Stvarno Off Topic, no description
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Stvarno Off Topic, no description
Wolfbrother |
Mar 8 2008, 11:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
E pa specijalci...
3 Вукашин Стојисављевић 20 20 20 20 20 100 Београд Математичка гимназија 1 25 Стефан Стојановић 20 20 2 5 20 67 Ниш Мирослав Антић 3 14 Стефан Михајловић 20 20 20 20 0 80 Ниш Свети Сава 2 Ovi bi trebali da budu najbolji od tih "specijalaca". Mada njihov uspeh na drzavnom sve objasnjava. Oh da li iko u svetozaru markovicu zna klasicni rearrangement? edit: slucajnio sam stavio fiziku This post has been edited by Wolfbrother: Mar 8 2008, 11:32 AM -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Michael Jordan |
Mar 8 2008, 11:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-March 08 Member No.: 944 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija |
Kazi im, kazi. Ne moze da neko da nas zeza i da kaze da smo zatucani i tek tako da ostane na tome.
|
Neonkitza |
Mar 8 2008, 11:26 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
a sta treba da uradite?da dodjete i da ga polomite?pa ako planirate to da uradite na republickom,jeste zatucani
|
thegod |
Mar 8 2008, 11:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 8-March 08 Member No.: 945 Status: Van MGa Ime i prezime: Dusan Lilic Škola/Razred: Svetozar Markovic |
QUOTE(Neonkitza @ Mar 8 2008, 08:48 PM) Da ja ga ne znam....ali cekaj ako su svi u nasoj gimnaziji (u Nisu) svi zatucani , zasto je onda smuvao nasu curu iz odeljenja ??? Ako smo svi zatucani kao sto kaze zasto je onda to uradio ?? Ajde sto je smuvao ako je , super , nego sto je njoj to sve pricao A NI ON NAS NE ZNA ... |
Wolfbrother |
Mar 8 2008, 11:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Jos samo i fiziku da pomenem:
3 Вукашин Стојисављевић Математичка гимназија Београд Наташа Каделбург 78,4 II 26 Стефан Михајловић Свети Сава Ниш Јасмина Кокот 45,8 III 43 Стефан Стојановић Коле Рашић Ниш Љубинка Адамовић 27,8 Al ste dobri jbt -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Kajl is a Jew |
Mar 8 2008, 11:31 AM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
QUOTE(Michael Jordan @ Mar 7 2008, 11:24 PM) Da nije Vukasin Stoisavljevic nas najbolji mladi matematicar a ako je on onda ga ti je sigurno Tamara toliko ishvalila kad su BILI On je bio na JMBO i IJSO -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
RZA |
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
jedno pitanje..
chemu ova go.vna? je l' vas ovo cini boljim od vukasina? deder.. nastavite.. zelim krv -------------------- cold
|
Neonkitza |
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
wolfbrother nije to poenta..poenta je da oni hoce da biju sve koji su rekli da su zatucani..ja im opet ponavljam
zatucani ste ! ! ! ako tako razmisljate,jeste ;p @kika:a koliko moze krvi tu da bude? This post has been edited by pyost: Aug 12 2013, 11:54 AM |
thegod |
Mar 8 2008, 11:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 8-March 08 Member No.: 945 Status: Van MGa Ime i prezime: Dusan Lilic Škola/Razred: Svetozar Markovic |
QUOTE(Wolfbrother @ Mar 8 2008, 08:58 PM) Jos samo i fiziku da pomenem: 3 Вукашин Стојисављевић Математичка гимназија Београд Наташа Каделбург 78,4 II 26 Стефан Михајловић Свети Сава Ниш Јасмина Кокот 45,8 III 43 Стефан Стојановић Коле Рашић Ниш Љубинка Адамовић 27,8 Al ste dobri jbt to je bila osnovna skola , videcemo vas u srednjoj |
Michael Jordan |
Mar 8 2008, 11:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-March 08 Member No.: 944 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija |
|
Wolfbrother |
Mar 8 2008, 11:34 AM
|
