Kosovo, ....je srce Srbije!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kosovo, ....je srce Srbije!
LoshMeeBre |
Feb 23 2008, 07:47 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 23 2008, 07:45 PM) Мислим да нико још није званично пристао на твоју понуду Било како било, за мене су Бугари азијати и штагод да Главник каже ја ћу тако мислити (тј. да су азијати) Моје право, можете слободно да их сматрате и марсовцима, нећу се бунити Pa i tatari su azijati -------------------- |
Eagle1914 |
Feb 23 2008, 07:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
@maxydelanoche:
Је ли бре, што ме ти напуши ни кривог ни дужног у теми "Хладно пиво"? Нисам ништа рекао лоше за Хрвате генерално...... Но добро, одо ја дебело у офф -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
maxydelanoche |
Feb 23 2008, 08:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
A ne dunno slusaj bolesna sam vec tri dana i lose sam uradila takmicenje i pojela sam sve zalihe cokolade koje sam imala ... sad sam ti napisala tamo poenta je bila - cinjenica je da bi ih napadali non stop (Hrvate) naravno da se plase da dodju, kao ti ne bi :S
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Nameless_one |
Feb 23 2008, 08:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
@ALL: *ebali vas Bugari,Turci,Tatari,Mongoli,Kinezi,Japanci i ostali azijati...ovaj topic se zove Kosovo,ne idite vishe u offtopic!!!
Toliko od mene,za sad,pa dok ne smislim neshto pametnije... -------------------- |
VIP <3 |
Feb 23 2008, 08:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ja lepo rekoh sta god radio ne spominji Turke... Ali kao i obicno mene niko ne slusa... Damn... Jednog dana ce vam pasti nebo na glavu zato sto me necete poslusati kad vamm budem rekla da nosite kisobrane (in this case nebobrane)... grrhhmmm....
-------------------- Opsti kriminal. |
Devojka sa mesecom u očima |
Feb 23 2008, 10:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Ja odgovaram sa zakasnjenjem od nekih 10ak strana , ali nisam bila bas mnogo na forumu ovih dana.
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 18 2008, 09:05 AM) Naravno da se secam pesme! I onog spota sa vojskom....Obozavao sam je kad sam bio mali ( )...Skoro je drug doneo ceo spot u skolu na telefonu. Odusevio sam se... Kakve ima veze sto je iz vremena Milosevica? P.S. Nisam ni ja pristalica SPS-a Pa ta pesma je imala simbolicno znacenje i oni koji su je gurali su najmanje voleli svoju domovinu ili otadzbinu ili kako god . Ja sam bila jako mala (ako se za dete od sedam godina moze reci "jako malo"), ali sam je toliko volela, a ovo vreme me podseca na taj period i na tu pesmu. Sta bih dala da je nadjem . Ne zna neko ima li je na netu? QUOTE(ilickapiten @ Feb 18 2008, 11:18 AM) Okej. Ne zameri. Davno bilo. Ima jos malo deset godina -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Eagle1914 |
Feb 23 2008, 11:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Feb 23 2008, 10:02 PM) Не знам шта да ти кажем, да идеш са нама у школу исцимао бих Луку да ти донесе песмицу,а овако.... Пробај на нету, вероватно је има негде.... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
maxydelanoche |
Feb 23 2008, 11:34 PM
|
FFS, uzmi od Luke i posalji njoj no hard feelings, samo mozete da se izdogovarate preko personal message...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
The snorks |
Feb 23 2008, 11:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Feb 23 2008, 10:02 PM) Ja sam bila jako mala (ako se za dete od sedam godina moze reci "jako malo"), ali sam je toliko volela, a ovo vreme me podseca na taj period i na tu pesmu. Sta bih dala da je nadjem . Ne zna neko ima li je na netu? Imam ja prevukla od nekog lika...Kad dodjes na msn mogu da ti je posaljem |
Kajl is a Jew |
Mar 6 2008, 04:56 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
Дана 17. фебруара дајемо јавно саопштење народу српском свих српских земаља и области, расејања, и овим путем позивамо и апелујемо на српски народ да не клоне вером,духом и не посматра равнодушно како му арнаутски грабљивци и терористи отимају и кидају срце мајке Србије,већ устане сложно и да као један стане у исти фронт одбране и протеста против незаконите отимачине и крађе исконске територије Косова и Метохије.
Донешена је једногласна одлука да се све промотивне и пропагандне активности српских православних организација и удружења, које су уједно и организатори протестних окупљања, замрзну до даљег, и да се ступи у јединствену коалицију свих национално свесних и патриотских организација, на челу са нашом мајком Српском православном црквом, Епархијом нишком, Сабором Српских Двери,Равногорским покретом,Монархистичким центрима, Богословијом, Удружењем ратних добровољаца, Светосавском омладином, Организацијама навијача Мераклије, Делије, Гробари и са осталом браћом и сестрама који се несебично залажу да се Косово и Метохија коначно ослободи наметнутог арнаутског тумора и врати Србима и Србији. До ослобођења Косова и Метохије, сви Срби сложно и у један глас без престанка ! Дана 17 фебруара 2008. Координациони тим Српских невладиних организација и покрета -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
Slovenatz |
Mar 6 2008, 08:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Zasto svi za kosovo koriste reci poput "svi, nikada, uvek" itd. a svako ko se ne slaze se odmah smatra za izdajnika?
-------------------- |
Nameless_one |
Mar 6 2008, 08:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
Ma sve su to strani izdajnici i domaci placenici
-------------------- |
smorko_gusic |
Mar 6 2008, 11:30 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE Zasto svi za kosovo koriste reci poput "svi, nikada, uvek" itd. a svako ko se ne slaze se odmah smatra za izdajnika? Pa nece valjda da ih smatraju za pametne ljude koji su uvek u pravu??? Naravno da ce svakog ko se sa njima ne slaze proglasiti izdajnikom, to su radila sva totalitarna drustva (crkva, francuska revolucija, fasisti, komunisti...) -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Neonkitza |
Mar 6 2008, 11:53 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
semafori su strani placenici btw
|
Nameless_one |
Mar 7 2008, 08:12 PM
|
QUOTE(Neonkitza @ Mar 7 2008, 12:53 AM) U potpunosti se slazem.Meni su ti semafori oduvek bili sumnjivi-nemoze,bre,cas crven,cas zelen,cas zut!!! Mora se odlucis sta si i skim si! -------------------- |
Mar 7 2008, 10:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(The snorks @ Feb 23 2008, 11:58 PM) Istulila sam msn account , ali mogla bi da mi posaljes na mail? Pleeeeeeeeaaaaaaaaase -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Iva |
Mar 7 2008, 10:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Oživeste opet ovaj topic, lawl..
A ja počela taman uživati u peace&tranquility i činjenici da mogu relativno sigurno koračati centrom grada bez straha da će me raspalit neki debil šta je promašio McDonalds -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Mar 7 2008, 10:50 PM
|
Bre samo molim da mi posalje pesmu. Nema veze sa mekom
maxydelanoche |
Mar 7 2008, 10:57 PM
|
Pre tebe je neko oziveo temu danas, juce
kaaako sam se ljudski razbesnela zbog Meka pre neki dan i tih skotova... Stigla sat vremena pre predstave na koju smo kao isli, a pola sata pr enego sto sam trebala da se nadjem sa drugaricama. I smrznem se i kao idem do Meka da sednem, popijem toplu cokoladu... I on jos nije renoviran 'bem vam sve po spisku, vi izdajnicki semafori... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Mar 7 2008, 10:58 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Zato imas Mek na zelenjaku, 200 metara dalje
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |