Koncerti U Srbiji
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koncerti U Srbiji
SBS |
Mar 4 2009, 10:11 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE NAJJAČI DO SAD Jedan od najpopularnijih folk pevača Mile Kitić planira da svoju dugogodišnju uspešnu karijeru kruniše koncertom koji je zakazan za 7. maj u „Beogradskoj areni“. Datum je pažljivo odabran jer je to rođendan njegove supruge Marte Savić, koja će mu se možda pridružiti na sceni. Međutim, kako „Alo!“ saznaje, poznati pevač prilagodio je datum koncerta ne samo svojoj supruzi, već i najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću! Naime, poznato je da Mileta i Noleta vezuje dugogodišnje prijateljstvo, te je folker izabrao termin u kojem će Đoković biti u Beogradu, kako bi mogao da prisustvuje njegovom spektaklu u „Areni“. Mile je inače u poslednjem intervjuu za “Svet” otkrio da Novak obožava njegovu pesmu Kraljica trotoara! Potvrda o koncertu stigla je i od organizatora. “Pripreme za ovaj spektakl smo uveliko počeli, na koncertu će biti i nekoliko gostiju, čiji se angažman upravo dogovara”, kaže Jasmina Krstić, PR menadžer „Beogradske arene“. Nisam uspeo da nađem plakat za koncert, koji je mnoooooogo dobar, inače ga imate na uglu 29og novembra i cvijićeve, blizu nešice , naravno, najbitniji je nole , ****** tenis This post has been edited by SBS: Mar 4 2009, 10:12 PM -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maxydelanoche |
Mar 5 2009, 12:17 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Zilion njegovih postera je na ogradi svakog gradilista u 29. novembra
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Mar 14 2009, 06:08 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
David Guetta 9. maja u Beogradskoj Areni
http://kontraweb.net/vesti/david-guetta-9....skoj-areni.html -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eli0t |
Mar 14 2009, 07:22 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
W00t
|
Djole |
Mar 14 2009, 10:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Keltsi, pa Partibrejkersi, pa Film u domu omladine... lepo su poceli sezonu
happy happy -------------------- no future for you
|
Slovenatz |
Mar 15 2009, 01:54 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
S kim na kraju ides na Keltse?
-------------------- |
SBS |
Mar 15 2009, 03:34 AM
|
Partibrejkersi su se malo precenili, 1000 din
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Djole |
Mar 15 2009, 12:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
To je cena za dva dana valjda. O i btw, si bio nekad na njima? Po meni spadaju u top tri izvodjaca na cijim sam koncertima bio... totalno je vredno toga.
-------------------- no future for you
|
^_NiN0_^ |
Mar 15 2009, 01:05 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Djole @ Mar 15 2009, 01:59 PM) To je cena za dva dana valjda. O i btw, si bio nekad na njima? Po meni spadaju u top tri izvodjaca na cijim sam koncertima bio... totalno je vredno toga. Bio sam ja i vredno je zaista =D. -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
SBS |
Mar 15 2009, 01:13 PM
|
Nisam bio, al ipak 800 ili 1000 din , možeš da odeš na neke undergroud bendove pa da ti bude do jaja, al šta ja znam, verovatno ću tada cepati analizu, tako da
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
pyost |
Mar 19 2009, 08:28 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
dadkristy94 |
Mar 20 2009, 02:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
A, ha ha ... Cupavi opet u Beogradu
Komsinica ce da poludi....Al dobro ima on par lepih pesmica -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
^_NiN0_^ |
Mar 23 2009, 09:57 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
http://www.blic.rs/zabava.php?id=84651
Eros Ramazzotti u Beogradu!? Šta je ovo, "svetska kriza" pa svi kod nas navalili? A niko nije hteo glavu da proviri pre 3-4 godine . -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
^_NiN0_^ |
Mar 23 2009, 09:58 AM
|
Double post
Samo da se podsetimo šta nas čeka od "većih" koncerata Svirke koje nas očekuju 26. mart - „Il Divo” - „Beogradska arena” 3. april - „Pasion de Buena Vista” - „Arena” 19. maj - Enrike Iglesijas - „Beogradska arena” 20. maj - „Depeche Mode” - Ušće 26. maj - AC/DC - stadion Partizana 17. jun - „Slipknot” - „Beogradska arena” 26. jun - „Simply Red” - Kalemegdan 3. jul - Šinejd O’Konor - „Sava centar” 8. jul - Dejvid Birn - „Sava centar” 24. avgust - Madona - Ušće +Ja bih dodao EXIT -------------------- Yo!hambin,
Wolfbrother |
Mar 23 2009, 01:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Inace ima Paul Di'Anno (prvi pevac Maidena) 18. novembra koncert u SKC-u.
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
OGIxD |
Mar 23 2009, 04:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Ides na Di'anna? Meni se ide zbog pesama sa prva dva albuma
Inace 13. maja u domu omladine Glenn Hughes basista deep purple i sabbatha i verovatno ce svirati ceo burn |
VIP <3 |
Mar 23 2009, 09:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Kako da ubedim Cuku da me vodi 19. maja u Arenu?
-------------------- Opsti kriminal. |
pyost |
Mar 23 2009, 09:29 PM
|
To pitanje je samo tako nepotrebno
-------------------- Baby, it's a violent world.
^_NiN0_^ |
Mar 23 2009, 09:32 PM
|
QUOTE(VIP <3 @ Mar 23 2009, 10:27 PM) Iglesijas??? Tanja, ja jos uvek ne znam koju ti muziku slusas ... to sam tek sada skapirao -------------------- Yo!hambin,
LoshMeeBre |
Mar 23 2009, 09:47 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
-------------------- |