QUOTE(Neonkitza @ Mar 8 2008, 11:31 AM) rade nije to poenta..poenta je da oni hoce da biju sve koji su rekli da su zatucani..ja im opet ponavljam zatucani ste ! ! ! ako tako razmisljate,jeste ;p @kika:a koliko moze krvi tu da bude? Poenta je u tome sto lik govori "videcemo se na republickom" i "vukasin ne zna da cita i koristi internet" This post has been edited by Wolfbrother: Mar 8 2008, 11:34 AM -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Neonkitza |
Mar 8 2008, 11:34 AM
|
misli na Eagle1914a ;p
|
DuX |
Mar 8 2008, 11:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 8-March 08 Member No.: 946 Status: Van MGa |
QUOTE(Wolfbrother @ Mar 8 2008, 11:28 AM) Jos samo i fiziku da pomenem: 3 Вукашин Стојисављевић Математичка гимназија Београд Наташа Каделбург 78,4 II 26 Стефан Михајловић Свети Сава Ниш Јасмина Кокот 45,8 III 43 Стефан Стојановић Коле Рашић Ниш Љубинка Адамовић 27,8 Al ste dobri jbt jao, proveri prvo informacije pre nego sto izlupas nesto, kao prvo, ovo je iz osnovne, cim je sveti sava, a kao drugo Stefan Stojanovic nije isao u Kole Rasic, nego u Miku Antica, tako da si ga pomesao sa nekim drugim stefanom... Kao drugo, zbir poena sa opstinskog i okruznog (sada ove godine): Stefan Stojanovic 176 Vukasin Stojisavljevic 173 Stefan Mihajlovic 160 Kao trece, evo ti fizika opstinsko (ove godine): Stefan Mihajlovic 100 Stefan Stojanovic 98 Vukasin ( ne znam) (i jos 8 iz naseg odeljenja su imali 100 poena) |
Kajl is a Jew |
Mar 8 2008, 11:36 AM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
QUOTE(Michael Jordan @ Mar 8 2008, 11:05 AM) Nema internet valjda ili ga je skoro uveo jer se selio,a sigurno ima pametnija posla nego da bleji na forumu, a ne zna sigurno bolje od tebe "jordane" basket ali sigurno zna bolje matis ,sto bih voleo da prodje na IMO pa da nam Ognjanovic kupi prase -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
The snorks |
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
Wolfbrother |
|
PA NECU PRICATI O DRZAVNOM IZ SREDNJE JER GA JOS KAO I STO ZNAS NIJE BILO
Sto se tice opstiskog i okruznog who cares???I ja sam imao 90 na skolskom iz matematike, a bio sam u 7. na izbornom -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Michael Jordan |
Mar 8 2008, 11:37 AM
|
QUOTE(Neonkitza @ Mar 8 2008, 11:31 AM) rade nije to poenta..poenta je da oni hoce da biju sve koji su rekli da su zatucani..ja im opet ponavljam zatucani ste ! ! ! ako tako razmisljate,jeste ;p @kika:a koliko moze krvi tu da bude? Daj ne serite. Najgori ste. On ce meni da kaze da sam ja streber. I misli sto je tamo na IJSO pobedio u kosarci neke sto nemaju pojma, da ce i nas. Ima da ga kucam od slobodnog bacanja preko njega. |
Neonkitza |
Mar 8 2008, 11:37 AM
|
dux meni se cini da je wolf to skinuo sa interneta..vidis da je cirilicom..tako da ne laze
a zasto smo najgori?tako smo fina deca...pokusavamo da vas izvedemo na pravi put ;p This post has been edited by Neonkitza: Mar 8 2008, 11:38 AM |
Wolfbrother |
Mar 8 2008, 11:39 AM
|
http://www.dms.org.yu/index.php?action=com...ementary_school
http://www.dfs.org.yu/takmicenja/predhodne...ne/07/2007..htm -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
The snorks |
Mar 8 2008, 11:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(DuX @ Mar 8 2008, 11:35 AM) Kao drugo, zbir poena sa opstinskog i okruznog (sada ove godine): Stefan Stojanovic 176 Vukasin Stojisavljevic 173 Stefan Mihajlovic 160 Wow,cela 3 poena...Ja sam zadivljena @Stojce:nista na tvoj racun,ali argument mu je skrozzzzzzzz glup QUOTE(DuX @ Mar 8 2008, 11:35 AM) Kao trece, evo ti fizika opstinsko (ove godine): Stefan Mihajlovic 100 Stefan Stojanovic 98 Vukasin ( ne znam) (i jos 8 iz naseg odeljenja su imali 100 poena) Aha,pa sta? Ja uopste ne vidim razlog zasto toliko pizdite...Mislim dobro decko je mozda malo vise umislje,voli da se proserava...Ne znam samo zasto vas to toliko uzbudjuje |