Stvarno Off Topic, no description
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Stvarno Off Topic, no description
RZA |
Mar 8 2008, 11:41 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pateticni ste.
jao vidi, lik je pametan. jao ugorzava nas. jao zamisli zajebava se i igra kosarku. ne sedi za knjigom 24/7. jao pa sad cu ja da mu pokazem svoga boga. ja treniram kosarku vec 14.5 godina. jao sad cu da mu pokazem da sam bolji. masivniji. masniji. gluplji. wow. grow up. -------------------- cold
|
Michael Jordan |
Mar 8 2008, 11:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-March 08 Member No.: 944 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija |
Nek zna on i 1000x bolje matis od mene (btw otkud ti znas kolko ja znam). Ai ako je covek debil, dzabe mu sve. Samo da vam kazem da nije lepo da neko govori svasta o nama a da nas ne poznaje. A Vukasin je to uradio prvi.
|
DuX |
Mar 8 2008, 11:42 AM
|
Group: Članovi Joined: 8-March 08 Member No.: 946 Status: Van MGa |
QUOTE(Neonkitza @ Mar 8 2008, 11:37 AM) dux meni se cini da je wolf to skinuo sa interneta..vidis da je cirilicom..tako da ne laze a zasto smo najgori?tako smo fina deca...pokusavamo da vas izvedemo na pravi put ;p nisam rekao da laze, nego da je pomesao dva stefana, ali je sad i to ispravio, a ako niste znali (sto sigurno niste) u osnovnoj je Stefan (stojanovic) svojevoljno otisao na takmicenje (jer ga nastavnik nije ni prijavio ni nista), a kako nije ni vezbao nista, dobro je i sto je uradio nesto, a rezultati iz srednje sve govore, zaboravite vi osnovnu... (tad jos nisu bili specijalci) |
Wolfbrother |
Mar 8 2008, 11:42 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Bah znam licno Wuxa i mogu potvrditi da nije debil
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
RZA |
Mar 8 2008, 11:43 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
@wolfbrother..
jeste debil.. al ne zalazimo sad u to. -------------------- cold
|
Michael Jordan |
Mar 8 2008, 11:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-March 08 Member No.: 944 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija |
QUOTE(The snorks @ Mar 8 2008, 11:40 AM) Wow,cela 3 poena...Ja sam zadivljena @Stojce:nista na tvoj racun,ali argument mu je skrozzzzzzzz glup Aha,pa sta? Ja uopste ne vidim razlog zasto toliko pizdite...Mislim dobro decko je mozda malo vise umislje,voli da se proserava...Ne znam samo zasto vas to toliko uzbudjuje Nije argument glup. Vi ste prvi poceli kako je Vukasin bolji od Stefana. DUX vam samo kaze da nije bolji. |
Kajl is a Jew |
Mar 8 2008, 11:44 AM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
QUOTE(Michael Jordan @ Mar 8 2008, 11:37 AM) Daj ne serite. Najgori ste. On ce meni da kaze da sam ja streber. I misli sto je tamo na IJSO pobedio u kosarci neke sto nemaju pojma, da ce i nas. Ima da ga kucam od slobodnog bacanja preko njega. I ja sam bio u pobednickoj ekipi(barem u kosarci) na Tajvanu i on nije bas dusu dao za ekipne sportove ,sad trenira karate Meni se cini da si se ti nesto mnogo nadrkao verovatno zato sto zna mnogo bolje matis od tebe ili se lozis na Tamaru ili pokusavas da pogazes da se u Nisu bolje radi matis pre ces da dokazes trisekciju ugla nego to -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
Michael Jordan |
Mar 8 2008, 11:45 AM
|
QUOTE(BBECT KOACT Doctor @ Mar 8 2008, 11:36 AM) Nema internet valjda ili ga je skoro uveo jer se selio,a sigurno ima pametnija posla nego da bleji na forumu, a ne zna sigurno bolje od tebe "jordane" basket ali sigurno zna bolje matis ,sto bih voleo da prodje na IMO pa da nam Ognjanovic kupi prase Vi znate sta je prase? |
Wolfbrother |
Mar 8 2008, 11:45 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(kika™ @ Mar 8 2008, 11:43 AM) Ma daj... Ja ga gotivim lol -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
The snorks |
Mar 8 2008, 11:47 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
Michael Jordan |
Mar 8 2008, 11:47 AM
|
|
Wolfbrother |
Mar 8 2008, 11:48 AM
|
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
thegod |
Mar 8 2008, 11:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 8-March 08 Member No.: 945 Status: Van MGa Ime i prezime: Dusan Lilic Škola/Razred: Svetozar Markovic |
QUOTE(kika™ @ Mar 8 2008, 09:11 PM) pateticni ste. jao vidi, lik je pametan. jao ugorzava nas. jao zamisli zajebava se i igra kosarku. ne sedi za knjigom 24/7. jao pa sad cu ja da mu pokazem svoga boga. ja treniram kosarku vec 14.5 godina. jao sad cu da mu pokazem da sam bolji. masivniji. masniji. gluplji. wow. grow up. Omfg koliko me nervirate :S:S:S:S:S ionako sam mnogo zivcan jos kad vidim kako serete :S ... znate kako , kada bude doslo republicko lepo tamo da kazete sve u lice ako smete a ne ovako , pa cemo tamo da pricamo...ja cu da dodjem dodatno jer nisam proso okruzno zbog nekih gluposti (nevezano za zadatke i ost vec porodicni problemi pa nisam mogo ni da ucim vec sam se samo stresirao i nervirao ali to nije bitno) .... Ja ne kazem da znam najbolje matematiku niti da znam bolje od tog Vukasina , ali me je iznerviralo to sto jede govna i sere mnogooo a i ne zna nas!??!! i kako moze da kaze za mene da sam zatucan ?Po cemu je to zakljucio Oo ? Da ne izgledam mozda retardirano ili sta oO ??? nvm videce me na republickom ... |
Kajl is a Jew |
Mar 8 2008, 11:51 AM
|
Beograd
1 Вукашин Стојисављеви 1 д 173 2 Филип Живановић 1 д 170 3 Вељко Панић 1 д 164 4 Стеван Гајовић 1 д 152 6 Дејан Томић 1 д 148 7 Драган Симић 1 д 147 8 Петар Радовановић 1 д 143 9 Бојана Јевтић 1 д 141 10 Стефан Лападат 1 б 134 11 Стефан Анђелковић 1 б 132 12 Димитрије Цицмиловић1 д 131 12 Наташа Димић 1 д 131 14 Огњен Трипуновић 1 д 124 15 Марко Кузмановић 1 д 121 16 Божидар Радивојевић 1 д 120 17 Димитрије Шпадијер 1 а 118 18 Јована Јовановић 1 е 116 19 Лидија Вулетић 1 ц 114 20 Марија Здолшек 1 ц 113 21 Милорад Петровић 1 б 111 21 Никола Митриновић 1 ц 111 Nis 1 106 Стефан Михајловић 80 2 107 Стојаковић Стефан 80 3 104 Димитрије Димић 66 4 103 Никола Стевановић 66 5 105 Данило Петровић 60 6 101 Дарко Стошић 56 7 108 Душан Милић 38 8 102 Никола Стојиљковић 29 Iz fizike je u MG bilo 35 stotki u 1. a u Nisu 10 -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
DuX |
|
Group: Članovi Joined: 8-March 08 Member No.: 946 Status: Van MGa |
QUOTE(The snorks @ Mar 8 2008, 11:47 AM) e, citaj prvo sta su rekli tvoji mg-ovci ili sam ja ovo pogresno shvatio: QUOTE(Wolfbrother @ Mar 8 2008, 11:28 AM) |
Wolfbrother |
|
QUOTE(thegod @ Mar 8 2008, 11:49 AM) Omfg koliko me nervirate :S:S:S:S:S ionako sam mnogo zivcan jos kad vidim kako serete :S ... znate kako , kada bude doslo republicko lepo tamo da kazete sve u lice ako smete a ne ovako , pa cemo tamo da pricamo...ja cu da dodjem dodatno jer nisam proso okruzno zbog nekih gluposti (nevezano za zadatke i ost vec porodicni problemi pa nisam mogo ni da ucim vec sam se samo stresirao i nervirao ali to nije bitno) .... Ja ne kazem da znam najbolje matematiku niti da znam bolje od tog Vukasina , ali me je iznerviralo to sto jede govna i sere mnogooo a i ne zna nas!??!! i kako moze da kaze za mene da sam zatucan ?Po cemu je to zakljucio Oo ? Da ne izgledam mozda retardirano ili sta oO ??? nvm videce me na republickom ... Koliko mozes zgibova odjednom?(za biceps) -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Kajl is a Jew |
Mar 8 2008, 11:52 AM
|
QUOTE(Wolfbrother @ Mar 8 2008, 11:48 AM) Ognjanovic se nasalio pa je rekao da bi bio presrecan kad bi neko iz naseg odeljenja prosao na IMO da bi kupio prase -------------------- WEST COAST motherfu!cker
Wolfbrother |
Mar 8 2008, 11:53 AM
|
QUOTE(DuX @ Mar 8 2008, 11:51 AM) Kao prvo ja nisam mgovac. Kao drugo irony rules the world -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Neonkitza |
Mar 8 2008, 11:53 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ali vi ste dosli na forum i krenuli da serete
|
LoshMeeBre |
Mar 8 2008, 11:54 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
CEKAJ
pustaj muziku iz Mortal Combata FIGHT e sad cepaj -------------------- |