Oce Li Da Bude Neka Mg Zurka, ***** ti shkolu gde ima jedna zurka u go
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Oce Li Da Bude Neka Mg Zurka, ***** ti shkolu gde ima jedna zurka u go
Eagle1914 |
Feb 25 2008, 11:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(pyost @ Feb 25 2008, 11:14 PM) Па добро ово прво и друго је з*јебанција, а ово треће.....размишљајте! -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Eli0t |
Feb 25 2008, 11:18 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
E, a ko pravi playlistu za zurku (mislim na stranu muziku)? Jel mozemo sada da predlazemo neke pesme da se stave na listu? Od kad pocinju narodnjaci?
|
Eagle1914 |
Feb 25 2008, 11:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Још нисмо причали/размишљали о музици тд не знам од кад тачно почиње која врста музике, али видећемо ово за плејлисте....
Слободно предлажите This post has been edited by Eagle1914: Feb 25 2008, 11:22 PM -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Feb 25 2008, 11:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 25 2008, 11:13 PM) Ајде људи, дајте мало еуфорије због журке! Пустите сад трачарење... Боље расправљајте о томе колико ће те попити ( ), са ким се покачити ( ), кога смувати ( ) него ово.... Evo obecavam da cu se olesiti od nekog alkohola , pokacicu se sa likom koji bude pustao muziku ako ne pusti narodnjake a ovo trece to najbolje ti da mi preporucis , a moze i neko sa strane This post has been edited by ilickapiten: Feb 25 2008, 11:24 PM -------------------- Vidimo se u citulji
|
Eagle1914 |
Feb 25 2008, 11:29 PM
|
QUOTE(ilickapiten @ Feb 25 2008, 11:24 PM) Шта бре неко са стране? Ти не верујеш довољно у моју моћ запажања? Аууууу.... Ево, нпр. можеш и ти као што су неки предлагали већ, да олешиш од алкохола неку првакињу или још боље осмакињу ( ), па даље ради шта ти је воља.... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
LoshMeeBre |
Feb 25 2008, 11:32 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Feb 25 2008, 10:08 PM) A "najcool feeling" je kad zapravo izmislis trac (najbolje u prisustvu te osobe da se svi zajedno smejete i pod*ebavate na tu temu) i onda 1024 godine kasnije cujes neke leve ljude kako to mrtvi ozbiljni prepricavaju sa sve bitnim zivopisnim (naknadno dodatim) detaljima Za ovo zivim QUOTE(VIP (ex Miss) @ Feb 25 2008, 10:14 PM) Hahahha a posebno ako ti se desi kao meni u prvom polugodistu: Pazi situaciju: cujes da se siri trac, i sad ti se spominjes u tom tracu. I onda pricaju bajke o tebi i na kraju neko skupi hrabrosti da te pita jel to istina a ti im mrtva ladna kazes da nemas komentar. A onda se oni zaista naloze da je to istina God, I love this school! xaxaxaxaxa kakva smejurija looodilo vrh brate shalobacac -------------------- |
ilickapiten |
Feb 25 2008, 11:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 25 2008, 11:29 PM) Шта бре неко са стране? Ти не верујеш довољно у моју моћ запажања? Аууууу.... Ево, нпр. можеш и ти као што су неки предлагали већ, да олешиш од алкохола неку првакињу или још боље осмакињу ( ), па даље ради шта ти је воља.... Pa nekako je lepse kad ima vise razlicitih misljenja Ja sam cuo da ce osmakinje i sedmakinje biti samo u tvom separeu Tako da je sad previse mala konkurencija -------------------- Vidimo se u citulji
|
The snorks |
Feb 25 2008, 11:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Lose si cuo...Branko je sad presao na nesto starije...ono 18+ i te stvari
|
JahacSudbine |
Feb 26 2008, 10:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 08 Member No.: 863 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nemanja Stancic Škola/Razred: !a |
Koje ste vi budale pravite zhurku pred takmicenje iz informatike ....eee .. bolesnici ... mislim ja dolazim .. ali ipak ..... shto zar nije moglo neki drugi datum ...?
-------------------- |
estranged |
Feb 26 2008, 10:27 AM
|
Group: Članovi Joined: 21-February 08 Member No.: 904 Status: Učenik MGa |
QUOTE(JahacSudbine @ Feb 26 2008, 10:12 AM) Koje ste vi budale pravite zhurku pred takmicenje iz informatike ....eee .. bolesnici ... mislim ja dolazim .. ali ipak ..... shto zar nije moglo neki drugi datum ...? Pa ponadali smo se da onda neces doci al jbg QUOTE(Eagle1914 @ Feb 25 2008, 11:17 PM) Pa cime ti mislis da se mi ovde bavimo....? tracarenja idu uz ovo trece -------------------- Born to be wild
|
pyost |
Feb 26 2008, 11:01 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(JahacSudbine @ Feb 26 2008, 10:12 AM) Koje ste vi budale pravite zhurku pred takmicenje iz informatike ....eee .. bolesnici ... mislim ja dolazim .. ali ipak ..... shto zar nije moglo neki drugi datum ...? Nije bilo boljih kombinacija, nazalost Al' pazi, na informatiku ne ide ljudi koliko na matematiku i fiziku, tako da moze da prodje. Nije da nisam ozlojadjen, ali prezivecemo. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ilickapiten |
Feb 26 2008, 12:13 PM
|
QUOTE(JahacSudbine @ Feb 26 2008, 10:12 AM) Koje ste vi budale pravite zhurku pred takmicenje iz informatike ....eee .. bolesnici ... mislim ja dolazim .. ali ipak ..... shto zar nije moglo neki drugi datum ...? U stvarno kako su mogli ae bre bezi nesreco tebe niko ne tera da dolazis... I nemoj druge da nazivas budalama nisu ti oni krivi sto su ti takmicenja sve u zivotu! -------------------- Vidimo se u citulji
|
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 02:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Feb 25 2008, 11:08 PM) A "najcool feeling" je kad zapravo izmislis trac (najbolje u prisustvu te osobe da se svi zajedno smejete i pod*ebavate na tu temu) i onda 1024 godine kasnije cujes neke leve ljude kako to mrtvi ozbiljni prepricavaju sa sve bitnim zivopisnim (naknadno dodatim) detaljima E da, secas se kad si me pitala zasto te mrzim? QUOTE(pyost @ Feb 26 2008, 12:01 PM) Nije bilo boljih kombinacija, nazalost Al' pazi, na informatiku ne ide ljudi koliko na matematiku i fiziku, tako da moze da prodje. Nije da nisam ozlojadjen, ali prezivecemo. Lol, ja koliko se secam, ti si prosle godine dosao na informatiku sa podocnjacima do poda i verovao si u "cuda se dogadjaju subotom" btw, da ne obmanem nekoga: bila sam dezurna tada, ne idem na inf -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Eagle1914 |
Feb 26 2008, 07:55 PM
|
QUOTE(JahacSudbine @ Feb 26 2008, 10:12 AM) Види малог што је пустио муда.... Ј*бало те такмичење из информатике, нико те не тера да долазиш на журку...Такве ствари и нису за дебиле као што си ти...! -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
VIP <3 |
Feb 26 2008, 09:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 26 2008, 07:55 PM) Види малог што је пустио муда.... Ј*бало те такмичење из информатике, нико те не тера да долазиш на журку...Такве ствари и нису за дебиле као што си ти...! Brate, ne psuj Sto se tice ona 3: 1) ja ne pijem 2) ja se ne bijem... jedino za sediste u busu 3) prilicno sam sigurna da mi decko nece dozvoliti da smuvam neku prvakinju to prepustam vama -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 09:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE("Miss") 2) ja se ne bijem... jedino za sediste u busu kaaako je ovo istina, ljudi, ako ikada imate priliku sa njom da idete negde GSP-om, iskoristite -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
JahacSudbine |
Feb 26 2008, 09:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 08 Member No.: 863 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nemanja Stancic Škola/Razred: !a |
QUOTE(ilickapiten @ Feb 26 2008, 01:13 PM) U stvarno kako su mogli ae bre bezi nesreco tebe niko ne tera da dolazis... I nemoj druge da nazivas budalama nisu ti oni krivi sto su ti takmicenja sve u zivotu! QUOTE(Eagle1914 @ Feb 26 2008, 08:55 PM) Види малог што је пустио муда.... Ј*бало те такмичење из информатике, нико те не тера да долазиш на журку...Такве ствари и нису за дебиле као што си ти...! Jooj e znash sad se osecam uvredjeno ... vidi ko me proziva dva cetvrtaka koja nemaju shta da rade pa vredjaju druge .. brate ... razumem vas .. ****** zhivot je bio surov prema vama... Btw . pogledajte ko je pokrenuo temu ... -------------------- |
Eagle1914 |
Feb 27 2008, 09:39 AM
|
QUOTE(JahacSudbine @ Feb 26 2008, 09:56 PM) E вала баш, да ти ниси покренуо тему никада не бисмо дошли на идеју да направимо журку.... П.С. Мислим да ова тема постаје бесмислена -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
pyost |
Feb 27 2008, 10:13 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
I to sto kazes
Petak, 14.03.2008. Klub "Hrabro Srce", Admirala Geprata 14 Od 10:00 do 03:00 Ulaznica 130 dinara -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |