Stvarno Off Topic, no description
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Stvarno Off Topic, no description
Michael Jordan |
Mar 7 2008, 10:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-March 08 Member No.: 944 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija |
Ko je bre taj Vukasin 92. sto zna sve? Trenira kosarku, fudbal, plivanje, karate, boks i misli da je opasan. A?
|
Devojka sa mesecom u očima |
Mar 7 2008, 10:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Vukasin koji? Ja mislim da sam primetila nekog vukasina na spisku sa republickog od prosle godine . Inace malo neuobicajeno ime za 21 vek
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maxydelanoche |
Mar 7 2008, 11:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ja znam bar nekoliko ljudi sa tim imenom... Nije uopste neuobicajeno.
BTW, ovo opet neko iz Nisha da proziva MG-ovce? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Michael Jordan |
Mar 7 2008, 11:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-March 08 Member No.: 944 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija |
Znam da je 1. razred. I da misli da mnoooooooooooooogo dobro igra kosarku (tako sam cuo) pa bi da igramo 1 na 1 28. marta.
|
Mar 7 2008, 11:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
A na kom cete takmicenju da se nadjete?
This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Mar 7 2008, 11:06 PM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maxydelanoche |
Mar 7 2008, 11:12 PM
|
Wow, izaziva lika koga ne zna licno na kosarku odredjenog datuma i to preko foruma.
Zaniiimljivo... Posle neko meni kaze da imam komplekse Decko, pocni da slusas rege -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Mar 7 2008, 11:14 PM
|
Haha. Ma mozda nije samo kosarka u pitanju... . Sorry imam par friendova koji mi dokazuju da nisu svi straight
Michael Jordan |
Mar 7 2008, 11:15 PM
|
A jel koristi on uopste forum? Meni je receno da je on u svemu dobar (jel zna da koristi internet ?) Ako zna nek se javi!!!!!!!!!!!
|
Neonkitza |
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
zasto te to zanima!? carebear?
|
pyost |
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ima prvaka, i da ne koristi neko ce mu javiti...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Mar 7 2008, 11:20 PM
|
Ma dajte ljudi... Kakav vukasin i kosarka preko interneta? Mislim... MA DAJTE!!! Sto lepo ne ukucas njegovo ime i prezime i vidis dal' ga ima na netu? Ja sam to radila jedno vreme (ne konkretno za vukasina ) i onda lepo dobijes accountove koje on imade ...ili neki drugi vukasin (naravno)
Michael Jordan |
Mar 7 2008, 11:24 PM
|
Zato sto znam samo ime LOL
|
maxydelanoche |
Mar 7 2008, 11:24 PM
|
Ali tako je gluuupo u cemu je poenta izazivati nekoga koga ne poznajes prkeo foruma koji verovatno ni ne posecuje??? ******, kretenski!!!
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Michael Jordan |
Mar 7 2008, 11:29 PM
|
Nije bitno koja je poenta. Ali u svakom slucaju je ima.
|
Neonkitza |
Mar 7 2008, 11:38 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
mozda ima..ali je jako glupa
|
Stojce |
Mar 7 2008, 11:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 909 Status: Van MGa Ime i prezime: Stojanovic Stefan Škola/Razred: Svetozar Markovic 1. razred |
pa nije glupa, zato sto je on nas prozivao za razne stvari pa ce da resimo sve to lepo tamo...
|
Neonkitza |
Mar 7 2008, 11:42 PM
|
awwww...cute
|
Michael Jordan |
Mar 7 2008, 11:45 PM
|
Naravno da nije glupa. A inace taj decko je trenirao preko 25 sportova. Sve od plesanje preko boksa do manekenstva.
|
pyost |
Mar 7 2008, 11:46 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Manekenstvo je sport?
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Neonkitza |
Mar 7 2008, 11:49 PM
|
naravno da jeste...
|