Wondering
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Wondering
H@na |
Feb 9 2008, 11:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-February 08 Member No.: 885 Status: Van MGa Ime i prezime: Hanah Škola/Razred: Gimnazija |
This post has been edited by H@na: Feb 9 2008, 11:21 PM -------------------- |
Dr.Ned |
Feb 9 2008, 11:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-February 08 Member No.: 880 Status: Van MGa |
Svaka cast!!!
-------------------- You were adopted.
|
H@na |
Feb 9 2008, 11:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-February 08 Member No.: 885 Status: Van MGa Ime i prezime: Hanah Škola/Razred: Gimnazija |
Pređimo dalje da li ste ostali u kontaktu sa osobama sa takmičenja???
-------------------- |
Dr.Ned |
Feb 9 2008, 11:22 PM
|
Ja jesam-nekad nazalost,a nekad ne.Jer iako se mi tamo druzimo ne mozes da upoznas osobu za jedan dan(naravno).zato se nekad razocaram i to puno!!!
|
H@na |
Feb 9 2008, 11:28 PM
|
NE ZNAM KAKO ĆE BITI U SREDNJOJ NA TAKMIČENJIMA!!!U osnovnoj su puštali muziku na nekim !!!Ako idete u muzičku školu važe se i te diplome.Ja sam u osnovnoj imala 12 diploma iz muzičke tako da su se i one važile,a to je super::::
-------------------- |
Dr.Ned |
Feb 9 2008, 11:29 PM
|
Pustali su vam muziku na takmicenjim?NA KOJIM?
|
H@na |
Feb 9 2008, 11:33 PM
|
Ja se isključujem:::BUE
-------------------- |
Dr.Ned |
Feb 9 2008, 11:34 PM
|
See you!!!Get some
|
maxydelanoche |
Feb 10 2008, 12:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Spameriii...
Zavisno od toga kakva si osoba takmicenje moze za tebe da predstavlja bilo sta. Ima ljudi kojima je stalo da osvoje diplomu (kompleksi ili je njihovim roditeljima stalo ili jure neku stipendiju i ne znam sta jos). Ima ljudi koji idu na takmicenje tek da bi pravili guzvu na opstinskom, gradskom... A ima i ljudi koji idu na takmicenje zato sto vole da se bave odredjenim predmetom, pa to iskoriste... Poznanstva sa takmicenja... U osnovnoj sam po takmicenjima upoznala divnu ekipu, sa mnogima sam i dalje u kontaktu. Tome je svakako pomoglo sto sam mnoge cimala za rukav dok nisu upisali skolu koju sam i ja (Racunarska gimnazija). Mnogi koje sam tako upozala su mi sada neki od najboljih prijatelja. I ne dopada mi se komentar nekog lika na temi o opstinskom iz fizike danas... Podsmeva se tome sto se ljudi nerviraju oko rezultata. Ti sednes i vezbas fiziku cele nedelje. Volis takmicenje zato sto prodjes na Republicko i onda se putuje negde, budes sa super drustvom. Naravno da ces da se nerviras ako uradis lose Opstinsko. Ne znaci da je to jedina stvar kojom se bavis u zivotu, ali je jedna od stvari, koje se pritom i isplate. Do sada mi se nije dogodilo da mi zakinu poene, a da smatram da je to nepravedno. Ima slucajeva, ali cemu nam inace sluze te divne zalbe This post has been edited by maxydelanoche: Feb 10 2008, 12:11 AM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Wolfbrother |
Feb 11 2008, 01:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 10 2008, 12:10 AM) Spameriii... Zavisno od toga kakva si osoba takmicenje moze za tebe da predstavlja bilo sta. Ima ljudi kojima je stalo da osvoje diplomu (kompleksi ili je njihovim roditeljima stalo ili jure neku stipendiju i ne znam sta jos). Ima ljudi koji idu na takmicenje tek da bi pravili guzvu na opstinskom, gradskom... A ima i ljudi koji idu na takmicenje zato sto vole da se bave odredjenim predmetom, pa to iskoriste... Nisam se nigde ovde pronasao.Ja idem na takmicenja zato sto volim da pobedjujem i osvajam nagrade -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
maxydelanoche |
Feb 11 2008, 04:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE Nisam se nigde ovde pronasao.Ja idem na takmicenja zato sto volim da pobedjujem i osvajam nagrade Pa i to je ok. Sve dok ne pocnes da se treses zato sto nemas 110 od mogucih 100 poena -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |