Kosovo, ....je srce Srbije!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kosovo, ....je srce Srbije!
Kipar |
Apr 18 2008, 11:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ko kaze da se brinem? da se brinem , ne bih ja *****o , vidimo se momci
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Eagle1914 |
Apr 18 2008, 11:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Reci username mu Kipar a brani turke....Jbt....Koje skrnavljenje....
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Kuzman |
Apr 18 2008, 11:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Ja licno smatram da se kosovo moze zadrzati samo ponovnim uvodjenjem vitesko monaskih redova sa Filaretom kao predvodnikom.
Mislim da bi se svaki prljavi musliman i shiptar usro kad bi video ovog mudonju Ko shvati sta htedoh reci, shvatio je. This post has been edited by Kuzman: Apr 18 2008, 11:23 PM -------------------- |
Iva |
Apr 19 2008, 08:47 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Kuzmane legendo
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
smorko_gusic |
Apr 19 2008, 05:46 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE(ilickapiten) Ja stvarno nisam znao da si ti toliko zajeban ajd jel mozes i mene da navatas negde ali ako ti nije problem da ne bude kod etfa posto tamo mi nije usput molim te rolleyes.gif ???????????? QUOTE(Kuzman) Ja licno smatram da se kosovo moze zadrzati samo ponovnim uvodjenjem vitesko monaskih redova sa Filaretom kao predvodnikom. Mislim da bi se svaki prljavi musliman i shiptar usro kad bi video ovog mudonju .gif Ahahahahaha Svaka cast obojici. Bar ste mi malo ublazili bedak sto sam opet s**** programiranje. /zbog ovakvih fora i vredi citati forum -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Iva |
Apr 19 2008, 06:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Pa, bezbednost otadžbine je u pitanju!
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
mini morris |
Apr 25 2008, 12:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 From: BG Member No.: 581 Status: Učenik MGa Škola/Razred: mg IVb |
QUOTE(Kipar @ Apr 18 2008, 10:56 PM) nisi smeo da mi pisnesh tada , a kurcim se onima kojima mogu a tebi... realno mogu. hteo sam i ranije nego te je zarko izvukao , sada me boli tuki jedva cekam da te vidm... a ti se jeli ne qrcish na forumu?! Ja nesto nisam cuo da se nesto desavalo u pondeljak...al dobro... mislim, nije da lozim, al ko je od vas jachi (@branko: ovo je bilo retoricko pitanje, nemoj da se ljutish ) -------------------- How many sabre fancers is needed to change a light bulb?
-None, sabre fencers are not afraid of dark! |
Kipar |
Apr 25 2008, 03:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ocigledno ne znash shta se deshavalo u skoli..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Eagle1914 |
Apr 26 2008, 01:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Перо како не знаш? Па после понедељка нисам могао на очи да гледам, сломљена вилица и десна рука, прелом леве шаке и многобројни подливи, опечен бакљом и окрзнут ножем........ Ето тако сам изгледао у понедељак чуди ме како ниси запазио а видео си ме??? Овако ће изгледати свако ко се усуди да каже нешто против турака јер ће суперКипар да им притекне у помоћ
П.С. И док пишем ово, она црнчуга Дрогба управо је апсолутно раскрварио Видића Говно. Сишао са дрвета, још игра за Челси Јунајтед закон.... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
The snorks |
Apr 26 2008, 01:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(mini morris @ Apr 25 2008, 12:24 PM) E bre Pero,ti si skroz neinformisan... Pa sta mislis sto Nebojsa i Branko nisu smeli da se pojave u skoli cele protekle nedelje...Paki im zapretio,bwe,a sa tim se nije saliti Jesam upravu, Branko ? This post has been edited by The snorks: Apr 26 2008, 01:37 PM |
VIP <3 |
Apr 26 2008, 01:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Eagle1914 @ Apr 26 2008, 02:04 PM) Kao buduci mod ( ) moram da izrazim negodovanje zbog ovakvih rasistickih izraza i da ti ukazem na to da ce ovako nesto ubuduce bivati kaznjivano -------------------- Opsti kriminal. |
Eagle1914 |
Apr 26 2008, 02:41 PM
|
Наравно он црнчуга, Балак коњ, а судија педер п*чка му материна ћорава....
Само он може да види онакав пенал, **** га помоћник..... И сада ће ова говна наравно да добију.... П.С. Да, тема је Косово, више не идем у офф..... This post has been edited by Eagle1914: Apr 26 2008, 02:42 PM -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Apr 26 2008, 02:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Apr 26 2008, 01:47 PM) Ja sam lepo rekao da ce ovaj forum propasti ali ako se ovo ostvari onda mu nema spasa -------------------- Vidimo se u citulji
|
VIP <3 |
Apr 26 2008, 02:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(ilickapiten @ Apr 26 2008, 03:55 PM) Bolje kreni na vreme da mi se slihtas, kad postanem mod bice ti zao zbog ovakvih izjava kad postanem mod -------------------- Opsti kriminal. |
ilickapiten |
Apr 26 2008, 04:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Apr 26 2008, 02:58 PM) Bolje kreni na vreme da mi se slihtas, kad postanem mod bice ti zao zbog ovakvih izjava kad postanem mod Ja cu svakako apelovati na administratore da preispitaju tu odluku ako su je doneli Zato sto se postavljanjem tebe za moderatora krsi rezolucija 12-44 koja se tice ove teme -------------------- Vidimo se u citulji
|
VIP <3 |
Apr 26 2008, 04:23 PM
|
QUOTE(ilickapiten @ Apr 26 2008, 05:14 PM) Shshshshsh, nisu je doneli .... jos uvek QUOTE(ilickapiten @ Apr 26 2008, 05:14 PM) ZZzzzzzzzzzzzzZZzzzzzzzzzZZ, wtf? -------------------- Opsti kriminal. |
ilickapiten |
Apr 26 2008, 04:29 PM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Apr 26 2008, 04:23 PM) Nece je ni doneti -------------------- Vidimo se u citulji
|
Kipar |
Apr 26 2008, 11:07 PM
|
ja sam doshao do tebe da raspravimo , odvukli su me , ti se posle nisi pojavljivao..
|
Eagle1914 |
Apr 27 2008, 12:14 PM
|
аааааааааааааа јоооооооооооооој еее после понедељка сваки дан сам био у школи, не на свим часовима, али си ме видео бар још 3 пута...
Не могу више, не вреди расправљати ово не води ничему.......... Па шта мислиш зашто нисам ишао целу прошлу недељу редовно у школу? Наравно да сам се скривао да не добијем опет батине -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Apr 27 2008, 12:42 PM
|
QUOTE(Eagle1914 @ Apr 26 2008, 02:04 PM) Овако ће изгледати свако ко се усуди да каже нешто против турака јер ће суперКипар да им притекне у помоћ Jao ovu recenicu nisam odma uvideo Pa naravno da super Kipar brani Turke on po nicku predstavlja ceo Kipar doduse mozda malo vise gotivi severni deo od Grckog ali nema veze -------------------- Vidimo se u citulji
|