Odeca, stil
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Odeca, stil
maca |
Jul 30 2008, 08:54 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
me ni ok ove stvarcice, ali nam se stilovi definitivno razlikuju u potpunosti
ps. imam jednu drugaricu koja slicne patike kao ove sto hoce Nino |
RZA |
Jul 30 2008, 08:54 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Neonkitza @ Jul 29 2008, 11:24 PM) imaju i zlatne skejterke.. jel neces da nosis skejterke? -------------------- cold
|
Devojka sa mesecom u očima |
Jul 30 2008, 08:56 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
E daaaa... ja sam htela da kupim zlatne Bash su extra , ali moram prvo da nadjem neshto uz shta bih mogla da ih nosim
This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Jul 30 2008, 08:56 AM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
RZA |
Jul 30 2008, 08:57 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
oces SAD da te puknem jednom?
-------------------- cold
|
Jul 30 2008, 09:04 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Why, why?
This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Jul 30 2008, 09:08 AM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
RZA |
Jul 30 2008, 09:11 AM
|
zato sto su zlatne skejterke, ko ****** roze metal majce..
kapiras? jednostavno je.. pogresno.. -------------------- cold
|
Jul 30 2008, 09:17 AM
|
Pa shta ja tu mogu? Mislim dobar deo ljudi voli pogreshne stvari
Iva |
Jul 30 2008, 10:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Neonkitza @ Jul 29 2008, 08:21 PM) Volim jesen i zimu.. Leto ne... Nenenene... uh. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Slovenatz |
Jul 30 2008, 10:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(kika™ @ Jul 30 2008, 10:11 AM) Secam se kako sam iz busa video lika u svetlo sivoj majici na kojoj su haoticno ispisane reci tipa anarchy, punk itd. kao i imena punk grupa... Slova su bila roze... Dok ima ljudi koji ce da kupuju ta sranja oni ce da ih prave. -------------------- |
Jul 30 2008, 11:09 AM
|
Ne znam zashto se ljudi tripuju za takve gluposti. Kao ono da se na starkama nikada ne menjaju pertle
Neonkitza |
Jul 30 2008, 11:23 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
starke su nekako uvek bile rock...sta znam...i onda dodju i pocnu da prave srebrne i dodju fenseri i tako -.- za skejterke ok..znam da postoje sranje skejterke nije isto..
|
Jul 30 2008, 11:56 AM
|
Ne znam... meni su simpa narandzaste starke, ali ih bez obzira nikad ne bih kupila.... iiiiiz hmmm vishe razloga.... npr jedan od njih je shto mi se stvarno chini smeshno kako ljudi hodaju u tome
c1k4_ml3kc3 |
Jul 31 2008, 02:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(kika™ @ Jul 30 2008, 11:41 AM) Не дирај ми Бобана Рајовића и Children of Boban ! Он је добар косач! И на концертима увек има Death metal Rozle! -------------------- |
RZA |
Jul 31 2008, 10:50 AM
|
pa to i kazem..
greska.. -------------------- cold
|
Aug 1 2008, 11:18 AM
|
E, meni neshto pade na pamet... Zashto ste tako zatvoreni? Zashto ne prodjete nekoliko prodavnica i isprobate sve, a zatim kupite ono shto vam najbolje stoji? Tim nekim metal-skater-rock shta li vec stilovima se samo ogranichavate. Ja uglavnom kupim ono shto mi lepo stoji
RZA |
Aug 1 2008, 11:38 AM
|
pa pazi
skejterke, bilo zlatne bilo braon, isto ce ti stajati.. a to sto su zlatne, je retardirano.. i naravno da se slazem da ljudi kupuju odecu koju vole.. a ako im je najudobnije u sirokim crnim majcama.. sta tebe boli? -------------------- cold
|
maca |
Aug 1 2008, 11:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
@Devojka: normalno da kupujes ono sto ti lepo stoji, ali oces li kupiti majcu na kojoj pise ja sam kurva ili nesto slicno....
|
LoshMeeBre |
Aug 1 2008, 11:49 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 12:41 PM) Gde to ima.. Gde? GDE? GOVORI -------------------- |
maca |
Aug 1 2008, 11:51 AM
|
pa mogu da ti je nabavim nema bas svuda
|
Aug 1 2008, 11:57 AM
|
QUOTE(kika™ @ Aug 1 2008, 12:38 PM) pa pazi skejterke, bilo zlatne bilo braon, isto ce ti stajati.. a to sto su zlatne, je retardirano.. i naravno da se slazem da ljudi kupuju odecu koju vole.. a ako im je najudobnije u sirokim crnim majcama.. sta tebe boli? Ali ne pricham o udobnosti. Zashto bash sve mora da bude udobno? Evo npr ja smatram da na takmichenju treba da ti bude udobno i fino da bi mogao da se koncentrishesh. Pa ipak sam na republichko iz fize ishla u cipelama sa shtiklom i nisu bile bash narochito udobne, ali sam se osecala mocno u njima . Nije sve u udobnosti @edit: Ovo za zlatne skaterke... pa ja ne nosim patike u javnosti vec godinu dana i nemam uza shta da ih uklopim, zato ih i nisam kupila QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 12:41 PM) @Devojka: normalno da kupujes ono sto ti lepo stoji, ali oces li kupiti majcu na kojoj pise ja sam kurva ili nesto slicno.... Pa takvu iskreno ne bih ni probala , a i takve se ne prodaju u prodavnicama u koje ja zalazim This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Aug 1 2008, 11:59 AM -------------------- Good