Oce Li Da Bude Neka Mg Zurka, ***** ti shkolu gde ima jedna zurka u go
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Oce Li Da Bude Neka Mg Zurka, ***** ti shkolu gde ima jedna zurka u go
tijana |
Feb 17 2008, 09:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Daj bre ljudi to sto svake godine organizuju Mg zurku i ex Dzungli je ali apsolutni uzas..Prvo sto ima vise ljudi sa strane nego iz Mg-a.Em sto taj debil koji pusta muziku sucks em sto se vecina ljudi smori..Meni je jedino u prvoj godini bila extra ta zurka posto su tad bili tamo i 87 i 88 iz nase skole.Svake sledece godine su dolazili i sedmaci iz nase skole. Tako da to nema smisla. A to oko muzike je krsh posto se uvek pre 12 pustaju narodnjaci i to oni najgori. I upropaste svaku zurku. Bolje sam se provela u Barsi u onoj diskoteci kad su nas vodili na ekskurziji nego po svim ovim zurkama i sto Mg organizuje i sto vecina ljudi koje ja znam koji nemaju veze sa Mg-om organizuju gde se pustaju narodnjaci...Posto ne mora da znaci da ce zurka biti vrh ako moraju celu noc da budu narodnjaci. Meni je bolje kad nema narodnjaka. Tj ne moram da slusam neku napacenu jadnicu kako ne zna da peva i kako falsira...Radije cu celu noc slusati rock nego narodnjake..
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Wolfbrother |
Feb 17 2008, 09:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(tijana @ Feb 17 2008, 09:37 PM) Meni je bolje kad nema narodnjaka. Tj ne moram da slusam neku napacenu jadnicu kako ne zna da peva i kako falsira...Radije cu celu noc slusati rock nego narodnjake.. Uz tebe sam Ebes zurku sa turbo folkom. -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
pyost |
Feb 17 2008, 09:41 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Hit and run Ami say hit and run, Skazi and Big-Bass line side of Ami-San
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
tijana |
Feb 17 2008, 09:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(pyost @ Feb 17 2008, 10:41 PM) Skazi definitivno.. Ne znam da li je neko bio na Benasiju i Larocku...E to je vrh zurka a ne Mg zurke.. -------------------- Happiness comes from inside.....
|
LoshMeeBre |
Feb 17 2008, 09:46 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
OCU DRUM&BASS...
-------------------- |
tijana |
Feb 17 2008, 09:48 PM
|
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
LoshMeeBre |
Feb 17 2008, 09:51 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ne bih se zalio nikako
-------------------- |
Eli0t |
Feb 18 2008, 12:52 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Ne znam da li je neko bio na Benasiju i Larocku...E to je vrh zurka Kao i sve ostale koje se organizuju u Expo-centru... |
VIP <3 |
Feb 18 2008, 03:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Malo kasnim, al boze moj
QUOTE(ilickapiten @ Feb 15 2008, 07:58 PM) QUOTE(Eagle1914 @ Feb 15 2008, 10:03 PM) -------------------- Opsti kriminal. |
plavusa(i dalje) |
Feb 18 2008, 11:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-June 07 From: bas ovde Member No.: 531 Status: Van MGa Škola/Razred: mg IVb |
dakle,ovako!
mozda i bude nesto od zurke ovih dana! nas par razmislja da organizuje zurku... samo jos da vidimo koliko ljudi je zainteresvano da bismo rezervisali odgovarajuci prostor!!! ako znate neko mesto koje je ok, povoljno i nalazi se u centru... posaljite mi PM ili jednostavno postujte ovde... -------------------- ja sam plavusa, a koji je tvoj izgovor;)
|
The snorks |
Feb 19 2008, 12:09 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Oooooo,pa ko je to nama dosao na forum
|
pyost |
Feb 19 2008, 02:51 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Koliko sam ja informisan zurka ce verovatno biti 1. ili 8. marta (subote), u nekom klubu u Skadarliji - nije ni exDzungla ni BG-CLUB
-------------------- Baby, it's a violent world.
VIP <3 |
Feb 19 2008, 07:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(pyost @ Feb 19 2008, 02:51 PM) Koliko sam ja informisan zurka ce verovatno biti 1. ili 8. marta (subote), u nekom klubu u Skadarliji - nije ni exDzungla ni BG-CLUB Ne, taj klub je samo kao neka opcija... Ali svi treba da daju svoje predloge, uvek moze da se nadje nesto jos bolje (&& jeftinije ) Sto se mg zurke tice... zanimljivo je da je ljudima uglavnom najbitnije da nije u Dzungli -------------------- Opsti kriminal. |
ilickapiten |
Feb 19 2008, 08:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 19 2008, 07:12 PM) Ne, taj klub je samo kao neka opcija... Ali svi treba da daju svoje predloge, uvek moze da se nadje nesto jos bolje (&& jeftinije ) Sto se mg zurke tice... zanimljivo je da je ljudima uglavnom najbitnije da nije u Dzungli Pa normalno da je bitno zato sto je prostor nikakav -------------------- Vidimo se u citulji
|
VIP <3 |
Feb 19 2008, 09:18 PM
|
-------------------- Opsti kriminal. |
tijana |
Feb 19 2008, 10:54 PM
|
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 19 2008, 08:12 PM) Ne, taj klub je samo kao neka opcija... Ali svi treba da daju svoje predloge, uvek moze da se nadje nesto jos bolje (&& jeftinije ) Sto se mg zurke tice... zanimljivo je da je ljudima uglavnom najbitnije da nije u Dzungli Osim sto ne znam koja bi osoba organizovala zurku u Bg klubu kad moze tamo da stane max 50 ljudi..to je jos jadnije mesto od ex Dzungle... -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Eagle1914 |
Feb 19 2008, 10:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 19 2008, 07:12 PM) Ne, taj klub je samo kao neka opcija... Ali svi treba da daju svoje predloge, uvek moze da se nadje nesto jos bolje (&& jeftinije ) Sto se mg zurke tice... zanimljivo je da je ljudima uglavnom najbitnije da nije u Dzungli Sto se mene tice mozemo i u zbornici. Organizujemo neke sokice umesto alkohola, neku muzzz u fazonu "Bajaga" i naravno pozovemo profesore & roditelje....To ce da bude ful zurka! -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
tijana |
Feb 19 2008, 10:56 PM
|
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 19 2008, 11:54 PM) Sto se mene tice mozemo i u zbornici. Organizujemo neke sokice umesto alkohola, neku muzzz u fazonu "Bajaga" i naravno pozovemo profesore & roditelje....To ce da bude ful zurka! MA da da..To ce onda vrh zurka da bude...A dj nek bude MSO... -------------------- Happiness comes from inside.....
|
pyost |
Feb 19 2008, 11:30 PM
|
QUOTE(tijana @ Feb 19 2008, 10:54 PM) Osim sto ne znam koja bi osoba organizovala zurku u Bg klubu kad moze tamo da stane max 50 ljudi..to je jos jadnije mesto od ex Dzungle... BG-CLUB je extra, posebno kada se sabije dosta ljudi pa se sudarate i polivate pivom -------------------- Baby, it's a violent world.
Eli0t |
Feb 19 2008, 11:37 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Vrh
|