10 Poznatih Ljudi, koje zelite da upoznate
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
10 Poznatih Ljudi, koje zelite da upoznate
LoshMeeBre |
Mar 8 2008, 05:23 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Nemoj Zivkovica da mi diras
-------------------- |
pyost |
Mar 8 2008, 05:29 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(The snorks @ Mar 8 2008, 02:39 PM) Videcu da li mogu da odvojim nekoliko minuta za tebe, prenatrpan mi je raspored -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Pera Detlic |
Mar 8 2008, 06:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(LoshMeeBre @ Mar 8 2008, 05:23 PM) hm, da li je mislio lose za zivkovica ili dzoanu, I wonder -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Hannibal Lecter |
Mar 8 2008, 07:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Yu-gi jbt bas si morao da droolujes na JJ
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Mar 8 2008, 07:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Yu-gi @ Mar 8 2008, 05:06 PM) 1.Jelena Jankovic drool 2.Ana Ivanovic 3.Maria Sharapova 4.Justine Henin 5.Serena Williams 6.Venus Williams 7.Elenu Dementievu 8.Annu Chakvetadze 9.Svetlanu Kusnetsovu 10.Ostalih 91 teniserki iz prvih sto.... Brinem se za nasu prvu cistacicu -------------------- |
LoshMeeBre |
Mar 8 2008, 07:46 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Pera Detlic @ Mar 8 2008, 06:33 PM) verovatno dzoanu no za svaki slucaj Muka mi je da svi Zivkovica diskredituju kao pisca, samo zato sto mu je neko zalepio epitet 'pisac fantastike' i on se odma u ocima postovaoca 'prave' knjizevnosti srozava na nivo pisca sund romana i narucenih bestsellera.. Mislim lik pise fantastiku.. So what.. Lik pise fantasticno -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 8 2008, 07:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
ROFL Yugi, ona Jelena Jankovic... kako ima konjsku facu (nije mi rod, nije mi rod). ali ozbiljno bwe ruzna k'o Oligovit
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Nostradamus |
Mar 8 2008, 07:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
Dobro, sad, ali ako zanemarimo facu...
-------------------- |
smorko_gusic |
Mar 8 2008, 09:22 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE(LoshMeeBre) Muka mi je da svi Zivkovica diskredituju kao pisca, samo zato sto mu je neko zalepio epitet 'pisac fantastike' i on se odma u ocima postovaoca 'prave' knjizevnosti srozava na nivo pisca sund romana i narucenih bestsellera.. e a upravo to je puzzler uradio, stavivsi ga u isti kos sa rolingovom, zivkovic ipak pripada onoj knjizevnoj fantastici, bredberi takodje, a i king je ranije imao neki nivo. ipak je Zoran Zivkovic moj omiljeni pisac, a Dz. K. Roling najomrazeniji tako da me zaista iritira bilo kakvo poistovecivanje njih dvoje. -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
smorko_gusic |
Mar 8 2008, 09:37 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Da obratim malo paznje na temu:
Tafari Makonen - Smatraju ga za proroka, ali sta je stvarno bio? Velimir Ilic - da mu izmasiram bubrege i izrezbarim facu... Jan Kertis - samo zbog njega su Joy Division bili ono sto su bili Nenad Canak - moj idol iz oblasti politike Mile Kekin - moj idol iz oblasti muzike, da li bi Hladno Pivo bilo isto bez njega? Eliza Dushku - neko albanskog porekla, tolerancije radi Lenjin - sta je zaista bila njegova ideja komunizma? Tolkin - Krije li se iza Gospodara Prstenova zaista neki smisao? Parker i Stone - ovde obljasnjenje ne treba... -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Puzzler |
Mar 8 2008, 09:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
E pa, baš me briga, oboje su mi sjajni, i ako hoćete further discussion, predlažem novi topic. OK?
-------------------- |
LoshMeeBre |
Mar 8 2008, 10:44 PM
|
QUOTE(smorko_gusic @ Mar 8 2008, 09:22 PM) e a upravo to je puzzler uradio, stavivsi ga u isti kos sa rolingovom, zivkovic ipak pripada onoj knjizevnoj fantastici, bredberi takodje, a i king je ranije imao neki nivo. Ovde se slazemo -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 9 2008, 12:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(smorko_gusic @ Mar 8 2008, 10:37 PM) *ebote, neee verujem da ja nisam njega navela obavezno obavezno. ali ja u principu verujem da je on bio prorok. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |