Aleksandar Glavnik, ...fan club... :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Aleksandar Glavnik, ...fan club... :)
maxydelanoche |
Feb 19 2008, 09:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Nameless_one @ Feb 19 2008, 09:23 PM) Mislim da da inace nam 10 minuta pred kraj casa dozvoli da se zezamo na casu i jednom prilikom sam tako otisla na MG forum, on se setao po ucionici i kad je pogledao moj monitor pitao me nesto tipa "a ti poznajes dosta ljudi u Matematickoj?" tako da ne bih rekla da mu je nepoznato postojanje foruma Ali cisto sumnjam da bi iole pametan covek trosio vreme na citanje svih ovih nasih zezancija -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
The snorks |
Feb 19 2008, 09:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(username @ Feb 19 2008, 03:19 PM) sto ne stavite poll? @topic strog je pofesor (jednom redari nisu prijavili 1 ucenika i morali su da "redaruju" i sledecu nedelju) Glavnik strog? Hah,samo 1?Ortaka i mene je upisao 3-4 puta zaredom QUOTE(maxydelanoche @ Feb 19 2008, 09:01 PM) Mislim da da inace nam 10 minuta pred kraj casa dozvoli da se zezamo na casu Ali cisto sumnjam da bi iole pametan covek trosio vreme na citanje svih ovih nasih zezancija I vas pusta?I nas je isto,cak nas je pustao i da ucimo na njegovim casovima ako imamo neki kontrolni/pismeni-ispredaje sta ima sto brze moze i onda nas pusti da ucimo(citaj:pisemo puskice ) Veroucitelj trosi vreme na citanje foruma...ko hoce da izvlaci zakljucke samo napred,jer ne bih da zakljucujem bilo sta pa posle da meni drzi predavanja za ono sto pisem po forumu This post has been edited by The snorks: Feb 19 2008, 09:36 PM |
Eli0t |
Feb 19 2008, 10:20 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Ali je stvarno ok, mislim, nikoga nikada nije ostetio. QUOTE Glavnik je sigurno najkorektniji profesor. QUOTE pravedan sto se tice ocena Dal je moguce da samo ja imam potpuno drugacije misljenje? Mene je itekako ostetio na kraju druge godine... I ne, nisu to neki moji hirovi, stvarno me je s***** samo tako... |
LoshMeeBre |
Feb 19 2008, 10:26 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
To je zato sto si indijanac
A nisi jedini tu je i ljuba... Mozda je to neka urota protiv MGForuma. Dobro bozu nije dirao, ali vidi covek grehota.. Diran je on dovoljno i bez toga -------------------- |
Neonkitza |
Feb 19 2008, 10:32 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
boza..je....diran?!od strane koga? O_O gde?!OMFG !!!!!EWWWWW
|
ilickapiten |
Feb 19 2008, 10:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Eli0t @ Feb 19 2008, 10:20 PM) Dal je moguce da samo ja imam potpuno drugacije misljenje? Mene je itekako ostetio na kraju druge godine... I ne, nisu to neki moji hirovi, stvarno me je s***** samo tako... pazi razumem te potpuno ja sam kod njega imao 2 na kraju druge godine -------------------- Vidimo se u citulji
|
LoshMeeBre |
Feb 19 2008, 10:44 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Neonkitza @ Feb 19 2008, 10:32 PM) eeeee, to je nasa mala tajna -------------------- |
Neonkitza |
Feb 19 2008, 10:45 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
erm...evo zbog ovoga me plasis npr ;|
|
tijana |
Feb 19 2008, 10:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(The snorks @ Feb 19 2008, 10:35 PM) Glavnik strog? Hah,samo 1?Ortaka i mene je upisao 3-4 puta zaredom I vas pusta?I nas je isto,cak nas je pustao i da ucimo na njegovim casovima ako imamo neki kontrolni/pismeni-ispredaje sta ima sto brze moze i onda nas pusti da ucimo(citaj:pisemo puskice ) Veroucitelj trosi vreme na citanje foruma...ko hoce da izvlaci zakljucke samo napred,jer ne bih da zakljucujem bilo sta pa posle da meni drzi predavanja za ono sto pisem po forumu ] Pisala ti ili ne pisala on ce da ti drzi predavanje...Priznaj da volis kad ti se nasmeje onako slogirano i krene da te smara... -------------------- Happiness comes from inside.....
|
maxydelanoche |
Feb 21 2008, 03:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Eli0t @ Feb 19 2008, 11:20 PM) Dal je moguce da samo ja imam potpuno drugacije misljenje? Mene je itekako ostetio na kraju druge godine... I ne, nisu to neki moji hirovi, stvarno me je s***** samo tako... Kako te ostetio? QUOTE(Neonkitza @ Feb 19 2008, 11:32 PM) omg, sada treba da se zabrinem. Imala sam istu reakciju na rec "diran" -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Feb 21 2008, 11:06 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Pa, mogu i ja da kazem da me ostetio, posto sam imala 4 na kraju..
Al ooono, sama sam kriva za to.. sto sam dobila 2.. ljudi, nemojte da pominjete rec diran mari i neonki, budi im burna secanja. mislim, mislim, kako vam nije zao? -------------------- cold
|
Neonkitza |
Feb 21 2008, 11:13 AM
|
cuti ti..ti si najgora
|
Eli0t |
Feb 21 2008, 11:19 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Kako te ostetio? Zakljucio mi je 4 |
The snorks |
Feb 21 2008, 11:21 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
Eli0t |
Feb 21 2008, 11:23 AM
|
3 5 5 ja mislim.. I 5 na polugodistu.. Nije mi cak ni dao da radim zavrsni test za 5..
Edit: Zapravo, imao sam samo 2 ocene u drugom - 3 i 5 |
The snorks |
Feb 21 2008, 11:31 AM
|
QUOTE(Eli0t @ Feb 21 2008, 11:23 AM) 3 5 5 ja mislim.. I 5 na polugodistu.. Nije mi cak ni dao da radim zavrsni test za 5.. Edit: Zapravo, imao sam samo 2 ocene u drugom - 3 i 5 Ne znam...To mi bas ne lici na njega Mozda zavisi malo i od odeljenja do odeljenja.Moje odeljenje je bas zgotivio a i interesovali smo se istoriju,tako da je i to verovatno imalo uticaja da bude mozda malo popustljiviji prema nama |
Eli0t |
Feb 21 2008, 01:08 PM
|
Ma to je bio fazon cas pred poslednji kontrolni kad je resio da svima podeli petice i onda meni dao 4 samo da ne bi morao uopste da nam daje kontrolni...
|
^_NiN0_^ |
Feb 21 2008, 01:26 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
cak je i meni dao
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
The snorks |
Feb 21 2008, 02:27 PM
|
|
^_NiN0_^ |
Feb 21 2008, 02:28 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
5 ... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |