Odeca, stil
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Odeca, stil
maca |
Aug 1 2008, 12:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Aug 1 2008, 12:57 PM) Ali ne pricham o udobnosti. Zashto bash sve mora da bude udobno? Evo npr ja smatram da na takmichenju treba da ti bude udobno i fino da bi mogao da se koncentrishesh. Pa ipak sam na republichko iz fize ishla u cipelama sa shtiklom i nisu bile bash narochito udobne, ali sam se osecala mocno u njima . Nije sve u udobnosti @edit: Ovo za zlatne skaterke... pa ja ne nosim patike u javnosti vec godinu dana i nemam uza shta da ih uklopim, zato ih i nisam kupila Pa takvu iskreno ne bih ni probala , a i takve se ne prodaju u prodavnicama u koje ja zalazim pa da, ne prodaju ni u onima gde ja idem ... ali moracemo nekako da nabavimo jednu za Milosa |
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 1 2008, 01:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
E videla sam ja skoro jednu majicu na kojoj pishe "deep throat" ali ne u prodavnici
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maca |
Aug 1 2008, 02:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
ja sam videla jednu koja na grudima ima mali rajfeslus i kada ga otvoris ispod pise sex... nosila je jedna devojka i bilo je otvoreno da nije nebih videla
Milose oces i takvu da ti nabavim? This post has been edited by maca: Aug 1 2008, 02:36 PM |
VIP <3 |
Aug 1 2008, 09:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Wow opet ova tema
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Aug 1 2008, 12:57 PM) Ali ne pricham o udobnosti. Zashto bash sve mora da bude udobno? Evo npr ja smatram da na takmichenju treba da ti bude udobno i fino da bi mogao da se koncentrishesh. Pa ipak sam na republichko iz fize ishla u cipelama sa shtiklom i nisu bile bash narochito udobne, ali sam se osecala mocno u njima . Nije sve u udobnosti ... pa ja ne nosim patike u javnosti vec godinu dana i nemam uza shta da ih uklopim Dve stvari: cipele sa stiklom su udobne To je de fakto Ili nije I btw zasto ih ne bi nosila na takmicenje? Pa neces trcati maraton u njima, ionako samo sedis i radis QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 12:41 PM) @Devojka: normalno da kupujes ono sto ti lepo stoji, ali oces li kupiti majcu na kojoj pise ja sam kurva ili nesto slicno.... APSOLUTNO To je kul Kao sto su kul i one majice tipa "Sex instructor... first lesson free" Mishko, ja roze, ti ljubicanstvenu, jel da? Treba ponekad biti hrabar Kao npr devojke koje nose kupaci da im na "pozadini donjeg dela" pise Kiss Me, Princess, isl. To je nekako... slatko -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Aug 1 2008, 09:42 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Aug 1 2008, 10:28 PM) APSOLUTNO To je kul Kao sto su kul i one majice tipa "Sex instructor... first lesson free" Mishko, ja roze, ti ljubicanstvenu, jel da? Treba ponekad biti hrabar Kao npr devojke koje nose kupaci da im na "pozadini donjeg dela" pise Kiss Me, Princess, isl. To je nekako... slatko Necemo to tanja.. Nosimo "NIsam genekolog, ali mogu da pogledam", ti roze ja ljubicastu I kad ti na dupetu pise princess to je samo retardirano -------------------- |
VIP <3 |
Aug 1 2008, 09:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ali ali ali zasto bih ja nosila tu NISAM GINEKOLOG majicu?
(Sto me podseti na jednu dragu osobu na moru koja je liku blenula bas u majicu s takvim natpisom, a onda se prakticno pravila da je zanima materijal od kog je majica, kad je izvalio da pokusava da procita ono najsitnijim slovima A ta osoba cak i nisam bila ja, i zato je sve to jos vise kul ) SEX INSTRUCTOR je mnogo bolji... Ili cak CAM WHORE samo kad bih nasla neku takvu Enivej, oko boja smo se bar slozili -------------------- Opsti kriminal. |
Iva |
Aug 2 2008, 11:29 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Jul 30 2008, 12:09 PM) Ne znam zashto se ljudi tripuju za takve gluposti. Kao ono da se na starkama nikada ne menjaju pertle Prvi put čujem za ovo... No svejedno, mislim da ću uskoro prekršiti to pravilo jer mi se špagete raspadaju.. QUOTE(Neonkitza @ Jul 30 2008, 12:23 PM) starke su nekako uvek bile rock...sta znam...i onda dodju i pocnu da prave srebrne i dodju fenseri i tako -.- za skejterke ok..znam da postoje sranje skejterke nije isto.. Tako su počele, a sad se širi, štaš. I meni je bilo smor kad su fenseri (većinom!) prošle godine nosili starke, dok ove već opet plljuju po njima, ali jebe mi se. Ja imam moje i i to je to. QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Aug 1 2008, 12:18 PM) E, meni neshto pade na pamet... Zashto ste tako zatvoreni? Zashto ne prodjete nekoliko prodavnica i isprobate sve, a zatim kupite ono shto vam najbolje stoji? Tim nekim metal-skater-rock shta li vec stilovima se samo ogranichavate. Ja uglavnom kupim ono shto mi lepo stoji A ti si otvorena? Metalci sotonjare i sl... No hard feelings, dude Ali fora je što se ja osećam najbolje u nekim rock stvarima. A još je više fora što ja uđem u prodavnicu, kupim nešto što mi se sviđa, i na meni izgleda rockerski Npr. trenutno na sebi imam pantalone iz toootally fensi radnje.. Na jednoj svirci mi došla neka gothičarka i pitala "di si to kupila? tako su mooćne" Ne čini odeća čoveka koliko on čini nju.. I da... Starke.. su ....jako jako jako sexy. Patike koje kao da govore seks P.S. Udobnost mi je uuuuuuužasno važna, često i presudna. Šta da se mučim u nečem neudobnom da bi svet video šta nosim . This post has been edited by Iva: Aug 2 2008, 11:31 AM -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Aug 2 2008, 11:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE Tim nekim metal-skater-rock shta li vec stilovima se samo ogranichavate. Svako od nas ogranicava sebe onim sto mu se dopada i to ne zovemo ogranicavanje vec sloboda izbora. Niko (pametan) ne oblaci iskljucivo crne majice da bi bio u metal stilu. Svako (pametan) oblaci sta god mu se dopada da bi bio u sopstvenom stilu. Sve fensi verzije starki i skejterki treba spaliti. Fensi verzije <=> zlatno, srebrno, sa cirkonima itd. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Aug 2 2008, 12:37 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Aug 2 2008, 12:39 PM) Sve fensi verzije starki i skejterki treba spaliti. Fensi verzije <=> zlatno, srebrno, sa cirkonima itd. Al bi mogli da napravimo lomaču u Petnici? Sastavimo Index Starkarum prohibitorum... Pa onda proveravamo serijske brojeve.. ******, meni jako fali latinski.. tako mi bilo lepo dok sam razmišljala dal je "Starka" prva il treća deklinacija.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Aug 2 2008, 12:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
[offtopic]Lele, to u ruskom imas tri deklinacije + nultu + posebnu deklinaciju za oneee... jbt na vrh jezika mi je, one imenice sto samo mnozinu imaju. I u prvoj deklinaciji naprimer imas za imenice muskog roda bez nastavka u nom. jed., pa za imenice srednjeg roda isto, pa jos neko. E onda za te imenice muskog roda imas tvrdu i meku promenu sa gomilom izuzetaka. itd itd. [/offtopic]
