jedan udžbenik na hrvatskom ove godine
-------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 10:43 AM
|
pa pitam.. jel ima hrvatske zbirke....
kakve su? bas me zanima.. drugarica mi kaze da su slovenacke prelake!! This post has been edited by daljinac: Oct 1 2006, 10:43 AM -------------------- cold
|
Iva |
Oct 1 2006, 11:47 AM
|
Ma dajte... ne zelim ja to vama u inat ili vec nesto, nego jednostavno, kako ne razumete... ne promislim svaki put pre nego sto nesto napisem jer bi to bilo suvise komplikovano, pisem kako mi dodje.
A ja sam odgovorila Kurjaku na kajkavskom, jer je on tako pitao ***! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Iva |
Oct 1 2006, 11:48 AM
|
E, da, imam hrvatskih udzbenika, a i narucila sam bila neke zbirke jos davno ali mi nisu stigle.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 11:50 AM
|
Izvini, nemoj da se ljutiš...
-------------------- |
^_NiN0_^ |
Oct 1 2006, 12:24 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Evo nesto mi se i ovo zatvara ... juhu
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ex-paydoman |
Oct 2 2006, 04:16 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
ne wredjam ja nju... nisam imao nameru!
ali nama srbima je jedino ostao jeziki i ZZZSh, narawno -------------------- ode..
|
Iva |
Oct 2 2006, 06:52 PM
|
Ja nisam iznela nista lose na racun Srba, nego sam rekla da bi ti mnogo koristilo da znas engleski.
Ja sam Hrvatica, pa znam engleski, i nista ne hvali ovako mojem govoru, nisam manje ili vise zbog toga Hrvatica. A zar niste prosli put rekli da vam je cirilica jedino ostala, sta sad sa tim bi? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kurjak |
Oct 6 2006, 08:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
Ја так видим да ти умијеш говорит и енглишки и србијански.
Кужим да си србијански ућила сама, њега нема у хрватским школама. -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Iva |
Oct 6 2006, 04:53 PM
|
Nisam nikada isla u hrvatsku skolu. *** gde si ti ucio srbijanski? Mislim, naravno da sam ga naucila kad sam zivela ovde, i ne bas sama, kako ti velis. Zar si ti sam naucio?! Ah, ti jos ucis.. nisi jos NAucio...
Ućila?! Ć? Ć??? Engliški???? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kurjak |
Oct 20 2006, 04:39 PM
|
QUOTE(Iva @ Oct 6 2006, 04:53 PM) Nisam nikada isla u hrvatsku skolu. *** gde si ti ucio srbijanski? Mislim, naravno da sam ga naucila kad sam zivela ovde, i ne bas sama, kako ti velis. Zar si ti sam naucio?! Ah, ti jos ucis.. nisi jos NAucio... Ućila?! Ć? Ć??? Engliški???? Ћ-место меког хрватског Ч А да си болје учила матернји знала би да се у појединим деловима Хрватске каже Енглишки !!! Најављујем нове формуларе за учлањење и за запошљавање у ЗЗЗШ-у!!! -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Iva |
Oct 20 2006, 07:24 PM
|
Haha, nemoj da seres gluposti... da znam sve izraze po celoj Hrvatskoj, bila bih lingvista... Uostalom, ne kaze se u celoj Hrvatskoj č mesto ć, vec samo u nekim delovima, tako da...
BTW, ti da bolje znas svoj maternji, ne bih te sad ponovno opominjala I, da, kad vec pises cirilicom na tastaturi, molim te, pisi redovno!! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Oct 20 2006, 07:52 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ovoj temi se smesi lock ako ne prestanete sa ovakvim vredjanjem
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Oct 20 2006, 08:01 PM
|
Koga ja vredjam!?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|