Opštinsko Takmičenje Iz Fizike, 2008. godina
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Opštinsko Takmičenje Iz Fizike, 2008. godina
Dr.Ned |
Feb 11 2008, 07:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-February 08 Member No.: 880 Status: Van MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 10 2008, 11:43 PM) Sto, lose si uradio fiziku pa juris neko drugo takmicenje jk jk jk Ne,imao sam 82 boda-mi prolazimo sa 40! Problem je sto profesorica hoce da vodi samo njenog sina,a nama ostalima nije rekla.A cuo sam od sestre sa fakulteta da ima za sve cetri godine. -------------------- You were adopted.
|
maxydelanoche |
Feb 11 2008, 07:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Dr.Ned @ Feb 11 2008, 08:03 PM) Problem je sto profesorica hoce da vodi samo njenog sina,a nama ostalima nije rekla.A cuo sam od sestre sa fakulteta da ima za sve cetri godine. Auuu jbt... Kako mrzim kada cujem za takve nastavnike e pa, gz onda. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Dr.Ned |
Feb 11 2008, 07:23 PM
|
Delimo ista misljenja o takvim profesorima.
A da bude jos veca gadura istom sinu je napisala rad za Petnicu i njega su primili,a mene koji sam SAM napisao extra rad(bar po misljenju svih koji su ga do sad procitali-ukljucujuci i nju)nisu.Ah,sta reci??? -------------------- You were adopted.
|
maxydelanoche |
Feb 11 2008, 07:28 PM
|
Dr.Ned, ako decko nije kvalitet lako ce ga profilterisati u Petnici a na takmicenjima ne moze mama bas uvek da ga vodi za ruku. Najezim se kada cujem za to pushanje dece od strane iskvareno ambicioznih majki, jos kad su profesorke, pa zanemaruju ostalu decu :smajlikomsevrtiuglavi:
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Dr.Ned |
Feb 11 2008, 07:29 PM
|
Da,uteha mi je to sa Petnicom
This post has been edited by Dr.Ned: Feb 11 2008, 07:30 PM -------------------- You were adopted.
|
narziss |
Feb 12 2008, 02:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 10-February 08 Member No.: 886 Status: Van MGa |
nema novih info?
|
maxydelanoche |
Feb 12 2008, 03:12 PM
|
Eeeeee, pa ovo je opstinsko bre sad nedelju dana zalbe, pa nedelju dana dok objave zvanicne rezultate, pa jos nedelju dana da objave granicu za prolaz na Okruzno
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
narziss |
Feb 12 2008, 04:49 PM
|
au pa mene ce dotad da smeste u visegradsku mrzim tu neizvesnost
|
Devojka sa mesecom u očima |
Feb 13 2008, 12:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
E, mrzi me da chitam o chemu ste razglabali, ali moram da se pohvalim
100 -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
little-kathy |
Feb 17 2008, 01:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
ja imam 85 poena i mislim da necu proci
-------------------- ja sam dete srece :P
|
pyost |
Feb 17 2008, 01:13 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Koja si na listi?
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
little-kathy |
Feb 17 2008, 01:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
46a
|
pyost |
Feb 17 2008, 01:20 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Prolazis... Prosle godine su isla 52 prvaka iz MGa, a ove bi trebalo i vise
little-kathy |
Feb 17 2008, 01:23 PM
|
ok nadam se....
|
narziss |
Feb 17 2008, 01:46 PM
|
da li je moguce da se jos ne zna gde ce biti odrzano gradsko?
|
pyost |
Feb 17 2008, 01:46 PM
|
Zasto bi im se zurilo? Tek je u aprilu...
narziss |
Feb 17 2008, 01:48 PM
|
ali navodno dok se ne odredi domacin takmicenja nece biti ni odredjene granice za plasman?
|
little-kathy |
Feb 17 2008, 01:51 PM
|
Kakve to veze ima jedno s drugim???
|
narziss |
Feb 17 2008, 01:52 PM
|
pa ne moze u svaku skolu da se smesti isti broj djaka?
|
Devojka sa mesecom u očima |
Feb 18 2008, 12:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
E meni nije jasno kako neko iz prvog nije mogao da ima 100 . Zadaci su bili blago receno laki. Moja drugarica ima 4 iz fizike (u obicnoj gimnaziji) pa je imala 95 . Kakve li ce da nam tresnu na okruznom
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |