Takmicenje Iz Srpskog Za Srednju Skolu, Datum takmicenja?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Takmicenje Iz Srpskog Za Srednju Skolu, Datum takmicenja?
Eagle1914 |
Feb 19 2008, 10:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(ilickapiten @ Feb 19 2008, 09:53 PM) Ajde ne lupaj bilo je i zanimljivih trenutaka. Secas se kada nas je zadnje jutro, ove poslednje ekskurzije, budila pesmom "Bolje biti pijan nego star"...? A ja u fazonu jedva gledam na oci. Legli pre 2 sata, pod dejstvom alkohola kupali se u moru, dosli mrtvi umorni (ali trezni i to zbog one ledene vode), a ona nas pesmom budi i to kojom Moras da priznas da je bilo originalno P.S. Odosmo debelo u off.....!!! -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Feb 19 2008, 10:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 19 2008, 10:37 PM) Ajde ne lupaj bilo je i zanimljivih trenutaka. Secas se kada nas je zadnje jutro, ove poslednje ekskurzije, budila pesmom "Bolje biti pijan nego star"...? A ja u fazonu jedva gledam na oci. Legli pre 2 sata, pod dejstvom alkohola kupali se u moru, dosli mrtvi umorni (ali trezni i to zbog one ledene vode), a ona nas pesmom budi i to kojom Moras da priznas da je bilo originalno P.S. Odosmo debelo u off.....!!! Pa bilo je i originalno kad te je prozivala za neku decu zajedno sa milencetom -------------------- Vidimo se u citulji
|
tijana |
Feb 19 2008, 10:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(The snorks @ Feb 18 2008, 01:05 AM) Da ne kazem.mislim znaci brate ovaj tu.. .Oprostite na izrazu ..A ko da ce ona da i procita..Seti se samo kako ona gasi komp... -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Pera Detlic |
Feb 24 2008, 09:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 19 2008, 10:37 PM) Ajde ne lupaj bilo je i zanimljivih trenutaka. Secas se kada nas je zadnje jutro, ove poslednje ekskurzije, budila pesmom "Bolje biti pijan nego star"...? A ja u fazonu jedva gledam na oci. Legli pre 2 sata, pod dejstvom alkohola kupali se u moru, dosli mrtvi umorni (ali trezni i to zbog one ledene vode), a ona nas pesmom budi i to kojom Moras da priznas da je bilo originalno P.S. Odosmo debelo u off.....!!! Hahahahahahaha iz dana u dan je sve vise cenim -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
ShadyLady |
Feb 25 2008, 09:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Jao, ljudi, vidimo se osmog marta ko ide... Jesmo li mi na istoj opstini (Filoloska i Matematicka)?
Znaci, bas su nam zavukli sa kalendarom takmicenja, opstinsko iz srpskog i gradsko iz ruskog su mi dan za danom!!! Kriminal!!! |
pyost |
Feb 25 2008, 09:52 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Koja opstina je Filoloska?
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ShadyLady |
Feb 25 2008, 10:19 PM
|
Savski venac.
ps. pyoste, aj animiraj ljude malo da mi pomognu oko onoga, valjda si ti ovde neka vlas(t)! ))) >shliht> >shliht> >uvlak> |
pyost |
Feb 25 2008, 10:20 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Evo sad cu
Mi smo Stari grad... -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ShadyLady |
Feb 25 2008, 10:24 PM
|
Hvala:))
ps. e, bedak... Mozda se vidimo na gradskom, ali najverovatnije ne, posto nisam stigla ni da otvorim zutu gramatiku.... posao, skola, Petnica, Centar za talente, ljubavni i drustveni zivot + takmicenja = nerealno uskladiti:))))) This post has been edited by JTforeva: Feb 25 2008, 10:25 PM |
Gaara |
Feb 25 2008, 10:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Ja mozda idem...ako me ne bude mrzelo da ucim...
|
Hannibal Lecter |
Feb 25 2008, 11:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Koga zavaravas Nenade, pa naravno da ces igrati Dotu, umesto da radis srpski ffs.
I nisam siguran da ces proci skolsko -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 12:01 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
lol ja u skoli nemam predmet srpski. Zove se dota
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Feb 26 2008, 12:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Mi imamo. Zove se mucenje Tanje. I eventualno Ljube
-------------------- Opsti kriminal. |
paydoman |
Feb 26 2008, 12:16 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ja idem na takmicenje
nemate shanse -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
LoshMeeBre |
Feb 26 2008, 12:36 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Feb 26 2008, 12:11 AM) e ne seri.. Sta radi onda meni i ukiju?? -------------------- |
VIP <3 |
Feb 26 2008, 12:55 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 26 2008, 12:36 AM) A koga najvise izbacuje? Ali mucenje je mucenje...ok u pravu si. EDIT: Mucenje Tanje, Ljube, Mitka i Crnje -------------------- Opsti kriminal. |
ShadyLady |
Feb 26 2008, 06:36 AM
|
Meni je "Srpkinja" razredna.....
|
ilickapiten |
Feb 26 2008, 03:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(JTforeva @ Feb 26 2008, 06:36 AM) Da ali nemas ti pravu Srpkinju kao mi -------------------- Vidimo se u citulji
|
ShadyLady |
Feb 26 2008, 10:17 PM
|
Ne znate vi nasu Normu....
|
The snorks |
Feb 26 2008, 10:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Ni ti Micicku,ocigledno ...kako da se izrazim,mislim ovde,deco,mislim tu
|