Oce Li Da Bude Neka Mg Zurka, ***** ti shkolu gde ima jedna zurka u go
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Oce Li Da Bude Neka Mg Zurka, ***** ti shkolu gde ima jedna zurka u go
Eagle1914 |
Feb 16 2008, 11:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Ne volim da se ponavljam ali....:
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 16 2008, 04:10 PM) Nije isto kad se nas recimo 5 iz odeljenja okupi i ode negde, i kad na jednoj zurci imas celu skolu.....To je kao exkurzija, samo svih generacija (i koja traje doduse jedno vece ) Nije poenta u tome ko ce da je organizuje nego ko ce da dodje! -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Neonkitza |
Feb 17 2008, 10:19 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ali cak i na mg zurke ne dolazi cela skola...pa ne dodje ni pola u pm ;p
|
Eagle1914 |
Feb 17 2008, 11:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Pa kada bi dosla cela skola na zurku, ja bas tad ne bih dosao....
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
little-kathy |
Feb 17 2008, 12:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
shto?
-------------------- ja sam dete srece :P
|
pyost |
Feb 17 2008, 12:56 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
BG Club, u Skadarliji, bejah nocas tamo, nije uopste losa lokacija...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eagle1914 |
Feb 17 2008, 01:03 PM
|
QUOTE(little-kathy @ Feb 17 2008, 12:52 PM) Pa ne znam, mozda nemam neku preteranu zelju da vidim bas sve ljude iz skole A i sta ce mi oni za koje mg zurka "nije dovoljno dobra" i oni "koji radije, bleje kuci i uce analizu"...??? -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
pyost |
Feb 17 2008, 01:05 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 17 2008, 01:03 PM) A i sta ce mi oni za koje mg zurka "nije dovoljno dobra" i oni "koji radije, bleje kuci i uce analizu"...??? Oni nece doci -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
little-kathy |
Feb 17 2008, 01:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
da li vi uopshte nameravate da napravite neku zhurku u skorije vreme ili cete se sve vreme svadjati oko toga ko ce doci i kakva ce se muzika slushati???
-------------------- ja sam dete srece :P
|
JahacSudbine |
Feb 17 2008, 03:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 08 Member No.: 863 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nemanja Stancic Škola/Razred: !a |
u pravu je ...
vi sa svake normalne teme sletite u duboki offtopic .. i zavrshite sa zakljuchkom : "Koji su debili u MG!" ili "ja sam najveci car *****h sve ostale ..."... ok ako Neonkitza ima neshto protiv te zhurke ... nek nedodje .... This post has been edited by JahacSudbine: Feb 17 2008, 03:28 PM -------------------- |
ilickapiten |
Feb 17 2008, 03:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(little-kathy @ Feb 17 2008, 01:13 PM) da li vi uopshte nameravate da napravite neku zhurku u skorije vreme ili cete se sve vreme svadjati oko toga ko ce doci i kakva ce se muzika slushati??? pa cim se pokrenula inicijativa za pravljenje zurke nje ce svakako biti samo se postavlja pitanje dal ce biti krs ili nece... -------------------- Vidimo se u citulji
|
The snorks |
Feb 17 2008, 03:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Pa odes na parlament ili popricas sa papom(koliko ja znam on je predsednik parlamenta) i predlozis da se organizuje zurka i da se angazujes oko organizacije i kraj price
|
Neonkitza |
Feb 17 2008, 05:54 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ko je rekao da sam ja protiv te zurke?! O_O ali ne razumem zasto je toliko hoce...
|
paydoman |
Feb 17 2008, 07:52 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
QUOTE(JahacSudbine @ Feb 17 2008, 03:27 PM) u pravu je ... vi sa svake normalne teme sletite u duboki offtopic .. i zavrshite sa zakljuchkom : "Koji su debili u MG!" ili "ja sam najveci car *****h sve ostale ..."... ok ako Neonkitza ima neshto protiv te zhurke ... nek nedodje .... a kao nisam najveci car? btw da nedodje ne mozze, ali da ne dodje mozze... i bolje ako ne dodje -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
T-Rex |
Feb 17 2008, 07:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-December 07 Member No.: 790 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Чедо Ш. Škola/Razred: MG IIб |
E mogli bi neku zurku zbog ocepljenja Kosova, da se proveselimo zbog brace Albanaca, ipak su nam oni braca po krvi, svi smo mi od Turaka
|
Sharan |
Feb 17 2008, 07:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 10-February 08 From: Pančevo Member No.: 889 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Daniel Šaranovic Škola/Razred: MG IIb |
e moj Che bilo bi to smesno da nije tuzno
-------------------- GOSS
Dear God-If i have but one hour remaining to live,please allow me to spend this time in a mathematics class so that it will seem to last forever |
LoshMeeBre |
Feb 17 2008, 08:00 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
A i albanci ne poticu od turaka (boze koji sam zagrizeni streber)
-------------------- |
Nameless_one |
Feb 17 2008, 08:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
To ni sveti Pera nezna od kojeg naroda su potekli Albanci...
-------------------- |
T-Rex |
Feb 17 2008, 08:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-December 07 Member No.: 790 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Чедо Ш. Škola/Razred: MG IIб |
Е немо зајебават свети пера све зна
|
RZA |
Feb 17 2008, 08:44 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Da..
Al Chuck Norris zna vise od Sv. Petra -------------------- cold
|
Nameless_one |
Feb 17 2008, 09:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
Eto ga i tvoj doprinos velicanju lika i dela Chuck Norris-a.
P.S. offtooopppiiic,skrecemo u oftooopppic.... Anyway,'ste se najzad dogovorili oko zurke? -------------------- |