Takmicenje Iz Srpskog Za Srednju Skolu, Datum takmicenja?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Takmicenje Iz Srpskog Za Srednju Skolu, Datum takmicenja?
SANDRA |
Feb 27 2008, 09:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Ovako opstinsko je 8.3 a gradsko 26.4 koliko ja znam, a republicko 18.5...
oblasti su otprilike sve sto si ucio ima raznovrsnih pitanja I da ja idem na srpski pa cu proveriti |
Dr.Ned |
Feb 28 2008, 07:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-February 08 Member No.: 880 Status: Van MGa |
Da nema mozda neko testove za prvu godinu???
-------------------- You were adopted.
|
^_NiN0_^ |
Feb 29 2008, 10:38 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Idem i ja neka bolest me uhvatila
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
SANDRA |
Feb 29 2008, 11:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
|
^_NiN0_^ |
Feb 29 2008, 11:05 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Extra bice jos nekog ... osim mene i Dionisija
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
LoshMeeBre |
Feb 29 2008, 11:18 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Bice i dejan
-------------------- |
^_NiN0_^ |
Feb 29 2008, 11:22 PM
|
jao da
Pera Detlic |
Mar 1 2008, 12:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Jao idem i ja da okusam svoje znanje iz gramatike srpskog jezika
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
SANDRA |
Mar 1 2008, 12:15 AM
|
Nije samo gramatika ima i jezicke kulture, razvoj srpskog jezika, funkcionalni stilovi, raslojavanja...
Bice nas dosta, a posto je 8. marta ne dolazite bez poklona |
maxydelanoche |
Mar 1 2008, 12:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Pokloni? Za komisiju?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
ShadyLady |
Mar 1 2008, 12:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
a moze i za mene:)
|
^_NiN0_^ |
Mar 1 2008, 11:33 AM
|
@JTforeva:
Ides i ti na srpski??? -------------------- Yo!hambin,
Hannibal Lecter |
Mar 1 2008, 11:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Pa posto je iz filoloske verovatno da ide
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
^_NiN0_^ |
Mar 1 2008, 12:21 PM
|
ali bas si -------------------- Yo!hambin,
LoshMeeBre |
Mar 1 2008, 12:26 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
I ja idem u matematicku, pa me takmicenje iz matematike ne vidi
-------------------- |
VIP <3 |
Mar 1 2008, 03:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ali srpkinjina faca kad joj je Ljuba saosptio da on i Dex hoce na takmicenje.. I onda onaj njen predlog: "Ma nemojte vi na takmicenje, bolje idite lepo na ovaj literarni konkurs da idemo onda u jedno lepo mesto! Jel zna neko gde je to, mnogo je lepo mesto sigurno, zove se ...................." (nesto sto zvuci u stilu Baranda nek mi Pyost ili neko edituje ako se seti kako se zove ) A onda upadaju Jelena i Nevena sa: "Pa profesorka to je jedno malo selo kod Panceva!"
I tako oni ipak odlucise da se ici na takmicenje -------------------- Opsti kriminal. |
The snorks |
Mar 1 2008, 03:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Selo kod Panceva?
Da nije Bavaniste...?Tamo su nas redovno vodili ovi na folkloru |
VIP <3 |
Mar 1 2008, 03:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
DA! Bavaniste! Bravo, 5 bambija za tebe
-------------------- Opsti kriminal. |
ShadyLady |
Mar 8 2008, 07:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Јој, идем на српски, а нисам стигла жуту граматику ни да отворим у последњих три недеље... Држите ми палчеве да не будем најгора на целој општини ((((((((((
а сутра градско из руског, ааааааааааааааааааааааа >let me out> >let me out> let me out> let me out> Е, да, срећно свима.... |
Dr.Ned |
Mar 8 2008, 12:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-February 08 Member No.: 880 Status: Van MGa |
U 1968. godini je prodato x hiljada boca viskija!!!
E,jel' ovde viskija jednina? -------------------- You were adopted.
|