Odeca, stil
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Odeca, stil
c1k4_ml3kc3 |
Feb 20 2008, 11:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Join the mass - be a zombie
Enivej kako neko moze da odredi shta je "in"? Lepo rekoshe SoaD - Hypnotise'n'Mesmerize -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 21 2008, 12:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Pa vrlo lako. Prosle godine su "in" bile kaubojke, a ove godine su "in" jedan drugi tip cizmica koji je >> kaubojke izadjes na ulicu. Ponekad! I pogledas 20 devojaka. 19/20 njih ce imati isti tip jakne, obuce, nakita. I tako provalis sta je "in". I otrcis u prodavnicu i brzo kupis takve stvari ^^
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
c1k4_ml3kc3 |
Feb 21 2008, 02:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Jaw - kak' ja to ne volim
Ali sreca lezi u gluposti, ponekad glupost je srazmerno jednaka neznanju This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Feb 21 2008, 02:01 AM -------------------- |
Iva |
Feb 21 2008, 09:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
A zamisli da izađeš na ulicu, a ono skup gothičara
Jao, to bi bilo cool -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
little-kathy |
Feb 21 2008, 01:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 21 2008, 12:00 AM) Pa vrlo lako. Prosle godine su "in" bile kaubojke, a ove godine su "in" jedan drugi tip cizmica koji je >> kaubojke izadjes na ulicu. Ponekad! I pogledas 20 devojaka. 19/20 njih ce imati isti tip jakne, obuce, nakita. I tako provalis sta je "in". I otrcis u prodavnicu i brzo kupis takve stvari ^^ ...i tako se povecava broj klonova.... ne znam samo kako im ne dosadi -------------------- ja sam dete srece :P
|
Iva |
Feb 21 2008, 02:22 PM
|
Jer se plaše da budu različiti.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
VIP <3 |
Feb 21 2008, 03:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Maxy, to si taaaako odvalila i hiperbolisala.....
No nvm.... -------------------- Opsti kriminal. |
Iva |
Feb 21 2008, 03:06 PM
|
Tačno je. Ok, možda nije 19/20, ali 17 je . Neka srednja vrednost, recimo.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Feb 21 2008, 03:10 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
A ne miisliiiim..
Imas ti i crne i braon cizme.. mislim.. to ti automatski duplira broj kombinacija.. onda mozes da uvuces pantalone u njih il ne.. i eto ti raznovrsnosti ^^ -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Feb 21 2008, 03:28 PM
|
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 21 2008, 04:03 PM) Tanja, to sto upadas u tih 17 od 20 (uzecemo Ivinu procenu) nije razlog da se ljutis -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Feb 21 2008, 03:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 21 2008, 03:28 PM) Maxy ljubavi, zivo me zanima jel to cirkus bio u tvom kraju kad si izasla iz zgrade, pa si ti u tu grupu pokusala da se uklopis svojim ghhmmm STILOM??? Salim se, Maxy... nema se ljutimo -------------------- Opsti kriminal. |
Iva |
Feb 21 2008, 04:44 PM
|
Lol
Ovo me podsetilo na ono kad smo mi hteli da se dogovorimo u razredu da svi dođemo u mantilima u školu -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Feb 21 2008, 05:04 PM
|
Zasto biste svi dosli u mantilima u skolu?
Ja se ne uklapam u grupe btw hahaha najcrnje sto jesenas jeste bio cirkus onaj, maaalo dalje od moje zgrade Zar na Tanju da se ljutim -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Feb 21 2008, 05:24 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 21 2008, 05:04 PM) Ja se ne uklapam u grupe btw hahaha najcrnje sto jesenas jeste bio cirkus onaj, maaalo dalje od moje zgrade Zar na Tanju da se ljutim Pa ko bi se na mene ovako zlatnu naljutio? (off: secas se kad si se toliko naljutila na mene i Ljubu da si na putu kuci izasla iz busa? A kad smo izasle na onoj praznoj stanici kod pumpe bez nekog specijalnog povoda? ) -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Feb 21 2008, 05:27 PM
|
Ahahahhahahaha lol ona stanica na kojoj niko niti silazi niti ulazi otkad je postavljena? a nisam ja bila ljuta nesto na vas, nego ste se svadjali, a ja sam bila iznervirana, pa rekoh da vas ne slusam
awww, bilo je lepo vracati se sa tobom iz skole. Uvek uletis u 96 i zauzmes mesto -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Feb 21 2008, 05:35 PM
|
Pa to, kad smo se Pedja i ja svadjali, ti si iz cista mira kad su se vrata u 29. novembra otvorila bez reci izasla iz busa. A Pedja-San i ja smo se pogledali i zajedno smejali
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 21 2008, 05:27 PM) E bas ta ali na njoj smo izasle bukvalno bez povoda I cekale bus 1024 godine I svi ljudi koji su prolazili Zrenjanincem autima su nas cudno gledali.... QUOTE(maxydelanoche @ Feb 21 2008, 05:27 PM) Jok, nego cu da stojim sa glavom zalepljenom za vrata, nogama ukljestenim izmedju stepenika i vrata, necijom kosom u ustima, cvrsto grleci rukama neku sipku (naravno, pod uslovom da sam torbu uvalila nekom srecniku koji sedi) Malo hiperbolisem, al sta sad -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Feb 21 2008, 05:39 PM
|
QUOTE Jok, nego cu da stojim sa glavom zalepljenom za vrata, nogama ukljestenim izmedju stepenika i vrata, necijom kosom u ustima, cvrsto grleci rukama neku sipku (naravno, pod uslovom da sam torbu uvalila nekom srecniku koji sedi) Dobro de, nemaju svi talenat za izgurati se medju svim onim bakicama i zenicama na Trgu E, bila sam ubedjena da ste se ti i Ljuba tada svadjali bre pa ne bi ti izasla iz busa i sacekala me da si isla sa Pedjom onda bi imala kome da pricas (ne sa kim da pricas, nego kome da pricas ) do Borce, ovako... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Feb 21 2008, 05:42 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 21 2008, 05:39 PM) Dobro de, nemaju svi talenat za izgurati se medju svim onim bakicama i zenicama na Trgu E, bila sam ubedjena da ste se ti i Ljuba tada svadjali bre pa ne bi ti izasla iz busa i sacekala me da si isla sa Pedjom onda bi imala kome da pricas (ne sa kim da pricas, nego kome da pricas ) do Borce, ovako... Daaaaa,bio je Ljuba, tako sam i rekla u 5:24...posle sam se nesto izbagovala i prebacila na Pedju Do bola smesno Ona stanica... sreca pa je bio dan... umrla bih od straha tamo nocu ... Tako je... pusto This post has been edited by Miss Tattianna: Feb 21 2008, 05:55 PM -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Feb 21 2008, 06:10 PM
|
Dobro de, tu pored je bila neka pumpa. Doduse, pumpe na Zrenjanincu su na svakih 300 metara pa bi bilo cudno da smo omasile neku
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Feb 21 2008, 06:19 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
And the offtopic ends here.
Evo je jedna extra majica http://www.nerdyshirts.com/Funny-T-Shirts_...port/2-193.html -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |