Vasa Obuca
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Vasa Obuca
RZA |
May 1 2008, 10:36 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
huh?
-------------------- cold
|
vintage_1991 |
May 1 2008, 10:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-April 07 Member No.: 493 Status: Van MGa Ime i prezime: Dinoo Škola/Razred: II,Gimnazija Novi Pazar |
|
Neonkitza |
May 1 2008, 10:43 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
cizmice ;(
|
Valkyrie |
May 4 2008, 02:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Купила сам дивне ципелице скоро... лаковане, црне 12цм, класичне pin-up у стилу педесетих мада нису баш за изласке на Академију
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
VIP <3 |
May 4 2008, 03:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Nina, one cizmice su fenomenalne!!! Ja sam prevvvvviiiisoka za njih (ipak je ona visoka stikla PLUS visoka platforma) ali tebi bi taako dobre bile Naravno, ne za izlazak iz kuce u njima... Ali za spavacu sobu genijalne
P.S. Potsetile su me na Madonine iz ovog spota sa Dzastinom... znas ono kad ona stane na sto onim ljudima? Znas, znas? -------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
May 4 2008, 03:15 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ne znam...ali to za sobu a ja bih smela da izadjem iz kuce u njima,sto da ne ae mi kupi bich i cizmice
|
VIP <3 |
May 4 2008, 03:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
JAOJ! Pre neki dan je Dino (znas Dina iz mog odeljenja) doneo u skolu BICH!!!! Ali ne onako mali, sto bih ja rekla za kucnu upotrebu, nego neki od jedno dva metra Valjda je isao na folklor posle skole ili tako nesto pa mu je trebalo za neku igru... Nvm, u svakom slucaju BICH OD DVA METRA
Pa jel znas gde imaju ovakve cizmice u Bg da se kupe? -------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
May 4 2008, 03:19 PM
|
ne mislim da nema to kod nas...niti ce ikad biti...ali genijalne su!
|
VIP <3 |
May 4 2008, 03:24 PM
|
Brate, kad je bio onaj VB prosle godine ona riba Aleksandra cini mi se iz NS ili SU ili tako negde je imala takve!!! Secam se da je igrala u njima, i da je...svasta radila Ona je neka profi gogo igracica ili tako nesto... Nvm, u svakom slucaju imala ih je... Sigurno ima negde tih cizmi! U najgorem slucaju probaj u jako dobro opremkljenom sex shopu
-------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
May 4 2008, 03:56 PM
|
ne zelim da kupim cizme u sex shopu
|
VIP <3 |
May 4 2008, 07:34 PM
|
Ne?
-------------------- Opsti kriminal. |
ShadyLady |
May 4 2008, 07:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Neki iz moje skole pre par godina isli u Prag na neko kao zmovanje stagod i olesili tamosnji erotic shop, gomilu coool stvarcica nakupovali> cizmice, lisice raznih modela, ma razne stvari.
|
Iva |
May 4 2008, 07:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Pa nemate toga u BGu?
Jeftinije je, a otprilike je isto.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
ShadyLady |
May 4 2008, 08:07 PM
|
Verovatno...
Ali, znas kako.... Da udjes u erotic shop u svom gradu ono kao malo je blam, a da to uradim nede van, zabole me sto ce neki tamo Ceh or whoever da pomisli da sam jos jedna u nizu izopacena zapadnjakinja:)) <kompleksi, sta ces> |
Iva |
May 4 2008, 08:08 PM
|
Hehhehe. Kod nas ima neki sex-shop pored ekonomske škole
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
ShadyLady |
May 4 2008, 08:18 PM
|
i, ima li nesto zanimljivo?
|
Iva |
May 4 2008, 08:22 PM
|
Ne znam, nisam nikad bila .
Ali ako je verovati ovima što su bili, ima svačega -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
ShadyLady |
May 4 2008, 08:31 PM
|
Joj, a ja imam jedna 10 metara od skole, drugi tipa 50... i, isto, nikad nisam bila:)
i odosmo mi u offtopic i to debelo... |
^_NiN0_^ |
May 4 2008, 08:55 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ima veze sa obucom
Bio sam ja u seksi shopu, ali nisam primetio da ima "odece" ... bar ne kod mene ;P -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ShadyLady |
May 4 2008, 09:09 PM
|
Pa cak ni onih lakovanih cizmica do pola butina, haltera i provokativnog vesa i raznih uniformica?
piii, izem ti takav shop... |