Exit Festival 2008, 10-13. jul
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Exit Festival 2008, 10-13. jul
pyost |
May 6 2008, 10:41 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Jednodnevne ulaznice za Exit 08 naćiće se u prodaji od 2. juna u ekspoziturama Erste banke. Cene jednodnevnih ulaznica je:
za četvrtak, 10. jul - 2490 dinara za petak, 11. jul - 2590 dinara za subotu, 12. jul - 3090 dinara za nedelju, 13. jul - 2890 dinara -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
pyost |
May 21 2008, 05:40 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Evo nesto za maxy
Converse Fusion Stage, druga po veličini koncertna bina na Exit festivalu, u četvrtak, 10. jula će ugostiti bendove The Presets, Jinx, Zdob si Zdub, Bad Copy, Moomin, Zoster i Čovek Bez Sluha. Na istoj bini, u petak, 11. jula, nastupiće nemački reggae pevač Gentleman i The Far East Band, kao i popularni hrvatski bendovi Vatra i Let 3. Izvor: http://www.kontraweb.net/ -------------------- Baby, it's a violent world.
LoshMeeBre |
May 21 2008, 06:04 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Huh?? Dovode Gentlemana i stavice ga na fusion stage??? o.O A na main su stavili onog idiota Farela sa svojom grupom (N.E.R.D.).. Daaaj... Hmmm, sad mi se jos i ide na exit... Al su skupi, bo ih ja... Predrkali su cene, prosle je bilo jeftinije...
-------------------- |
pyost |
Jul 8 2008, 10:04 PM
|
Jos dva dana Ide li neko?
-------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
Jul 8 2008, 10:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
smrc. Ja ne idem, ali placem sto ne idem jel' se to racuna? 'ocu Gentleman-a uzivo :'(
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
Jul 8 2008, 11:31 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Eli0t |
Jul 9 2008, 12:53 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
A ti to opet puci?
Ah, Nightwish sutra.. A ja necu biti tamo |
Neonkitza |
Jul 9 2008, 11:06 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
gaywish bolje ti je sto ne ides
meni stigao bulletin da tarja dolazi u bg u skc 27.10 ;P e sad koliko je to tacno... |
Eli0t |
Jul 9 2008, 04:22 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Crkni Btw, Tarja sucks
|
Neonkitza |
Jul 10 2008, 12:09 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ma i ona je gay..ali gaywish je vise gay ;p
|
pyost |
Jul 10 2008, 08:46 PM
|
Deo danasnje programske seme za RTS 1
00:20 Exit 2008: Nightwish live, снимак 00:45 Exit 2008: Тhe streets live, пренос -------------------- Baby, it's a violent world.
Radinac |
Jul 11 2008, 12:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-August 07 Member No.: 612 Ime i prezime: Cedomir Radinac |
Prošle godine sam nekako skupio kintu za jedan dan. Mislio sam da odem sutra, ali 3.700 dindži je previše.
Ne kapiram da li je ideja da EXIT postane turistička atrakcija za zapadnu Evropu ili ćemo i mi smrtnici moći opušteno da dođemo? OK, puno je izvođača, ima velikih imena, bla, bla, ali nije to ništa veće i bolje nego prošle ili preprošle godine, kada su ulaznice bile skoro upola jeftinije, a posetilaca možda i manje. Mislim da ću se štekati za Lenija Kravica 24.07. Ako budem još u gradu. -------------------- "True friends stab you in the front."
Oscar Wilde |
pyost |
Jul 11 2008, 07:49 PM
|
QUOTE Festival je počeo je na nebu, akrobatskim spektaklom grupe Stars, koji su mlaznim avionima leteli iznad grada. Odmah zatim na glavnoj bini usledio je dugo očekivani nastup Nightwish, koji je obeležio retko viđen scenski nastup i besprekorna izvedba popularnih pesama ove finske matal grupe. Tvrđavu je u ponoć zatresao još jedan nezaboravan vatromet tokom nastupa grupe N*E*R*D. Farel Vilijams, Hugo Čad i Šej Hejli su publiku oduševili, a frontmen benda je izveo nekoliko oduševljenih devojaka na scenu koje su oduševljeno igrale sa glavnoj festivalskoj bini. Mike Skinner i The Streets su sinoć oduševili publiku sa potpuno originalnim zahtevom da svi prisutni sednu na travu i da naglo ustanu na znak inspirisanog Skinnera. Prizor publike na ovom nastupu ce ostati upamceni kao ovogodisnje festivalske bravure. „Pronadjite prvu osobu pored sebe koju ne poznajete, pogledajte je, dajte joj ruku i recite – volim te, jer ovo je Exit“ bila je ideja koju je publika prihvatila sa oduševljenjem. Bacanje garderobe, grljenje sa publikom u prvom redu i radosno ponavljanje reči „Exit“, bili su više nego dovoljni da Mike i The Streets postanu počasni domaćini festivala. Izvor: http://kontraweb.net/vesti/poceo-exit-festival.html -------------------- Baby, it's a violent world.
Neonkitza |
Jul 11 2008, 10:32 PM
|
zar nije 2xxx hiljade? tako nesto sam videla po busu..
|
pyost |
Jul 16 2008, 11:34 AM
|
Po proceni 24sata, najbolji nastup na ovom EXITu su imali The Hives... Jedini bend na koji sam hteo da odem, a nisam
-------------------- Baby, it's a violent world.
pyost |
Jul 16 2008, 03:32 PM
|
A evo i nekih snimaka:
Nightwish - Nemo Wish I Had An Angel The Hives - Two-Timing Touch And Broken Bones The Hives - Hate To Say I Told You So Sex Pistols - Anarchy In The UK Manu Chao - Clandestino -------------------- Baby, it's a violent world.
RZA |
Jul 16 2008, 08:06 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Rename-uj Manu Chaoa, da te ne bih sada klepila..
Manu Chao - Clandestino Joj sto mi zao sto nisam bila na njemu.. -------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Jul 16 2008, 08:38 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Zasto niko nije spominjao da dolazi afrika bambaataa :'( piiiizde...
-------------------- |
RZA |
Jul 16 2008, 08:59 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
zaaaaato sto samo ti slusas svakakva..... ovaj.. svakakvu muziku
-------------------- cold
|
The snorks |
Jul 16 2008, 10:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|