Beovizija 2008, ...sve je bliže...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Beovizija 2008, ...sve je bliže...
Puzzler |
Feb 16 2008, 07:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Ne znam koliko vas prati ovo takmičenje, ali blago rečeno, pesme su... ne loše, već jednostavno nedovoljno snažne! Sve su ujednačeno mlake... Dobro, tu su Beauty Queens, Jelena Tomašević, Ana & Aleksa, i naravno, Cveta. Ko je vaš favorit? BTW Ako niste čuli pesme, možete ih naći ovde.
-------------------- |
LoshMeeBre |
Feb 16 2008, 07:32 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Mene je cveta razocarala, Beauty Queens su mi dosadne, ovo ostalo je uglavnom debilno. . . Ja cu da glasam za onu grupu gde je i MC Milovan (salim se necu da glasam )
-------------------- |
Puzzler |
Feb 16 2008, 07:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Hm, vidim link je izbrisan...
A oni Peppersi su bili OK i potpuno legalni? ili onaj Simpsons movie? -------------------- |
^_NiN0_^ |
Feb 16 2008, 07:45 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Tako je, neka te tvoja Rebelde strana nadvlada
posalji meni PM sa linkovima!!! -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Puzzler |
Feb 16 2008, 07:48 PM
|
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Feb 16 2008, 07:45 PM) He he, Ljubomire... Ne zezaj BTW Evo ti na last.fm-u linkovi. -------------------- |
pyost |
Feb 16 2008, 07:59 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Puzzler @ Feb 16 2008, 07:42 PM) Koji Simpsons movie? Jedno su pesma domacih autora, a drugo koncert emitovan na drzavnoj televiziji. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Feb 16 2008, 08:02 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ono gore je u promotivne svrhe pise na sajtu!!!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Feb 16 2008, 08:06 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Kakve crne promotivne svrhe
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Feb 16 2008, 08:09 PM
|
pwend
@Tema: Jablan-nije losa, ali nekako nije to to ostale :| -------------------- Yo!hambin,
maxydelanoche |
Feb 16 2008, 11:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Puzzleru, posalji mi link na PM bas me zanima kakve su nam pesmice ove godine...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Feb 17 2008, 12:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Znaci mogu samo da zamislim kakve su
Ponekad nas usere (kao prosle godine) da imamo 1-2 dobre pesme na Beoviziji, ali je u sustini festival shit... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Feb 17 2008, 12:16 PM
|
Cannot agree.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
narziss |
Feb 19 2008, 02:09 AM
|
Group: Članovi Joined: 10-February 08 Member No.: 886 Status: Van MGa |
beovizija odložena navodno zbog kosova
|
c1k4_ml3kc3 |
Feb 19 2008, 03:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Haha, ovo je dobro...
Enivej meni se sivdja Beovizija - ima osta toga smeshnog, a ponekad i ruznog. NPR - svidja mi se poneki slide o drzavi koja je domacin te godine. Ume da bude zanimljivo I uvek gledam Evroviziju, Beoviziju i ne bash... -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 19 2008, 10:58 AM
|
E i to... Po mom skromnom misljenju, bice prepolovljen broj ljudi koji bi inace dosli na Evroviziju. Posle snimaka besnih grupica po BG-u, kao da bi neki Francuzi smeli sada da dodju? 'Ajmeee... Bice rasulo. Ali sam uuubedjena da ce neki nasi da skoce i pobiju se sa strancima iz onih zemalja koje su priznale nezavisnost...
Hannibal Lecter |
Feb 19 2008, 11:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Mudro zboris Maro
Mada ce pravi fanovi doci veruj mi -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Feb 19 2008, 01:16 PM
|
c1k4_ml3kc3 |
Feb 19 2008, 08:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Naravno, dolazi Abul Tachi sas deset hiljada turaka i mobilnim telefonom...
-------------------- |
Iva |
Feb 22 2008, 08:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
..sve je dalje..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
VIP <3 |
Feb 22 2008, 10:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Imam neki utisak da nam nece dati da organizujemo Evroviziju....
-------------------- Opsti kriminal. |