Srecan 8. Mart!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Srecan 8. Mart!
maxydelanoche |
Mar 9 2008, 01:22 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ne ne, ja samo perem sudove. Pitajte Anu.
E, prosla je ponoc... Kipru i svim naduvanim Nishlijama (znaci ne svim Nishlijama nego svim naduvanima) zelim srecan praznik i da pozive jos toliko ^^ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Mar 9 2008, 01:27 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
koliko ti mrzis kipra jbt why ffs?!
|
Pera Detlic |
Mar 9 2008, 01:30 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 9 2008, 12:05 AM) Upravu si. Bas bi bilo kool da je i dalje sramota da devojka promoli nos kroz avliju. I sto bi zene imale pravo na skolovanje? Posao? Zabavu? Sramota! Cekaj, pa ako treba polovi da budu ravnopravni onda ne treba da postoji dan zena jer je onda sam sebi kontradiktoran jer se suprotstavlja tezi ravnopravnosti polova . Pa cak je i ova sto je osmislila fazon sa 8. martom posle izrazila borbu protiv praznika. -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
maxydelanoche |
Mar 9 2008, 01:30 AM
|
Ne mrzim bre Kipra, sto bih mrzela nekoga koga ne znam
Samo mislim da su mu pojedini stavovi full seljacki. P.S. Praznik upravo simbolise uspeh u borbi za ravnopravnost... This post has been edited by maxydelanoche: Mar 9 2008, 01:31 AM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Mar 9 2008, 06:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Kipar @ Mar 9 2008, 12:38 AM) nishta licno devojke ali osmi mart je najvece sranje od praznika koje postoji posle tzv 9tog marta. Feministicki praznik skroz.. zasu Nije Ovo je jedan od retkih dana kad mogu slušati "Drugarice posadimo cvijeće" a da me ne gledaju prečudno. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
smorko_gusic |
Mar 9 2008, 11:45 AM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
ne vidim sta ima veze pro-komunisticka pesma sa 8im martom.
A sto se samog praznika tice, mislim da on pre nekako podseca na to da je neravnopravnosti bilo, u nekom novom, boljem svetu buducnosti takav praznik ne bi trebao da postoji, jer bi ravnopravnost trebala da bude podrazumevana, a ne poklonjena/izborena ili sta vec. Mada posto se uglavnom tezi ka novom, komercijalnom svetu buducnosti ovakav praznik je ustvari sjajan, isto kao dan zaljubljenih ("A holiday invented by postcard companies...") i nova godina i sl. EDIT: Kiprov stav nije seljacki, vec samo los (mozda mu je jedino nacin izrazavanja seljacki, ali to je u redu) i da ne kaze se seljacki, budimo politcki korektni, kaze se: narodni This post has been edited by smorko_gusic: Mar 9 2008, 11:48 AM -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Neonkitza |
Mar 9 2008, 11:52 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ali postoji razlika izmedju narodnog i seljackog...
ja mislim da je ovaj praznik totalna glupost i pokusaj da se stekne jos para na budalama....there mada,volela bih da dobijem krompir |
Nameless_one |
Mar 9 2008, 12:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
Ocu i ja krompir!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- |
RZA |
Mar 9 2008, 12:04 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pa hocu i ja krompir..
u obliku pomfrita.. isprzen u meku.. moze? moooooze. -------------------- cold
|
Neonkitza |
Mar 9 2008, 12:12 PM
|
ma necu da ga przim...ocu da mu se divim
|
Slovenatz |
Mar 9 2008, 01:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Neonkitza @ Mar 9 2008, 11:52 AM) ali postoji razlika izmedju narodnog i seljackog... ja mislim da je ovaj praznik totalna glupost i pokusaj da se stekne jos para na budalama....there mada,volela bih da dobijem krompir Dobijas u ponedeljak -------------------- |
RZA |
Mar 9 2008, 01:13 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pa bolje joj oust kupi nego krompir..
vise ce da joj koristi -------------------- cold
|
Neonkitza |
Mar 9 2008, 03:09 PM
|
ma krompirom mogu da pogodim odredjene osobe ^^
|
maxydelanoche |
Mar 9 2008, 05:45 PM
|
Ja zelim dzak krompira.
Da onda gadjam sve vas koji ne razmisljate o tome kako do pre pedeset godina u selima po Srbiji zensko nije smelo nos na ulicu da promoli! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
Mar 9 2008, 06:16 PM
|
kakve veze ima to maro!? kapiram ja da je ovaj praznik zbog toga i sve...ali sada je cista komercijala...
|
ShadyLady |
Mar 9 2008, 07:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Руси имају и Дан мушкараца (званично се зове Дан заштитника отаџбине, али је у ствари то) и славе га 23.02.
Тако да ипак постоји равноправност:)) |
maxydelanoche |
Mar 9 2008, 07:28 PM
|
A Rusi dosta slave i 8. mart Rusi ftw
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Mar 9 2008, 07:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 8 2008, 04:01 PM) Ako postujete svoju devojku/drugaricu/sestru/majku, kupite joj cvet random dan u godini, ne treba vam izgovor poput praznika za to... Agri QUOTE(maxydelanoche @ Mar 8 2008, 04:01 PM) I za kraj... Prosle godine mi je bilo izuzetno jadno sto se niko u mom odeljenju nije setio nijednoj curici iz odeljenja da cestita osmi mart. Zato smo mi napravile neki fazon devetog marta... Htele smo i ruze svima da im kupimo devetog, ne secam se sto nismo Kad smo bili prvi razred nasi decaci su svim devojkama iz odeljenja poklonili po crvenu ruzu za 8. mart, a u drugom razredu smo dobile orhideje Ali to je bilo u Racunarskoj... u MG-u? Ne... This post has been edited by VIP (ex Miss): Mar 9 2008, 07:48 PM -------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Mar 9 2008, 07:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Neonkitza @ Mar 9 2008, 03:09 PM) Koga? Da znam da li da nadjem malo meksi krompir -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 9 2008, 08:03 PM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Mar 9 2008, 08:48 PM) Kad smo bili prvi razred nasi decaci su svim devojkama iz odeljenja poklonili po crvenu ruzu za 8. mart, a u drugom razredu smo dobile orhideje Ali to je bilo u Racunarskoj... u MG-u? Ne... Blah... Mislim da ove godine nisu nista uradili ni trecaci. To jer tebe vise nema ^^ Elem, nasi kakvi su skotovi, jedino se Srki seti da cestita. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.