Lomaca u Petnici, ofc, ofc! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Aug 2 2008, 01:08 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Aug 2 2008, 01:57 PM) Pluralia tantum -------------------- Opsti kriminal. |
maca |
Aug 2 2008, 03:08 PM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Aug 1 2008, 10:52 PM) Ali ali ali zasto bih ja nosila tu NISAM GINEKOLOG majicu? (Sto me podseti na jednu dragu osobu na moru koja je liku blenula bas u majicu s takvim natpisom, a onda se prakticno pravila da je zanima materijal od kog je majica, kad je izvalio da pokusava da procita ono najsitnijim slovima A ta osoba cak i nisam bila ja, i zato je sve to jos vise kul ) SEX INSTRUCTOR je mnogo bolji... Ili cak CAM WHORE samo kad bih nasla neku takvu Enivej, oko boja smo se bar slozili ma samo odes do Bigala... imaju ubedljivo najbolje najbolje najbolje majice ... kajem se sto nisam kupila neku ... kad budem isla sledeci put u FR sigurno cu uzeti ... |
Aug 2 2008, 06:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Aug 1 2008, 10:28 PM) Dve stvari: cipele sa stiklom su udobne To je de fakto Ili nije I btw zasto ih ne bi nosila na takmicenje? Pa neces trcati maraton u njima, ionako samo sedis i radis Paaaa.... zavisi od velichine shtikle . Npr imam te cipelice sa shtiklom (i to nije ona shtiklica od 2-3cm ) i one su udobne koliko je to moguce, a iskreno mislim da veca udobnost nije moguca s obzirom na visinu i imam jedne koje su skroz ravne (tj imaju onu malecku mushku shtiklicu) ali me zhuljaju na peti, na prednjem delu stopala, male prste i ko zna shta josh i zato su mi ove sa shtiklom drazhe . A za takmichenje.... ... e to je posebna pricha. Ujutru sam naravno kasnila kao i na svako takmichenje , pa su profa i ovaj lik iz moje generacije poludeli kad su videli da imaju posla sa shtiklama QUOTE(VIP (ex Miss) @ Aug 1 2008, 10:52 PM) SEX INSTRUCTOR je mnogo bolji... Ili cak CAM WHORE samo kad bih nasla neku takvu Enivej, oko boja smo se bar slozili Jel ovo boldirano trebalo da bude "cum" ili "came" QUOTE(maxydelanoche @ Aug 2 2008, 12:39 PM) Sve fensi verzije starki i skejterki treba spaliti. Fensi verzije <=> zlatno, srebrno, sa cirkonima itd. Pa iskreno ja sam pobornik onoga "da mi se svidja & da dobro stoji", pa mi je sasvim svejedno da li ti mislish da je to pogreshno ili da se treba spaliti -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Eli0t |
Aug 2 2008, 07:27 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Jel ovo boldirano trebalo da bude "cum" ili "came" Cam kao camera |
Aug 2 2008, 07:31 PM
|
Ok Mislim da sad nema povratka poshto si quotovao . Chak i da obrishem ipak ce se videti
Aug 8 2008, 11:00 AM
|
E, ajde ako se pojavi neko do 12:30 (posle polazim)... Gde su josh mode mi po BGu? Rekli ste mi za tu u knezu, ali poshto trazhim odredjenu stvar, onda sumnjam da cu je naci u jednoj radnji
@edit: A nishta. Odoh ja This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Aug 8 2008, 11:29 AM -------------------- Good
Iva |
Aug 21 2008, 02:22 PM
|
Ja danas zaključih da često nosim hajline iako rekoh da ih ne volim.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Pencil |
Aug 23 2008, 08:21 AM
|
Group: Članovi Joined: 21-July 08 Member No.: 1.077 Status: Van MGa |
Ако си добра риба боли те!
|
Neonkitza |
Aug 23 2008, 09:17 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
erm...to je taaaako....necu da komentarisem....
|
Iva |
Aug 23 2008, 12:31 PM
|
Vidiš da je lik...
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|