Cudni Likovi, i takvi idu u mg :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Cudni Likovi, i takvi idu u mg :)
Eagle1914 |
Feb 20 2008, 11:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(kiKa™ @ Feb 20 2008, 11:17 PM) Па то је та 1 из претходног поста. Не више... QUOTE(The snorks @ Feb 20 2008, 11:20 PM) Опет кажем, неке ствари нису за форум И немој сада да скрећеш са теме...! Мислим, чуо сам пар коментара и био сам као у фазону ( ).... Стварно мислим да ту ништа није чудно... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
tijana |
Feb 20 2008, 11:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 21 2008, 12:29 AM) Па то је та 1 из претходног поста. Не више... Опет кажем, неке ствари нису за форум И немој сада да скрећеш са теме...! Мислим, чуо сам пар коментара и био сам као у фазону ( ).... Стварно мислим да ту ништа није чудно... Pa da mislim stvarno to o tome sme samo njegova razredna da prica... -------------------- Happiness comes from inside.....
|
The snorks |
Feb 20 2008, 11:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 20 2008, 11:29 PM) Опет кажем, неке ствари нису за форум И немој сада да скрећеш са теме...! Мислим, чуо сам пар коментара и био сам као у фазону ( ).... Стварно мислим да ту ништа није чудно... Dobro,ne se ljutis,nisam rekla nista strasno... Kakvih komentara?Za to sto si bio sa devojkom koja je 2 god. mladja? Ja ne mislim da je cudno...Cak sta vise je ok da devojka bude mladja a i 2 godine i nije neka razlika...vazno je naravno da taj skim si bude dovoljno zreo |
tijana |
Feb 20 2008, 11:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(The snorks @ Feb 21 2008, 12:42 AM) Dobro,ne se ljutis,nisam rekla nista strasno... Kakvih komentara?Za to sto si bio sa devojkom koja je 2 god. mladja? Ja ne mislim da je cudno...Cak sta vise je ok da devojka bude mladja a i 2 godine i nije neka razlika...vazno je naravno da taj skim si bude dovoljno zreo Pa da ne fali nista sto je bio sa devojkom koja je dve godine mladja..Ali ima i ljudi koji su bili sa osmakinjama iz nase skole...tako da to necu da komentarisem..to mi je vec cudno -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Eagle1914 |
Feb 20 2008, 11:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(The snorks @ Feb 20 2008, 11:42 PM) Ja ne mislim da je cudno...Cak sta vise je ok da devojka bude mladja a i 2 godine i nije neka razlika...vazno je naravno da taj skim si bude dovoljno zreo Ок, сада си се извукла...мислим донекле. А ово друго, да тај неко треба да буде довољно зрео, дааааааа....баш то, ма какогод П.С. Мењај тему!!! This post has been edited by Eagle1914: Feb 21 2008, 08:50 AM -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
RZA |
Feb 20 2008, 11:52 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
izvinjavam se, ko je bio sa osmakinjom? O.O
-------------------- cold
|
tijana |
Feb 20 2008, 11:52 PM
|
meda 4a
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Zola |
Feb 21 2008, 05:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-September 07 Member No.: 678 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IVa |
kad, šta je to, kako ja za to ne znam?
edit: stvarno sad su mi potvrdili, nemam reči, šoknut sam. :S ko je ta mala? This post has been edited by Zola: Feb 21 2008, 05:59 PM |
tijana |
Feb 21 2008, 06:17 PM
|
QUOTE(Zola @ Feb 21 2008, 06:43 PM) kad, šta je to, kako ja za to ne znam? edit: stvarno sad su mi potvrdili, nemam reči, šoknut sam. :S ko je ta mala? Stvarno nisi znao..Pa ja bas dosta dugo to znam....Ne znam kako se zove... -------------------- Happiness comes from inside.....
|
paydoman |
Feb 21 2008, 10:52 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
QUOTE(Neonkitza @ Feb 20 2008, 07:34 PM) naravno jao nacicu tvoju sliku kad si se osisao..nacicu ja to... i steta sto nisam snimala sta si sve pricao na mg zurci...eh ;( nina znash da te volim kao shto i znash da te lozzim da te volim wow? -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Kawasaki |
Mar 26 2008, 03:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-March 08 From: Ibarska magistrala Member No.: 982 Status: Van MGa |
Evo recimo onaj Milan Tarot sa foruma, on mi je nekako najcudniji
-------------------- Japanska masina od 500 kubika,
kad je vozi Balkanac, pravi maco muskarac..... Kawasaki, Kawasaki, kad juri po putu, svaka cura zeli da ga voza bar minutu..... |
Nameless_one |
Mar 26 2008, 06:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
QUOTE(Kawasaki @ Mar 26 2008, 04:45 PM) WTF?Koji Milan? -------------------- |
Kawasaki |
Mar 26 2008, 06:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-March 08 From: Ibarska magistrala Member No.: 982 Status: Van MGa |
onaj astrolog sto veruje u vlasku magiju i zvezde
kad je vozi Balkanac, pravi maco muskarac..... Kawasaki, Kawasaki, kad juri po putu, svaka cura zeli da ga voza bar minutu..... |
Neonkitza |
Mar 26 2008, 08:14 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
cika mlekce?on ne ide u mg
|
RZA |
Mar 26 2008, 08:16 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pa nema veze..
rekao je sa foruma -------------------- cold
|
Neonkitza |
Mar 26 2008, 08:31 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ali topic je cudni likovi koji idu u mg...a on je mislio na mlekceta SA FORUMA...get it?
|
Kawasaki |
Mar 26 2008, 10:03 PM
|
A ne ide u mg, pa to objasnjava njegovu zaludjenost ovim crnim magijama, ja reko vi kao ste pametni a imate budalu astrologe u redovima. Ne biste ni vi bili pametni da vam nije ljudi sa strane. Pa i taj mlekadzija je iz neke ***** materine kod krusevca (kako sam kaze u nekoj od tema) a proserava se nesto....
The snorks |
Mar 26 2008, 10:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
Nameless_one |
Mar 26 2008, 10:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
Ma pusti siroma,opametice se.
-------------------- |
Neonkitza |
Mar 26 2008, 10:49 PM
|
zasto svi napadaju mlekceta...boze Oo
|